DivljiBadem
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 19.09.2024
- Poena
- 20
Pogledaj i jedan hrvatski forum, bas ima polemika oko Boschovih masina i dobrih saveta za konkretne modele.Koju Bosch sušaru uzeti sa TP? Budžet 1000e
Pogledaj i jedan hrvatski forum, bas ima polemika oko Boschovih masina i dobrih saveta za konkretne modele.Koju Bosch sušaru uzeti sa TP? Budžet 1000e
Stavio je ja na gorenje za pranje.Stigla mi je Gorenje DHNE83 masina za sušenje, jel neko stavljao na postojeću mašinu za ves? Jel dolazi nešto uz nju ili moram da kupujem posebno neke nosače stagod?
Pa prosto da prostije ne moze biti. Evo zakacenih slika.Ako ti nije teško slikaj kako si odradio postavku jednu na drugu, odnosno taj svoj rad pa pošalji ili ovde ili na pm. Ja sam bekovu sušaru samo stavio na gorenje veš mašinu... Dole sam one nogice gledao da se naslanjaju lepo na površinu i sve tako stoji ali se bojim d a prilikom centrifuge od 1400 ova odozgo ne sklizne...
A nisu fiksirane, kod mene se gornja bez fiksiranja mrdala u stranu.8 godina kod mene tako stoje jedna na drugoj i neće nigde da mrdnu
Isto, cak i kada su mi otisli amortizeri na ovoj za ves i kad je skakala, ova gore nije mrdala. Sve sto ih spaja su neke gumice koje idu na noge od masine, dobio sam ih uz masinu za susenje.8 godina kod mene tako stoje jedna na drugoj i neće nigde da mrdnu
Čitao sam, oni pišu samo o Bosch i Miele, nista drugo ne dolazi u obzir. Sto se tice Boscha misljenje vecine (bar na tom forumu) je da ne treba nikako uzimati modele sa selfclean funkcijom. Preporucuju model WQG233D1BY jer ima easyclean funkciju i reverzibilni bubanj, tako da cu nju poručiti.Pogledaj i jedan hrvatski forum, bas ima polemika oko Boschovih masina i dobrih saveta za konkretne modele.
Tako je, i verujem da ima smisla sve sto govore, posebno jedan korisnik, tako da verujem da je ta Bosch stvarno dobar izbor. Kod nas je bila na solidnoj akciji na jednom sajtu oko Black friday-a, samo proveri koliko godina vazi garancija.Čitao sam, oni pišu samo o Bosch i Miele, nista drugo ne dolazi u obzir. Sto se tice Boscha misljenje vecine (bar na tom forumu) je da ne treba nikako uzimati modele sa selfclean funkcijom. Preporucuju model WQG233D1BY jer ima easyclean funkciju i reverzibilni bubanj, tako da cu nju poručiti.
Kakav problem postoji sa Self clean modelima, šta kažu? 🙂Čitao sam, oni pišu samo o Bosch i Miele, nista drugo ne dolazi u obzir. Sto se tice Boscha misljenje vecine (bar na tom forumu) je da ne treba nikako uzimati modele sa selfclean funkcijom. Preporucuju model WQG233D1BY jer ima easyclean funkciju i reverzibilni bubanj, tako da cu nju poručiti.
Zbog toga ja imam LG TV😂Kažu da se Samsung TV najviše kvare 😀
Može li bojler još gore da ide?Da li je neko ugradjivao masinu za susenje u kuhinjski element (na mesto predvidjeno za masinu za sudove)? U pitanju je mali stan, u kupatilu je naravno bojler iznad ves masine... bukvalno je ili to ili da bacim sadasnju ves masinu i kupim kombinovanu (sto je malo zahebano, jer sam podstanar)...
Vidim da od ugradnih modela ima samo kombinovanih...
Nažalost, hodnik je jako mali i ima ugrađeni plakar, koji ne mogu da prepravljam... da mogu, to bi bilo prvo mesto gde bi je stavio...Može i hodnik, ne treba joj niti voda niti kanalizacija.
Može li bojler još gore da ide?
Kakav problem postoji sa Self clean modelima, šta kažu? 🙂
Kupio sam taj model ali nije još u upotrebi - WQG24591BY
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari