Prve 4 su naj must play, sve ostale ispod nije bitno kojim redosledomKoja od ovih je must play prioritetna?
imas PM sa savetom da ne reklamiram ovdeKupiti polovan ili nov kontroler? Primetio sam da mi na jednom zeza stik. Ne registruje kada direktno pod pravim uglom povucem na levo (barem u rdr2 u onom meniju za iteme/oruzja, nisam testirao u drugim igrama), a kada idem desno i pustim stik da se vrati, nekad ume se ne vrati skroz, tj u igri vidim kako se polako pomera kamera na desno.
koja cena je ok za nove, sa garancijom? Svratio sam u tehnomediu i imaju neke na popustu, dal su oko 8-9k. Na kp ima jeftinijih, ali bez garancije.
ili da cekam 'crni petak', da li bude tad nekih boljih popusta. ako je neko pratio prethodnih godina?

www.hcl.hr
				Rekao bih da kontroleri nisu nikada na nekom popustu. Manje više, oko 9k se kreće cena za nov.ili da cekam 'crni petak', da li bude tad nekih boljih popusta. ako je neko pratio prethodnih godina?
Kupiti polovan ili nov kontroler? Primetio sam da mi na jednom zeza stik. Ne registruje kada direktno pod pravim uglom povucem na levo (barem u rdr2 u onom meniju za iteme/oruzja, nisam testirao u drugim igrama), a kada idem desno i pustim stik da se vrati, nekad ume se ne vrati skroz, tj u igri vidim kako se polako pomera kamera na desno.
koja cena je ok za nove, sa garancijom? Svratio sam u tehnomediu i imaju neke na popustu, dal su oko 8-9k. Na kp ima jeftinijih, ali bez garancije.
ili da cekam 'crni petak', da li bude tad nekih boljih popusta. ako je neko pratio prethodnih godina?
sta se smatra dobrom baterijom? koliko dugo treba da traje? nisam imao duzu sesiju od sat vremena, nakon cega imam jos oko 70%.Ni jedno ni drugo, ako je baterija dobra nadjes na KP nekoga ko ubacuje hall effect analoge i resio si problem za svagda.
sta se smatra dobrom baterijom? koliko dugo treba da traje? nisam imao duzu sesiju od sat vremena, nakon cega imam jos oko 70%.
kupio sam konzolu i kontrolere od preprodavca, tako da sam najmanje treci vlasnik
na ps imam ekskluzivne walking simulatore ipakPa cekaj bre, ili si PC gamer ili PS5? Ne moze oba!![]()
Samo ako ti je bitan fps, u suprotnom nema mnogo smisla.U najkraćem yay or nay, da li se sada primeti razlika sa ps5 pro? Da li su mnogi nabudzili svoje igre ili ne toliko da opravda upgrade?
unistavaju ga developeri sa unreal engine 5Meni je žalosno što će običan PS5 da unište sa performansama, da bi "dokazali" kako je pro in, a realno i on bi mogao da gura barem 60 sličica za buduće igre.
Umesto da naprave neki stavrni bum sa pro, marketing će da odradi posao i samo će da uzimaju više para.
i dalje stojim iza toga da grafika, performance ne prodaju igru ni konzole... Bar ne za nas tate od 30+...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari