Nikakav problem, umjesto "Oče naš" samo ubaciš "Dawkins naš" ili "Žižek naš" i to je toNadam se i jedva cekam.
Ja, kao ateista, cu da krenem da molim Boga da se to desi, samo da ne vidjam AI AI AI na svakom koraku.
PS: @mi105 necu bre AI zimu, hocu bre AI ledeno doba.
PSS: Barem u marketinskom smislu.
Što državu nije sprečilo da da 3-4 miliona evra Rivianu.Subvencija više nema.
Rivian je proizvodnja. Auto industrija je sledeca posle gradjevine u koju se najvise isplati da drzava investira jel ta investicija pokrene najvise radnih mesta.Što državu nije sprečilo da da 3-4 miliona evra Rivianu.
Biće slično kao sa Continentalom koji se povlači polako iz Srbije kada su subvencije prestale.Rivian je proizvodnja. Auto industrija je sledeca posle gradjevine u koju se najvise isplati da drzava investira jel ta investicija pokrene najvise radnih mesta.
Mnogo zavisi od modela, zaista model je bukvalno sve... ako nemas barem Claude Sonnet 3.7 thinking nije to to... sa njim i boljim modelima druga priča... kao bicikl na točiće i pristojan drumaš... ta razlika...Nije AI perfektna, na mom primeru, na moj napisan kod od 1000 linija, AI skratila na 300 i naravno, aplikacija nije radila, ja dam povratni komentar da aplikacija ne radi i odgovor Ai, u pravu si, izbrisao sam ti helpere i naredbe i ponovo ispiše 300 linija xD
Ali za razliku od tebe ce ai za godinu dana da bude 10x bolji. A sta onda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari