Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja dve kartice nisam aktivirao.... i ne planiram, ali koliko je važenje kartice bez dopune?

Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока

Jer imao neko bug dopunjen kredit stigo mi mejl na nalog transakcija uspesna vidim u listingu potrosnje da su legle pare ali ne vidim na glavnom stanju i datum se nije promenio.Uplatio da prebacim validnost do pocetka marta pa da onda produzim posto je po novome sa jos 3e na 2 meseca.

EDIT:Izgleda nije sistem proknjizio evo sad je ok.

Nekad je ovo bila i više nego odlična opcija za net,sećam se do 2017 je bila 24.99€ godišnja karta, a sada 2021 je 49.99€, gde smo za 5 godina stigli da se cena duplira pitanje je za komunističko-socijalističke kadrove u mts a samim tim i mtelu koji moraju da se udruže sa telenorom(nekada mobtelom-koji je bio među prvih 10 operatera u evropi) ne bi li ušli u 3 deceniju 21 veka!

Zaista zvuči glupo da cena toliko skoči za uslugu koja sa vremenom zapravo pojeftinjuje, ali ako premotaš na prve stranice ove teme, nismo mogli da verujemo šta dobijamo za te pare. Bilo je nerealno povoljno u prvom momentu.

Da li je 12-omesecno vazenje kartice i dalje 10€ i da li se jos uvek aktivira slanjem SMS „VALIDNOST“ na 14555?

Zaista zvuči glupo da cena toliko skoči za uslugu koja sa vremenom zapravo pojeftinjuje, ali ako premotaš na prve stranice ove teme, nismo mogli da verujemo šta dobijamo za te pare. Bilo je nerealno povoljno u prvom momentu.
Pa u 2021. je izgubila smisao, pogotovo što za par evra više ima neo neo paketi, i ostaje mi slbodan jedan sim slot.... ono je stvarno imalo svrhe dok su operateri davali po par gigabajta, a danas kad idu ponude i po 100 i više.... imam 2 kartice i nisam ih aktivirao ove godine prvi put posle dugog niza godina....

pozdrav svima, ja koristim mtel godisnji tiket nekoliko godina. internet je ogranicen na 10gb mesecno u punoj brzini. zadnja 2 meseca prelazim 15 gb. da li neko zna da li je povecan limit?

Verovatno retko ko više koristi, pa nema potrebe za strogim ograničavanjima

uh, meni je uvek malo. sve do januara je na 10gb prelazio na 64kb, a zadnja 2 meseca ide preko 15gb pa ne znam da li su promenili limit. znam da je prepaid ali ne znam da li ima nacina da mi traze nadoknadu troskova?

Poskupela validnost kartice na 3ev, neko napiso da vazi 60 dana , kod mene i dalje 30 dana

mtel je vratio mesecno ogranicenje na 10gb u punoj brzini. definitivno u vipu ima boljih opcija.
a 01.07 se ukida roming, mozda bude i drugih ponuda

Ukidanje rominga deo je sporazuma zemalja Zapadnog Balkana (Albanija, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija, Crna Gora,Srbija).

Mene zanima šta će biti sa aktiviranim "prva klasa" paketom koji važi do 31.12.2021? Da li će vratiti deo kredita, ili će se nastaviti po starom do 31.12.2021, jer su ljudi već aktivirali promociju.

m:roming Srbija Prva klasa tiket
Ušao u Crnu Goru sa 10-ak evra na računu, posle 20mb, i 3 sms poruke, ostao na Nuli. Ok, nisam isključio mobile data, ali u CG svi provajderi prodaju paket 500gb - 15 evra na mesec dana, pa eto mislim, bar su nas što im unapred plaćamo mogli malo da zaobiđu.
Baš, baš, loša fora. Što se mene tiče, izgubili su mušteriju.
Zato sam kupio telekom.me karticu i hotspotujem preko drugog telefona.

pa sam si napisao 😉 m:roming Srbija Prva klasa tiket je za Srbiju, dok za CG nisi imao aktivirano nista i on ti je pojeo kredit....

Koji je to internet 10 evra za 20 megabajta? Dakle, ne u romingu, nego CG kartica na CG mreži.

Poskupela validnost kartice na 3ev, neko napiso da vazi 60 dana , kod mene i dalje 30 dana
Još uvek je minimum 2e za uplatu, pre 18.6 sam dopunio sa vip mwallet mastercard za 2 min.
nekada je bilo od sredine juna ili jula mroming tiket u 1/2 cene, sada ni to nema, a bilo 11.99€ za 6 meseci,uživancija. 😎

"uvedena je politika fer korišćenja koja podrazumeva da ukoliko u periodu od četiri meseca dođe do pretežnog ili isključivog korišćenja kartice srpskog operatora u nekoj od navedenih okolnih zemalja, operator će opomenuti korisnika. Ukoliko ne postupi po upozorerenju, operator ima pravo da naplati naknadu za roming." po meni ovo je u stvari uslovno ukidanje rominga. E sada vauceri koje smo do sada kupovali su se odnosili na srbiju. A po ovome bi trebali da vaze isti uslovi za sve zemlje balkana. I dosadasnji vauceri nisu imali isti paket i cenu prema svim zemljama balkana.

Očekivao sam od 1. jula ono duplo jeftinije za aktiviranje ali izgleda nema nista od toga.... imam 30e na kartici propasce mi izgleda.... a i app im nešto brljavi kako vidim....

Ako neko hoće mtel karticu sa 30e kredita + još jednu bez, sve za 30e nek piše na pp.

ja uzeo turist paket 15 dana 500gb, i sad došao kuci i ispostavilo se da u romingu radi net ko blesav 😀

kad sam kupio karticu stanje na racunu mi je 0, samo net, i kad sam se vratio u Srbiju na granici mi tel ugasio jer je roming, ovde svejedno imam neogranicen net na firminoj kartici (al zato roming deru). i danas sedimo pricamo i ja kazem za net, i tu ga upalim, ugasim blokadu rominga na telefonu i o la la 50/50 cepa li cepa. Posle sam napravio nalog na mtel i samo mi pokazuje preostale podatke, ali mi i nudi da kupim za neku cifru roming paket za srbiju uz neogranicen net 😀 sad dokle ce da radi ko zna, možda čitaju pa bude ko neke godine.

Nazad
Vrh Dno