radekg
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 21.11.2014
- Poena
- 70
Neograničen je u smislu korišćenja,tj neće ga isključiti kada se dodje do 10GB, ali nakon 10gb brzina je tako mala da je taj internet neupotrebljiv.
Neograničen je u smislu korišćenja,tj neće ga isključiti kada se dodje do 10GB, ali nakon 10gb brzina je tako mala da je taj internet neupotrebljiv.
Ja štoDa li neko vec uplatio za 2023?
Ako se plasis idi na sigurno.Samo proveram da li sistem pravilno vidi uplatu da je za 2023, a ne za tekucu godinu. Pisano ovde u temu kad je sistem gresio.
Prethodnih godina uplacivao sam kasnije, 28-31.12. Izgleda da cu ove godine da iznenadim i mtel i sebe ranije.
A ovako izgleda sa zamenjanom karticom 4 Govako izgleda brzina na starim 3g karticama sim je u e5180 ruteru
![]()
Za 2,5 ev mesecno. Tiket kupujemo na 12 rate 🙂Preko aplikacije uzeo poklon na sve tri kartice što imam.
Takođe preko aplikacije kupio tiket na jednoj 4G kartici što imam.
Sve fercera.
Jesu li oni to spustili cenu?
Ma mislim na ukupnu cenu, sve mislim da je bio 40 ili 50 kad sam uzimao poslednji put .....Za 2,5 ev mesecno. Tiket kupujemo na 12 rate 🙂
2014.....Ja imam MTel karticu već par godina, koju dopunjavam online .... I telenor crnogorski dopunjavam online.... ono na svakih 3-4 meseca po 1 euro da mi ne ugase ... Znači, mogu da probam...
samo, ja kakve sam sreće, provaliće da se *****ali i ugasiće ... 🙂 🙂
Da oko 40 mislim daje biloMa mislim na ukupnu cenu, sve mislim da je bio 40 ili 50 kad sam uzimao poslednji put .....
Pa sam godinu ili dve bio prikačen na nečiji BOX4, pa sad uzeo ovo, jer mi se nakupio kredit, nisam pustio da se ugasi.
2014.....
Imao sam sreće.... 😂😂😂
Nema ni kod mene,zvao korisnicki kazu sve uredu samo restartovati telefon ali opet nistaaktivirao sam prva klasa tiket, ali nemogu da nadjem na mojmtel meniju da je dodatak aktiviran.
da li neko zna gde mogu da proverim da je dodatak aktivan? ili treba da sacekam neko vreme?
Hoce.Ako nemas dodatak skida kredit.Pa da ali hoće li mi internet pojesti kredit dok ne aktiviram u aplikaciji paket?
Ne znam dal ce odma da diskonektuje mrezu gasio sam roaming kad mi je jednom bagovao sim.Hvala, Zato bi mi odgovaralo da znam. Da li mogu da ugasim roaming u aplikaciji pa dopunim kredit aktiviram paket. Pa da ponovo uključim roaming da mi ne potroši kredit. A da ne moram fizički da diram telefon u kojem je kartica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari