Koliko si daleko udaljio daljinac od UJ?Ukljuci iFeel i udalji sto dalje od UJ.Ostavi da radi tako bar 24h,pa vidi onda sta se desava.Valjda se za 20min dovoljno promenila temperatura u sobi? Jutros sam fenom zagrejao daljinski, bio je sigurno na nekih 35 stepeni a klima i dalje greje (bila podesena na 25).
To jeste glupo, ni daljinski ni klima ne mogu da se koriste za pracenje temperature, aplikacija isto prikazuje samo zadatu.Glupo je i odradjeno na daljinskom za TCL.Ne pokazuje temperaturu koju trenutno detektuje daljinac kada je ukljucen iFeel,nego samo zadatu.Na Tesla(AUX) kada ukljucis iFeel,pokaze koliko je trenutno stepeni tu gde se nalazi daljinac.
Razumijem u potpunosti tu ideu, imao s i sam gree nordic koja je "nazalost" stigla sa felom, ali je apsurd da klime bez ifell nerade kako treba. Sto je jos gore ni sa ifell i prebacuje konstanto. Iako je jasno da nije u ovim vremenima lako uzeti dobru klimu ali ovo je haos koliko ljudi vec pre zime imaju problem. Jednostavno nije ni cudno sto odredjene marke neprolaze za odredjena trzista. I onda kad mi trgovac kaze kad ce se ispalatit razlika... Ova malo vise trosi al ta razlika treba 10 zima da se isplati 🙈🙈 a to kako radi nije bitno, dobro je.I feel je zamišljen da daljinski staviš gde želiš određenu temperaturu, recimo ćošak ugaone garniture gde sediš, leziš i da klima pokuša da napravi ugođaj koji zeliš u tom mikro prostoru.
Ako si na odmoru, verovatno ti nije bitno da u nekom ćošku sobe imaš određenu temperaturu, to ćeš raditi/juriti kada dođeš sa odmora.
Originalni model ove Tesle je TCL TAC-12CHSD/TPG31I3AH.Evo posle 24 dana od kako je ugradjena postavljena na 24°C i u sobi uvek 24-25°C.Bez iFeel funkcije.E,sada sta su ovi ,,strucnjaci'' iz Tesle,radili,menjali i po obicaju u..nj..i ko to zna?Što znači da je neupotrebljiva za grejanje, sem neke hale ili garaže, jer maši temperaturu debelo
Nije se ispostavilo, @Mugy izmislja neke svoje teorije. Bolje da je napisao kako njemu radi iFeel, koliko je aktivan (2h kao sto pise u uputstvu ili duze), kako se cuje spoljasnja i gas u cevima nego sto fantazira.Ispostavilo se da ta Tesla ima daljinski koji ne podrzava iFeel.
Mislis gde ima SRK35 za 130k?Gde? Ja gledam min 130k bez ugradnje.
Daikin PerferaNeka alternativa poput Daikin,Toshiba?
I ha htedoh da predlozim perferu ima 12 btu na akciji 130 000Mislis gde ima SRK35 za 130k?
Daikin Perfera
Toshiba Shorai Edge
Fujitsu KGTG/TE
Nisi napisao dali je Kuca/Stan? I kakva je izolacija/stolarija?130k mi je max max,ali sa ugradnjom.Ako je na akciji 130k+18-20k ugradnja ode to ihih. Moze konkretno neki model Daikin Perfera koja moze da zameni Mitsubishi SRK35ZS-WF SRC35ZS-W Kireia ,pa mozda i sacekam par meseci da dopunim budzet.
Pre toga bi ipak uzeo Daikin FTXF50D/RXF50D sa spoljnom od 47Kg 🙂Onda bolje za 130k da uzmem 18-cu osnovni mode SRK50ZSP-W,zar ne?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari