Ovo i mene zanima 🙂Ja sam im pisao rekose mi da je 10GB samo po maksimalnoj brzini? Zna li neko nešto
Ja sam im pisao rekose mi da je 10GB samo po maksimalnoj brzini? Zna li neko nešto
nema veze da li je broj prenesen, crnogorci to ne znaju... ako zoves broj koji je inicijalno bio u mts mrezi, nece naplatiti nista cak iako je u nekoj drugoj mrezi sada... licno testirao, doduse pre 4-5 godina...Jedino je za pozive i sms problem što otkad je omogućen prenos broja između mreža ne možeš znati ko je koja mreža po pozivnom broju.
Preneo sam kako su i meni rekli..Хајде што су они недоречени у мТел, него и ви на форуму који коментаришете! Зар је толико тешко написати, на шта се конкретно односи 10ГБ лимит, на 5Г мрежу, на 4Г мрежу, уз куповину роминг тикета за Србију интернет је ограничен на 10ГБ или...?
Zdravo, godišnji tiket za Srbiju će od danas biti dostupan za 2026. godinu u iznosu od 29,90€. Podrazumijeva neograničeni internet, a 10GB je po maksimalnoj brzini.
Zdravo, brzina zavisi od lokacije i pokrivenosti signalom M:ts mreže.
uh, meni je uvek malo. sve do januara je na 10gb prelazio na 64kb, a zadnja 2 meseca ide preko 15gb pa ne znam da li su promenili limit. znam da je prepaid ali ne znam da li ima nacina da mi traze nadoknadu troskova?
Ja 7 godina Aktivno Koristim ove tikete i to godisnje i za Srbiju i Kosovo, al mislim da će da useru ove godine nesto a zalosno kredit imam 27 evra, ce da propadne!!!!
presao sam 10 gb i na 3g i na 4g kartici. internet ide normalno
Ako mu aktiviras prva klasa tiket. U suštini jeste limit na 10 GB ali nikad nisu nešto striktni bili. Ako koristis mesečne planove po potrebi nemas limita. Osim ako ne backupujes internet ili tako nešto... Tih 500 GB vidi dole ti pise u aplikaciji za wb koliko vazi (tipa 7GB ili tako nesto)
Ne znam da li zato sto je kraj godine pa ne gledaju , ali evo, ostavio sam preko noc ps4 da skida igre...jos uvek radi net...neverovatno da je ovo na selu, i brzina je odlicna takodje...
Pogledajte prilog 411111
Okle blokada, koristim ovo vec dugo, 10tak godina ima ako se ne varam..
Funkcionise top, nema smanjene brzine nikada, sve ti zavisi od signala na telefonu..
Imao sam periode kad nisam imao net uveden kuci i koristio sam hotspot za skidanje ogromnih fajlova, nikad nista nije zapucalo..
Eo speedtest koga zanima:
Pogledajte prilog 472700
Ne vazi za brojeve koji su preneti u mts mrezu, samo prefiksi 64-65-66Jedino je za pozive i sms problem što otkad je omogućen prenos broja između mreža ne možeš znati ko je koja mreža po pozivnom broju.
Ne vazi za brojeve koji su preneti u mts mrezu, samo prefiksi 64-65-66
Za to vec nisam siguran, ali verovatno da biZnači i prefiksi 64-65-66 i ako su preneti u drugu mrežu važi?
Sto bi @akki rekao ja samo o agregacijama. Ali u Bosni vi nemate konkurentnosti. U BL su svi na mtel nakaceni. Plus losija vam je agregacija nego kod nas. Ja u Federaciji na 2CC 1800 +800 izvlačim i do 150 Mbps. A to je relativno slaba agregacija od svega 30 MHz po sektoru. Jos plus pitanje da li ti ruter podrzava agregaciju uopšte...Kako vi postignete ovolike brzine čovječe?
Ja evo u Banjaluci na m:tel mreži, bilo u ruteru ili telefonu, jedva doguram do 70/38Mbps ali hajde, i ovo je prihvatljivo s obzirom na cijenu na mjesečnom nivou.
@Miki919 Što se tiče rutera, imam Huawei B535-232A i zaključao sam Band na B1+B3+B20. Mada, puno je m:tel korisnika u BL i to definitivno igra ulogu za ovakav rezultat jer se i na telefonu ne može izvući veča brzina.
Kad zaključam na B1+B3 ili B3+B7 dobijam manje brzine. Čak sam radio i pojedinačan Band Lock i na B20 dobijam poprilično dobru brzinu s obzirom da svi kažu da su na toj frekvenciji manje brzine.
Evo vratio sam na B1+B3+B20 i nagurah na 71/40Mbps.
Mtel i mts ne mogu da se uporede , ja se secam prve godine kad pustili za Srbiju , tad sam pustao email a oni zovu u roku od 5 minuta ,Nije mi bilo tesko, zvao sam i mts podrsku da se raspitam za dostupnost 5g za roming korisnike.
Ne bih da koristitm previse teske reci, tako da cu samo da se zahvalim Milici iz mts za protracenih 2 minuta.
Moje pitanje je bilo da li mtel korisnici iz CG u romingu u RS, koji koriste mts mrezu u tom trenutku, mogu da koriste 5g. Njen odgovor je bio da samo mts korisnici mogu da koriste mts 5g. Moje drugo pitanje je da li je to onda rezervisano samo za korisnike koji imaju potpisan ugovor, na sta ona ponavlja da samo mts korisnici... Ja joj kazem da kao mtel roming korisnik u RS ja jesam korisnik i mts mreze jer tako dobijam uslugu u RS, a ona kaze da to mora da mi objasni mtel podrska i da ona ne zna da li mtel ima ugovor sa mts. Kazem da ima i da je mtel podrska vec potvrdila da bi sve trebalo da radi i da ugovor postoji, objasnim roming paket sa neogranicenim GB i minutima, a ova opet nesto mulja i kaze mi da ako odem u Madjarsku da ne treba da zovem madjare nego srbe da mi objasne uslove koriscenja rominga. Sve u svemu, samo sto mi nije rekla odabi od mene majmune.
Vise puta sam imao potrebu da zovem mtel podrsku i devojke koje tamo rade su ultra ljubazne, podrska im je brutalna. Ovo kod nas je ispod svih ocekivanja.
Nije da mi ovo nesto posebno menja, meni je i 4g i vise nego dovoljan, ali sto da ne dobijemo max koji se moze izvuci...
Ja mislim da sam imao agregaciju B1+B3+B20 u Prijedoru, ali sam dobijao dosta niže brzine oko 40Mbpd Jer očigledno je da je broj korisnika u znacajnoj meri veći, pa iz tog razloga kontam da ti je verovatno BS malo popunjena sa korisnicima. Kod mene je najbolja kombinacija bila u B3+B20. Ali probaj se igrati..ako su guste bazne stanice moguće da nemas samo B20 korisnike nego da je vecina na agregaciji sto stavlja kao nosioca B3. B1 ne mogu fa se setim ali mislim da je bilo nešto sitno od opsega... Tako da ne znam koliko je dobar za nosioca.Da li si probao B3+B20? Moguće je i da na tvojoj baznoj stanici nema B1 i B7. Poenta je da nađeš najbolju kombinaciju dve frekvencije jer tvoj ruter može da radi agregaciju dve frekvencije u downloadu najviše. Ako staviš tri frekvencije, dopuštaš ruteru da se povremeno prebacuje na lošiju frekvenciju.
Ja mislim da sam imao agregaciju B1+B3+B20 u Prijedoru, ali sam dobijao dosta niže brzine oko 40Mbpd
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari