East46
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2014
- Poena
- 325
Pre će biti oko 1500wTvoja susara trosi u proseku 1300w za ciklus susenja?
Pre će biti oko 1500wTvoja susara trosi u proseku 1300w za ciklus susenja?
Nikako, samo spolja, koliko je vidljivo, cetkicom i usisivacem.Kako se to proverava? 😏
I kako cistis kada prasina vec ode duboko u kondenzator?
Tvoja susara trosi u proseku 1300w za ciklus susenja?
Mozete da cistite filtere koliko god hocete, masine sa TP se prljaju iznutra a to ne mozete nikako da ocistite.
Davno sam vec pisao

To je spoljašnjost,Pogledajte prilog 522806
Pogledajte prilog 522807
Ne deluje ovo nešto naročito dramatično, od decembra 2024. Skuplja se pri dnu, to izvučem četkicom zatim usisam.
^ okrenuo si smer otvaranje vrata ili je tako došla?
To je spoljašnjost,
ima taj kondenzator još pola metra u dubinu to ne može četkicom nikako.
Ventilator se i ne prlja naročito.
Ima logike 🙂 Hvala za hint. Mene mrzi da okrenem kod mene da bude kao kod tebe. Godinama se "patim", lenjost je neverovatna navika 🙄Ako ne može da se pomera, uvek je suprotno od mašine za pranje, za setap kad su jedna pored druge.
Ne postoji univerzalni vezivni deo.Ima li neko preporuku za nosač/držač mašine za sušenje, što ide na veš mašinu? Obe su 60x60 i u ravni su. Veš mašina ponekad, da li zbog manjka ili viška veša, iako je u libeli, na centrifugiranju pomeri sebe, a i mašinu za sušenje veša na sebi. Mašina za sušenje se ne pomeri ni milimetar, ali opet bih radije stavio držač za svaki slučaj. Ne bih uzimao one od 10+ hiljada din.
Usput ako neko ima preporuku i za gumene "stopice" koje bi držale veš mašinu da se ne pomera, značilo bi i to. Vidim da ima svakakvih na temuu npr. ali bih radije čuo prave preporuke.
Mašine zbog dimenzija kupatila stoje kod slivnika u podu, pa postoji nagib. Iznivelisano je fabričkim stopama, ali opet se povremeno pomeri.
Ne postoji univerzalni vezivni deo.
Miele, Bosch i Electrolux imaju svoje vezivne delove koji se buse, pa moraju da budu od istog proizvođača mašine.
Imaju i univerzalni, mi smo kupili jer su nam razliciti proizvodjaci i nisu iste dubine masina za pranje i susenje. Masina za pranje je dubine 50 cm, a za susenje 55cm. Ima par modela nosaca, sa fiokom i bez.Buši se u veš mašinu pretpostavljam? Veš mašina je gorenje, a sušilica Siemens, pa zato gledam nešto što bi odgovaralo. Bosch je valjda iz iste grupacije kao Siemens.
To je onda jos gore...Pre će biti oko 1500w
Mi smo uzeli sa fiokom WPro, a ima i bez fioke.@DivljiBadem koji ste vi uzeli? Ne treba mi sa fiokom, za toliko se možemo sagnuti kada je punimo.
Ja sam problem veoma jednostavno rešio. Iznad mašine za veš sam po meri napravio postolje sa nogarama na kome stoji mašina za sušenje. Postolje izgleda kao sto tik iznad mašine za veš. Stavili metalne nogare i metalne veze koje drže konstrukciju da ne šeta, jer sušilica konstantno izaziva blaga pomeranja svojim drmusanjem u radu. S druge strane, s obzirom da sušilica nije direktno vezana za mašinu za veš, nema drmanja tokom rada centrifuge.Ima li neko preporuku za nosač/držač mašine za sušenje, što ide na veš mašinu? Obe su 60x60 i u ravni su. Veš mašina ponekad, da li zbog manjka ili viška veša, iako je u libeli, na centrifugiranju pomeri sebe, a i mašinu za sušenje veša na sebi. Mašina za sušenje se ne pomeri ni milimetar, ali opet bih radije stavio držač za svaki slučaj. Ne bih uzimao one od 10+ hiljada din.
Usput ako neko ima preporuku i za gumene "stopice" koje bi držale veš mašinu da se ne pomera, značilo bi i to. Vidim da ima svakakvih na temuu npr. ali bih radije čuo prave preporuke.
Mašine zbog dimenzija kupatila stoje kod slivnika u podu, pa postoji nagib. Iznivelisano je fabričkim stopama, ali opet se povremeno pomeri.
I pitanje je bilo da li je to po ciklusu sušenja, ne znam kako bi drugačije moglo biti...Није 1500 W, већ 1500 Wh по циклусу, према спецификацији потроши око 1,8 kWh по циклусу за пун капацитет (8 kg). Класична сушилица без топлотне пумпе коју сам ја имао је за пун капацитет (7 kg) трошила по спецификацији 4,18 kWh. Нема теорије да класична сушилица са 2kW грејачем троши мање од сушилице са топлотном пумпом од 800 W. Екстреме где је једна нова и чиста, а друга зачепљена не рачунам. Да класична машина потроши око 1,6 kWh за сушење 8 kg веша је у домену научне фантастике.
Možeš li možda okačiti neku sliku da vidim kako izgleda?Ja sam problem veoma jednostavno rešio. Iznad mašine za veš sam po meri napravio postolje sa nogarama na kome stoji mašina za sušenje. Postolje izgleda kao sto tik iznad mašine za veš. Stavili metalne nogare i metalne veze koje drže konstrukciju da ne šeta, jer sušilica konstantno izaziva blaga pomeranja svojim drmusanjem u radu. S druge strane, s obzirom da sušilica nije direktno vezana za mašinu za veš, nema drmanja tokom rada centrifuge.
Evo, 5 godina funkcioniše sve bez problema 😉
Mogu, samo da malo pospremim pre slikanja 😂Možeš li možda okačiti neku sliku da vidim kako izgleda?

U mom slučaju nisu, ali bi to verovatno bilo idealno.pretpostavljam da su i prednje i zadnje nogare konstrukcije povezane dole?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari