Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

• Začetnik teme Začetnik teme owim
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mozda si u pravu, nisam proveravao. da li je nekom unazad 2-3 meseca usporio internet posle 10gb?

Samo proveram da li sistem pravilno vidi uplatu da je za 2023, a ne za tekucu godinu. Pisano ovde u temu kad je sistem gresio.
Prethodnih godina uplacivao sam kasnije, 28-31.12. Izgleda da cu ove godine da iznenadim i mtel i sebe ranije.

I ja sam uplatio i aktivirao pre neki dan, sve je ok.

Samo proveram da li sistem pravilno vidi uplatu da je za 2023, a ne za tekucu godinu. Pisano ovde u temu kad je sistem gresio.
Prethodnih godina uplacivao sam kasnije, 28-31.12. Izgleda da cu ove godine da iznenadim i mtel i sebe ranije.
Ako se plasis idi na sigurno.
Zovi operatera i trazi dati aktiviraju +3821600

Nemam razloga da se plasim. Dosad je uvek bilo sve u redu sto se mene tice.
Samo se raspitujem kako su prosle prve laste. @kalin62

ovako izgleda brzina na starim 3g karticama sim je u e5180 ruteru

14060931254.png

Preko aplikacije uzeo poklon na sve tri kartice što imam.

Takođe preko aplikacije kupio tiket na jednoj 4G kartici što imam.

Sve fercera.

Jesu li oni to spustili cenu?

Za 2,5 ev mesecno. Tiket kupujemo na 12 rate 🙂
Ma mislim na ukupnu cenu, sve mislim da je bio 40 ili 50 kad sam uzimao poslednji put .....

Pa sam godinu ili dve bio prikačen na nečiji BOX4, pa sad uzeo ovo, jer mi se nakupio kredit, nisam pustio da se ugasi.
Ja imam MTel karticu već par godina, koju dopunjavam online .... I telenor crnogorski dopunjavam online.... ono na svakih 3-4 meseca po 1 euro da mi ne ugase ... Znači, mogu da probam...

samo, ja kakve sam sreće, provaliće da se *****ali i ugasiće ... 🙂 🙂
2014.....

Imao sam sreće.... 😂😂😂

aktivirao sam prva klasa tiket, ali nemogu da nadjem na mojmtel meniju da je dodatak aktiviran.
da li neko zna gde mogu da proverim da je dodatak aktivan? ili treba da sacekam neko vreme?

Ni meni se ništa nije pojavilo u aplikaciji, pa sam slao mail, pa su mi potvrdili da je sve ok.

Ima li ko da mi dopuni sa 2e račun, vraćam 3e na cg broj, blokirana mi visa elektron pa ne mogu sam

Da li vam radi aplikacija? Meni stoji greška na serveru 🙂. Pa jel globalno ili da nije nešto do mene?

Proverio sam, sad sam aktivirao onaj novogodisnji dodatak od 23GB odnosno 10GB u ZB.
I definitivno mi je zaustavilo potrosnju MB koji mi vaze do danas i vec krenulo da trosi tih 10GB.
Trosi se poslednji aktiviran paket. Ne vezano kad istice.

Da li zna neko kako roaming dugme radi u aplikaciji? Jel se sme ugasiti roaming? Odnosno jel.sve proradi bez intervencije na uređaju? Da li se moze ugasiti roaming. Uplatiti kredit pa aktivirati promocija? Ili moram fizički da uradim nešto na uređaju?

Pa ne možeš ugasiti roming jer so ti u romingu u Srbiji, ako ugasiš nemaš net.
Dopuniš broj i zatim aktiviraš promociju,

Pa da ali hoće li mi internet pojesti kredit dok ne aktiviram u aplikaciji paket?

Hvala, zato bi mi odgovaralo da znam. Da li mogu da ugasim roaming u aplikaciji pa dopunim kredit aktiviram paket. Pa da ponovo uključim roaming da mi ne potroši kredit. A da ne moram fizički da diram telefon u kojem je kartica.

Hvala, Zato bi mi odgovaralo da znam. Da li mogu da ugasim roaming u aplikaciji pa dopunim kredit aktiviram paket. Pa da ponovo uključim roaming da mi ne potroši kredit. A da ne moram fizički da diram telefon u kojem je kartica.
Ne znam dal ce odma da diskonektuje mrezu gasio sam roaming kad mi je jednom bagovao sim.

Nazad
Vrh Dno