Šta je novo?

Xiaomi 17 / 17 Pro / 17 Pro Max

Ima IR blaster.
Na redditu sam postavio pitanje i jeda član mi odgovorio da je već postavio svoj daljinski tako da ima ugrađen što je meninlično bitno 🥰😁Screenshot_2025-10-03-09-08-11-736_com.reddit.frontpage.jpg

IR се код тих новијих модела Шаомија, уграђује у камеру, можда вам се зато чини да нема... То сам чуо код Флосија када је тестирао неки њихов телефон још прр неког времена.

17pro-max-kupon-ako-pouzit.jpg

Chinese Xiaomi/Redmi Devices with Hyper OS can't be unlocked anymore, therefore it is not possible to install an alternative Firmware.
English is the main language, with some parts in Chinese, which usually are not needed. Some Apps will stay in Chinese, but these Apps can be deleted or deactivated, as they are local Apps.
With our tutorial about SetEdit, you can get every App from the Play Store in your language.
https://tradingshenzhen.com/en/content/all-languages-in-android-best-method-without-root
Usually everything works, except Android Auto, Wear OS Watches and Google Timeline Tracking in Maps (you don't want to be tracked 24 hours from Google a

I pored tih gore nedostataka brutalna cena (848€ EU) za taj hardver :)

Poslednja izmena:
Bootloader u kineskoj verziji i dalje može biti otključan u Kini. Van Kine ne. Verovatno će to važiti i dalje.
Pojedini prodavci su na ebayu prošle godine nudili otključavanje pre slanja. Šteta što tradingshenzhen ne nudi tako nešto.

Kada se otključava u Kini, koliko je vremenski potrebno da se dobije otključavanje ?
Jel važi ono ko ima dugo Xiaomi nalog za valjda 48h a ko nema 30 dana ?

Kada se otključava u Kini, koliko je vremenski potrebno da se dobije otključavanje ?
Jel važi ono ko ima dugo Xiaomi nalog za valjda 48h a ko nema 30 dana ?
za otključavanje kineskog telefona ti treba kineski Xiaomi community nalog Level 5, kineski broj telefona i komplet krvna slika otprilike.

kineski 15u su Kinezi na telegramu otključavali za 200-250$ a vrlo često ni nisu jer ni oni nisu mogli, zato što je Xiaomi ugasio servere za otključavanje.

za otključavanje kineskog telefona ti treba kineski Xiaomi community nalog Level 5, kineski broj telefona i komplet krvna slika otprilike.

kineski 15u su Kinezi na telegramu otključavali za 200-250$ a vrlo često ni nisu jer ni oni nisu mogli, zato što je Xiaomi ugasio servere za otključavanje.

Kineski Xiaomi nalog imam, karticu imam, e sada mkoji je level...to pojma nemam....Tačnije ima drugar koji je relacija Kina - Srbija.
Al opet pretpostavljamd a je baš baš d.....

Kineski Xiaomi nalog imam, karticu imam, e sada mkoji je level...to pojma nemam....Tačnije ima drugar koji je relacija Kina - Srbija.
Al opet pretpostavljamd a je baš baš d.....
srecno sa tim ali tesko.

mislim, ako imas stari nalog, mozda i imas neke sanse, ali znam da kinezima treba godine da dodju do lvl5 uz konstantno postovanje, price, deljenje na community-u.

i malo sam lose napisao, treba ti kineska kreditna kartica :D ne sim kartica, da dokazes da si kinez, i onda imas test, isto na kineskom, o androidu, developmentu i ne znam ni ja cemu vise.
veruj da je lakse da platis 200e nego da se sa time mlatis, pod uslovom da uopste moze da se i na taj nacin otkljuca.

A najlakse od svega je izbegavati kineske verzije.

Ja sam odustao od Xiaomija na zalost a bas sam se iskreno radovao 17PM modelu, 17 me ne zanima, 17 Ultra me takodje ne zanima.

Steta. S26U na zalost...

srecno sa tim ali tesko.

mislim, ako imas stari nalog, mozda i imas neke sanse, ali znam da kinezima treba godine da dodju do lvl5 uz konstantno postovanje, price, deljenje na community-u.

i malo sam lose napisao, treba ti kineska kreditna kartica :D ne sim kartica, da dokazes da si kinez, i onda imas test, isto na kineskom, o androidu, developmentu i ne znam ni ja cemu vise.
veruj da je lakse da platis 200e nego da se sa time mlatis, pod uslovom da uopste moze da se i na taj nacin otkljuca.

A najlakse od svega je izbegavati kineske verzije.

Nalog drugar ima od 2017. ... E sada da li je sve ono poštovao, nije sigurno, tako da pada u vodu.Ima i karticu od banke 😁😁
Razmišljao sam da uzmem kinesku verziju, ali kako dani idu... Sve manje želim... Ultra mi se ne sviđa samo zbog zaobljenog ekrana. Ako bude sa ravnim onda je to to.

Kako wikipedia kaže.... Izgleda nema globalno osim obične 17-ke....

Prilozi

• Screenshot_2025-10-12-18-10-23-952-edit_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-10-12-18-10-23-952-edit_com.android.chrome.jpg
    154.5 KB · Pregleda: 17
Nazad
Vrh Dno