Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jel može pojašnjenje za padobrance, šta se dobija aktiviranjem te mtel cg kartice ovde kod nas?

Malo detalja ako nije cimanje, 4,5e da se kupi kartica, 29,90e za aktivaciju, i posle pretpostavljam neke dopune da se odrzi u zivotu? Neogranicen pretpostavljam ima neki zapravo limit u punoj brzini?

Malo detalja ako nije cimanje, 4,5e da se kupi kartica, 29,90e za aktivaciju, i posle pretpostavljam neke dopune da se odrzi u zivotu? Neogranicen pretpostavljam ima neki zapravo limit u punoj brzini?
3 evra dopuna svaki mesec, ili 20 evra validacija za 12 meseci. Ne moze da zameni kučni internet, da skidas torente i velike datoteke. Za normalno korišćenje, surfovanje gledanje videa neće biti problema do 50gb nebi trebalo da bude nekih problema. Čim sistem detektuju konstantantam download velikih datoteka možeš dobiti blokadu.

Pa dobro sad bas nije da ne moze da zameni 😀 ali ipak ne morate da testirate...oko 400 500gb mesecno potrosimo kod mene kuci, ali na yt, serije itd bez nekog velikog dw, osim apdejtova na steamu i sony ps...naravno i neki torrent padne, evo u zadnja tri dana od kako sam dobio ppzivnicu za ovaj torrentleech, imam 150gb dw i oko 56gb upload....ali naravno nije mi pr0blem i da blokiraju..sad ko se bas ono mng mng osloni na to malo je frka...u granicama normale top radi 😀

Pa dobro sad bas nije da ne moze da zameni 😀 ali ipak ne morate da testirate...oko 400 500gb mesecno potrosimo kod mene kuci, ali na yt, serije itd bez nekog velikog dw, osim apdejtova na steamu i sony ps...naravno i neki torrent padne, evo u zadnja tri dana od kako sam dobio ppzivnicu za ovaj torrentleech, imam 150gb dw i oko 56gb upload....ali naravno nije mi pr0blem i da blokiraju..sad ko se bas ono mng mng osloni na to malo je frka...u granicama normale top radi 😀
Kad svi tako počnu da troše, lupiće ponovo restrikcije na 10gb mesečno.

Meni odbijaju sve kartice koje imam pri kupovini esim. Da li neko moze da pomogne sa placanjem. Digitalni kiosk ne podrzava kupovinu esim ili bar ja ne mogu da nadjem.

Valjda ce i oni da uvedu uskoro volte kao sto je i mts uveo na prepaid brojevima.Posto pada poziv nekad na 3g a nekad na 2g zbog toga

Ja se samo nadam da nece biti sistem pun propusnih gresaka kao SS7. Samo nam jos trebaju e imao sam poziv iz BG pa iz Australije. A operater. Pa imamo multi sim plati...

3 evra dopuna svaki mesec, ili 20 evra validacija za 12 meseci. Ne moze da zameni kučni internet, da skidas torente i velike datoteke. Za normalno korišćenje, surfovanje gledanje videa neće biti problema do 50gb nebi trebalo da bude nekih problema. Čim sistem detektuju konstantantam download velikih datoteka možeš dobiti blokadu.
Okle blokada, koristim ovo vec dugo, 10tak godina ima ako se ne varam..
Funkcionise top, nema smanjene brzine nikada, sve ti zavisi od signala na telefonu..

Imao sam periode kad nisam imao net uveden kuci i koristio sam hotspot za skidanje ogromnih fajlova, nikad nista nije zapucalo..

Eo speedtest koga zanima:
1734851576655.png
Kad svi tako počnu da troše, lupiće ponovo restrikcije na 10gb mesečno.
Ma okle, ako ih do sada nisu uveli nece nikada 😀 Oko 20% je preko mtel rominga proslo 😀
1734851778975.png

Okle blokada, koristim ovo vec dugo, 10tak godina ima ako se ne varam..
Funkcionise top, nema smanjene brzine nikada, sve ti zavisi od signala na telefonu..

Imao sam periode kad nisam imao net uveden kuci i koristio sam hotspot za skidanje ogromnih fajlova, nikad nista nije zapucalo..

Eo speedtest koga zanima:
Pogledajte prilog 472700

Ma okle, ako ih do sada nisu uveli nece nikada 😀 Oko 20% je preko mtel rominga proslo 😀
Pogledajte prilog 472702
Samo se vi hvalite za šta koristite, i ubedjujte ljude da mogu terabajte da skidaju. Kad vrate na 10gb biće svima lepo, ipak mtl nije na svojoj mreži već tu mts odlučuje 😉😉😉.

Samo se vi hvalite za šta koristite, i ubedjujte ljude da mogu terabajte da skidaju. Kad vrate na 10gb biće svima lepo, ipak mtl nije na svojoj mreži već tu mts odlučuje 😉😉😉.
Nemam sta da se hvalim, koristim sta nude, i ne znam odakle ti to da su imali limit, od kad ga koristim nije nikad bilo toga 😀

Eo ti i dokaz sa trenutnog telefona koliko je proslo:
IMG_7458.PNG

I ne znam da li si upoznat ali mts=mtel, ne znam sto mislis da vec ne odlucuju 😀
1734853135754.png

Prilozi

• 1734852993039.png
    1734852993039.png
    23.6 KB · Pregleda: 24
Najbitnije je da se ne zloupotrebljava internet za neke hakerske napade i slican saobraćaj. Sam protok ako se koristi normalno uključujući i download ako nije neki ilegalan u suštini ne bi smelo da pravi probleme.

Pozdrav,doplatio sam 20 evra,misleci da ne uplacujem svaki mesec po 3 evra,medjutim meni se pojavljuje da kartica traje do 31.01.2025,?ima li neko resenje?

Zoveš +382681600 kažeš im da ti aktviraju validnost na godinu dana, oni ti skinu 20 evra i produže

Ne, mora se inicirati ili sms porukom (što nije radilo iz roaminga) ili pozivom korisničkom servisu

Meni prošli put mislim da je prošlo odnosno da sam aktivirao sa sms porukom iz roaminga.

Tekst "VALIDNOST"
NA "14555"
Proslo iz roaminga. Pre nedelju-dve aktivirao za kolegu

kako se aktivira to?

Koja kartica treba da se kupi da bi ovo moglo da se koristi? Jasno da je mtel prepaid, na sajtu vidim 2 opcije, turist i vrh, da li lokalno u trafikama ili gde već postoje i neke druge opcije?

Nazad
Vrh Dno