Šta je novo?

[MTS] BOX paketi

Evo i meni su dali 24m po 50%. Nudili prvo 8m pa 12m i na kraju dali 24m. BOX4 Beli je paket.

Da li ima smisla nešto tražiti,imam još 3 meseca do isteka ugovora,ima li neko iskustva, box 4 plavi bakar

nasao sam Beotel bezicni net, moze bez ugovorne obaveze,ima li neko iskustva, kako to radi, da li je okej? Beotel nudi i varijantu preko bakra koja je malo jeftinija ali bih u tom slucaju morao da placam i fiksni pa mi ovaj bezicni deluje kao bolja opcija.
BeotelNet ISP je pre par dana postao vlasnistvo Telekoma Srbije ad.

@Bojancek sačekaj istek UO pa onda podnesi zahtev raskida. Kad te budu zvali traži 24x50%
Ako ne daju, imaš bežični A1 neograničen internet, brzine 50/10 ili 100/10 koji je dobra alternativa za bakarni box pristup ( ADSL/VDSL )

Sta se najvise moze dobiti ako se predje internet i tv sa sbb-a ?

Dal je neko skoro imao situaciju ?

Treba mi savet malo sam usao u zonu sumraka sa MTSom.
Po MTS savetu kontaktirao A1 da iniciram prenos optike, oni odobrili i poslali IDP broj.
U medjuvremenu ja inicirao i prenos dva mobilna broja i fiksni, jedan je soko max iz box paketa a drugi KT.
Do sada su odobrili samo fiksni.
Moje ocekivanje je bilo da je MTS svestan cim prelazim u A1i oni poslali njima IDP da je to to i da ce pustiti i mob.broj iz boxa.
Platicu svakako 80% Box4 racuna to je jasno(ako ne i vise) ali jel to znaci da ce oni broj iz boxa tek tad prepustiti A1?
Ili moram da idem u poslovnicu da trazim da rasture box i da odmah uzmem broj u A1 i da placam to sto ostane stavku po stvaku, sta je manje zlo?

Posto mi je instalacija zakazana tek za 20.10.2025 nisam pametan sta da radim?

Evo i meni su dali 24m po 50%. Nudili prvo 8m pa 12m i na kraju dali 24m. BOX4 Beli je paket.
A jesi li prethodni ugovor plaćao normalno ili si se već koristitio tu pogodnost od 50% na 24? Kevi su u avgustu nudili isto kao tebi samo bez te poslednje ponude od 24 po 50% i na kraju je prešla u sbb. Za mobilni koji je htela da prenese u A1 su joj ponudili Omoriku S 15m po dinar i to je zadržala u mts.

Pozdrav,

U ulici u selu gde je vikendica su postavili opticke kablove (mts) pre par meseci, i sad je zvanicno pocela ponuda.

moj otac je zvao broj mts agenta koji je bio na banderi (na flajeru), i ona mu je ponudila box3 sa 6 meseci popusta 50%, a ostalih 18 meseci puna cena.

Mislim da je to slaba ponuda. Dakle nije koriscena optika pre toga, tek bi trebalo da se sprovede kabal do kuce itd.

Koje su opcije? I da li mozda mogu da dobijem nesto bolje od A1 ili yettela?

Imam aktivan ugovor sa mts box4 zlatni. Uzeo sam jos 2 postpaid broja soko lite i ne mogu da dobijem na njima digitalne servise jer imam box4 sa iris go. Totalna glupost, ali tako je neko ogranicenje po korisnickom imenu. Zamolio sam ih da rese al sishte im zvonca. Predlazem im da box4 paket prebacim na zenu pod istim uslovima kako bi dobili dva korisnicka imena i iskoristili sve pogosnosti koje su nam po ugovoru pripale.
Odbijaju prenos ugovora. Sve placam isti dan kad racun stigne, nikakav dug nemam nikada prema njima.

Zapretio sam im raskidom ugovora na osnovu ukidanja 4 tv kanala koje sam gledao, nba tv i jos 3 sportska, koji su se desili 1 oktobra. Kazu da nemam pravo na to.

Verujem da me samo prave na budalu jer vidim kako ljudima uvaljuju price kojekakve sto samo ovde moze da prodje.

Pitanje je, imam li pravo na raskid ugovora usled promene tv sheme i ukidanja 4 tv kanala?

Da, imaš.
Članovima 87 i 88 Zakona o zaštiti potrošača i članom 131 Zakona o elektronskim komunikacijama.
Hvala puno.
Uopste nisam imao nameru da im cepidlacim, vec resim glupavo nastalu situaciju. Al oni izgleda vole da uteraju maksimalno gde god mogu.

Veliko hvala jos jednom.

A jesi li prethodni ugovor plaćao normalno ili si se već koristitio tu pogodnost od 50% na 24? Kevi su u avgustu nudili isto kao tebi samo bez te poslednje ponude od 24 po 50% i na kraju je prešla u sbb. Za mobilni koji je htela da prenese u A1 su joj ponudili Omoriku S 15m po dinar i to je zadržala u mts.
Prethodni ugovor sam prelazio sa SBB na MTS, tad sam dobio BOX 3 L - 9meseci po dinar. Posle u toku ugovora me zvali bila promocija da se prebaci mobilni broj i dobio tu jos nekih godinu dana ovaj isti BOX 4 za cenu BOX 3 L

Nazad
Vrh Dno