Иста је ситуација и код мене (бакар). Имао сам намеру да са њима завршим сарадњу и узмем само ВДСЛ код Беотела (+ Мтс фикси наравно) али ово је испало боља понуда. Можда је кључна реч “МИК” код који сам тражио тако да имај то у виду кад будеш ишао.
Meni su tako tri meseca (maj, jul, avgust) naplatili stavke "video klub" (gledane neke premijere) i "muzički" paket koji je bio aktiviran kao treći uz dva besplatna, s tim da je u avgustu muzički paket naplaćen, iako je samo još "filmski" bio aktivan (dva ukupno) koji inače idu besplatno uz box 4 plavi.Još neki su se žalili na to, pa se očigledno dešavaju neke čudne stvari. Svakako bi trebalo da se ti razgovori snimaju, pa valjda neće biti frke oko storniranja naplate. Što se tiče otkazivanja, definitivno retko šta može da se otkaže putem aplikacije, ali mejl je isto okej, kao i kontakt formular (svede se na isto), s tim što se onda čeka i do nekoliko dana na obradu zahteva. Najbrži je zapravo čet, jer se ne čeka dugo da se jave, po mom iskustvu najviše nekoliko minuta. Tu agenti mogu da deaktiviraju pakete i na licu mesta, kao da ste u virtuelnoj poslovnici, ali opet je u konkretnom slučaju mejl možda bolja opcija, jer uz deaktivaciju paketa faktički pišete i prigovor, u kojem tražite storniranje naplate neželjenog paketa. Možda je, doduše, moguće i prosleđivanje prigovora preko četa, ali to dosad nisam probao.
Meni su tako prosle godine tri meseca naplacivali muzicki paket, koji je u sklopu mog box3 L bio besplatan kao treci. Isao tako svaki mesec da mi storniraju naplatu.Meni su tako tri meseca (maj, jul, avgust) naplatili stavke "video klub" (gledane neke premijere) i "muzički" paket koji je bio aktiviran kao treći uz dva besplatna, s tim da je u avgustu muzički paket naplaćen, iako je samo još "filmski" bio aktivan (dva ukupno) koji inače idu besplatno uz box 4 plavi.
Za maj nisam reklamirao jer sam bio ubeđen da daljinac kada zaglupi, tada treperi zelena dioda i ne postoji drugi način nego da se izvade baterije ali ne odmah da se vrate. Video o sam tada da navigacija na platformi leti sa sa jednog na drugi sadržaj i da sam par puta dobro udario sa daljincem o sto i da se možda tada aktivirao dodatak.
U julu opet "gledani" Kalkanski krugovi, i aktiviran muzički kao trreći paket . Reklamiram račun i kažem da me nikakvi mts video klubovi ne zanimaju niti bilo ko od ukućana i da hoće može aktivirati neku uslugu. Daju mi drugi daljinac i tada su mi isključili taj treći muzički paket (ostali filmski i crtani) a video klub, kao to je aktivirana usluga, film na zahtev i to se ne može ispraviti.
Kraj avgusta, ista premijera "gledana", umesto filmskog i crtanog paketa po difoltu kako je ostalo od zadnjeg puta, izbačen filmski i ubačen muzički kao drugi i njega naplatili. I odem drugi put, ponovo izložio situaciju, i kažem da ja ne mogu svaki dan da ulazim na nalog i da proveravam da li je nešto aktivirano. Nije im bilo jasno kako mi naplaćen muzički kada me kao sleduje (nebitno što to niko nije aktivirao), kao zvaće vas neko. Zove žena i kaže da će revidirati sva tri računa i da postavim šifru kao admin. Stavio šifru, pa ćemo videti, evo sada mi septembarski račun nikad manji (2475 din), umanjen za hiljadu dinara koliko sam više platio za prethodna dva meseca.
Odjava direktno pozivom: *797# opcije: 3-1-1-3Jel mogu da deaktiviram net boost? Pre je bilo kao da neki paketi zahtevaju da bude aktiviran. Vidim da naplaćuju 149din mesečno.
Dobio si 60% na 24 meseca ili nešto kraće?
Koji tačno BOX paket?
Najgore od svega što bukvalno svaki dan treba da se odvoji malo vremena i pogleda stanje na nalogu da li ima i kojih aktiviranih stavki. Meni je to prešlo u naviku, ali ima ljudi koji plaćaju ko zna šta, a da i ne znaju.Meni su tako prosle godine tri meseca naplacivali muzicki paket, koji je u sklopu mog box3 L bio besplatan kao treci. Isao tako svaki mesec da mi storniraju naplatu.
Uf to i mene ceka izgledaZanimljivo. Gledam racun za BOX4 zlatni koji u racunu nije BOX.. Broj sam preneo u A1 1.10. Dakle ceo septembar mobilni broj bio je u MTS-u. Sada u racunu rasparcali su box paket i svaku uslugu naplatili posebno osim mobilnog telefona. Dakle fiksni zasebno, internet zasebno, televiziju zasebno. A broj mobilnog nigde u racunu.
Edit. Poslali dodatni racun od preko 6K samo za postpaid broj.
Kod mene je malo specificna situacija, ali rekao bih da nije moja krivica. JA sam se preselio na drugu lokaciju, a po orginalnom ugovoru imao sam jos 2 meseca do isteka ugovora. 29.10Uf to i mene ceka izgleda
Kolko vremena ti je proslo od momenta isteka UO do kada je aktiviran A1?
Jesi isao da rasturis Box u MTS ili su oni sami to uradili?
Ne samo to nego za Omoriku ima i isplativija opcija, tipa 60% (beše za M) ili 70% (beše za S). To teško da će sami da ponude, ali mogao bi da zatražiš kada pozovu.da je MTS nekoga odmah kontaktirao posle iniciranja prelaska kod drugog operatera i ponudio i sva 24 meseca po 50%
I tad će sigurno odmah ponuditi 50%, a zapravo može da se izvuče i do 70%, to sam hteo reći.pa onda zahteva za prelaskom mobilne linije kod drugog operatera da bi se kod MTS izbunarila recimo Omorika S za 50 posto tokom cele UO
Takodje, mislim da sam maksimalno dobio 8 meseci 50%, a sad su krenuli od 1 meseca tako da se nesto ne nadam previse. Pokusacu da pripretim i prelaskom kod drugog operatera, ali nisu mi bas neke mogucnosti u ovoj zgradi, secam se od prethodnog puta. Postoji opcija da cu za mesec dva u drugi stan gde je optika i sad razmisljam da ako ne ponude nista normalno raskinem sve i uzmem neki net bez ugovorne obaveze pa da vidim posle.Nemojte više o postpejdu na ovoj strani, opomene će da rade
Što se mene tiče nikako nisam uspevao da dobijam neke ponude tipa ceo ugovor na popust, par puta po 6 meseci po 50% na VDSL boks paket, sada ta ponuda od godinu dana po pola pretplate, dva puta mi je rekla sagovornica da nema govora da se dobije više od toga bilo da ostajem na bakru ili idem na optiku. Ostaje još taj istek ugovora i prelaz kod drugog operatera, čisto bi me zanimalo da li tada ponude više a možda i neće biti važno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari