Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Evo i meni su dali 24m po 50%. Nudili prvo 8m pa 12m i na kraju dali 24m. BOX4 Beli je paket.

Da li ima smisla nešto tražiti,imam još 3 meseca do isteka ugovora,ima li neko iskustva, box 4 plavi bakar

nasao sam Beotel bezicni net, moze bez ugovorne obaveze,ima li neko iskustva, kako to radi, da li je okej? Beotel nudi i varijantu preko bakra koja je malo jeftinija ali bih u tom slucaju morao da placam i fiksni pa mi ovaj bezicni deluje kao bolja opcija.
BeotelNet ISP je pre par dana postao vlasnistvo Telekoma Srbije ad.

@Bojancek sačekaj istek UO pa onda podnesi zahtev raskida. Kad te budu zvali traži 24x50%
Ako ne daju, imaš bežični A1 neograničen internet, brzine 50/10 ili 100/10 koji je dobra alternativa za bakarni box pristup ( ADSL/VDSL )

Sta se najvise moze dobiti ako se predje internet i tv sa sbb-a ?

Dal je neko skoro imao situaciju ?

Treba mi savet malo sam usao u zonu sumraka sa MTSom.
Po MTS savetu kontaktirao A1 da iniciram prenos optike, oni odobrili i poslali IDP broj.
U medjuvremenu ja inicirao i prenos dva mobilna broja i fiksni, jedan je soko max iz box paketa a drugi KT.
Do sada su odobrili samo fiksni.
Moje ocekivanje je bilo da je MTS svestan cim prelazim u A1i oni poslali njima IDP da je to to i da ce pustiti i mob.broj iz boxa.
Platicu svakako 80% Box4 racuna to je jasno(ako ne i vise) ali jel to znaci da ce oni broj iz boxa tek tad prepustiti A1?
Ili moram da idem u poslovnicu da trazim da rasture box i da odmah uzmem broj u A1 i da placam to sto ostane stavku po stvaku, sta je manje zlo?

Posto mi je instalacija zakazana tek za 20.10.2025 nisam pametan sta da radim?

Evo i meni su dali 24m po 50%. Nudili prvo 8m pa 12m i na kraju dali 24m. BOX4 Beli je paket.
A jesi li prethodni ugovor plaćao normalno ili si se već koristitio tu pogodnost od 50% na 24? Kevi su u avgustu nudili isto kao tebi samo bez te poslednje ponude od 24 po 50% i na kraju je prešla u sbb. Za mobilni koji je htela da prenese u A1 su joj ponudili Omoriku S 15m po dinar i to je zadržala u mts.

Pozdrav,

U ulici u selu gde je vikendica su postavili opticke kablove (mts) pre par meseci, i sad je zvanicno pocela ponuda.

moj otac je zvao broj mts agenta koji je bio na banderi (na flajeru), i ona mu je ponudila box3 sa 6 meseci popusta 50%, a ostalih 18 meseci puna cena.

Mislim da je to slaba ponuda. Dakle nije koriscena optika pre toga, tek bi trebalo da se sprovede kabal do kuce itd.

Koje su opcije? I da li mozda mogu da dobijem nesto bolje od A1 ili yettela?

Vrh Dno