Šta je novo?

Xiaomi 17 / 17 Pro / 17 Pro Max

• Začetnik teme Začetnik teme oil_up
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Je l istina ono sto pise na tradingshenzhen da se ne placa carina i porez vec samo cena koja je na sajtu plus postarina? Neko vec naručivao nesto preko njih?

Nije.
Ali u EU uglavnom prolazi bez dodatnih troškova, mada sam ja platio još neki dodatni trošak u DE od 35e koji mi oni nikada nisu refundirali.
Ne znam da li ti ova info znači ali eto 🙂

Nije.
Ali u EU uglavnom prolazi bez dodatnih troškova, mada sam ja platio još neki dodatni trošak u DE od 35e koji mi oni nikada nisu refundirali.
Ne znam da li ti ova info znači ali eto 🙂
Hvala, mozda bih mogao da narucim i na Nemačku, 35e nije strasno, al ko garantuje da nece biti 100 ili vise, bezveze..

Pored mogućih softverskih problema i nemogućnosti otključavanja BL ostaje trajan nedostatak B20/800MHz dela spektra koji naši operateri koriste.

To više nije problem to sada imaju,
Bilo je učlanku negde a i ima na prethodnim stranaam slika neko je postavio.

Play prodavnica će da radi to nije problem, android auto neće raditi ( ako je to nekome bitno, meni lično nije i ne treba mi ), e-sim nema.

Moj drugar je iz Kine doneo mnogo telefona ( koji nisu imali B20/800 MHz ) i ni jedan nije imao problem.
Radili su najnormalnije. Nikad nije bio problem.

Telefoni bez B20 ne vide jedan deo predajnika i to je primetno van gradova.
Meni je android auto obavezan, zato sam i menjao telefon. E sim olakšava pristup internetu kad se putuje tako da je i to bitna stavka.

Koliko znam GPay i Android Auto ne rade na kinskom romu, kao i notifikacije za WA, Instagram...

Pozz drugari. Razmisljam se da kupim 17 pro max. Da li sve radi kako treba? Da li mogu da se ukljuce notifikacije za soc mreze koje se spominju, i da sve radi u full? Android Auto mi ne treba, ali bi lepo bilo da radi banking wallet. Kad se skone Play Store app, da li apsolutno sve radi i sve moze da se skine normalno kao i na bilo kom drugom relefonu koji dolazi za google services?

Nisam pratio temu pomno u poslednje vreme...ima li neki pouzdaniji podatak hoće li dolaziti pro i pro max zvanično global ili samo base i ultra model?

Da li neko zna, da li se plaćaju i koji dodatni troškovi, ako se naruči preko tradingshenzhen-a na adresu u Švajcarskoj?

A da li je u Srbiji koja nije EU neko ikada naručio preko tradingshenzhen bilo koji telefon i sta je bilo sa carinom i PDV? Gledao sam na tom sajtu jednom, bilo je da se odaberu države gde je bila i Srbija za ponuđeni model telefona, navodno nikakvih troškova neće biti, međutim, ne uzdam se u to.

Video sam u nekoj telegram grupi kod Rusa. Pitanje da li je istina.

Као гром из ведра неба, 17ProMax на Бенчу.

Dobro su se setili da zajme od ljudi i mobilne koji su popularni u svetu ali koji nisu za naše tržište..
grebanjem od provajdera i lokalnih distributera došli su do toga da neki nebitni sarpi TV ima više pregleda na klipovima od njih 😂

Ne može edit.. mnogo mi se sviđaju ovo dugmići za volume up I down 🙂
Grba možda i veća od one na x200u

1000$ u Kini osnovni model.. pa u EU neće biti ispod 1700e.

Nazad
Vrh Dno