Šta je novo?

FOX WebOS televizori

Ovaj su izbacili relativno skoro, a imaju i neki 3.1 koji je skuplji.

Nego izgleda da ga nema trenutno na stanju ali ga ima na KP za slicne pare. Xiaomi Soundbar 2.0ch trazis

Мени већ десетак година као звучници за ТВ одлично служе Mocrolab Solo 6c. За собу око 5х5, више него довољно гласни, а звуком сам баш задовољан.
Изглед им је класика, у све се уклапа.

Prilozi

• Screenshot_20250827_084501_Photos.jpg
    Screenshot_20250827_084501_Photos.jpg
    636.6 KB · Pregleda: 43
Pozdrav narode.Jako su dobre sada akcije ovih fox wos modela u raznim prodavnicama.Modeli 55 se mogu naci i za 30 000 din.
FOX 55WOS625D ili FOX 55WOS640E ? Koji preporucujete? Mada ima modela od 65 i od 70 inca za 50 000 din kazu bice takve akcije u nekim prodavnicama dok traje euro basket a u nekima do kraja Avgusta.Sve najbolje.

Poslednja izmena od urednika:
Pozdrav narode.Jako su dobre sada akcije ovih fox wos modela u raznim prodavnicama.Modeli 55 se mogu naci i za 30 000 din.

FOX 55WOS625D ili FOX 55WOS640E ? Koji preporucujete? Mada ima modela od 65 i od 70 inca za 50 000 din kazu bice takve akcije u nekim prodavnicama dok traje euro basket a u nekima do kraja Avgusta.Sve najbolje.​

Ako sam ja dobro pogledao specifikacije na oba TV-a paneli su isti ali je razlika jedino u hardveru televizora.FOX 55WOS640E pokrece ARM Cortex-CA75 dual core + CA55 dual core a FOX 55WOS640E pokrece ARM Cortex-A55 quad core.Prvi ima 1 gb ram-a a drugi ima 1.5 gb ram-a.Dal vredi davati tih 50-tak eura razlike zbog procesora?Pa po meni ne moras.Jer taj A55 guraju u sve televizore.I mislim da ga ima i u Xiaomi box 2 gen.S obzirom da je WEB OS odlicno oprimizovan radice lepo i sa tim procesorom.A ima i 0.5 gb ram-a vise.Tako da po meni mozes da uzmes slobodno i FOX 55WOS625D.

Poslednja izmena od urednika:
stigla danas dva komada 75WOS625D u firmu za conf sale, za 56k din iskreno nisam ovo ocekivao. deluju bas kvalitetno, slika i boje dobre. nemam zamerke osim sto mi je magic remote malo gimic :D mozda samo treba da se naviknem :) za te pare sjajna kupovina.

Ja sam uzeo FOX 55WOS625D za 21990 na ananas akciji I sve je manje više ok osim zvuka.
Svakako za ovu cenu i više nego odlično

Кад је био 21990?

Ja licno takve modele ispod 30-35k nisam vidjao.
Rado bih video racun sa tim iznosom i tim TVom.

Можда је мислио 31000, мада је 43" била 15ак хиљада пре недељу дана.

Ja sam uzeo FOX 55WOS625D za 21990 na ananas akciji I sve je manje više ok osim zvuka.
Svakako za ovu cenu i više nego odlično
Poslusaj im Android modele, zvuk im je kao iz telefonske slusalice. Zvuk na WebOS je tri koplja ispred. E sad, nije nista specijalno, stoji, ali ne moze i dijagonala i ok slika i zvuk i da kosta tepsiju (malo egozitcnije) ribe... Soundbar za 99.99 i zvuci bolje od markiranog, a i dalje jeftinije.

Poslusaj im Android modele, zvuk im je kao iz telefonske slusalice. Zvuk na WebOS je tri koplja ispred. E sad, nije nista specijalno, stoji, ali ne moze i dijagonala i ok slika i zvuk i da kosta tepsiju (malo egozitcnije) ribe... Soundbar za 99.99 i zvuci bolje od markiranog, a i dalje jeftinije.
Kvalitet zvuka nema veze sa operativnim sistemom već kvalitetom ugrađenih zvučnika.

Kvalitet zvuka nema veze sa operativnim sistemom već kvalitetom ugrađenih zvučnika.
Da, nego u smislu nisi im cuo jeftinije MODELE (pise gore, al evo da podebljam, mozda je zabuna sto nisam eksplicitno napisao u sledecoj recenici i "model" uz webos). Opseg 300hz do 5khz. Ovaj webos model je bar korektan sto se zvuka tice (nista spec, ali kad onaj kad cujes bice ti jasno o cemu pricam)...

Мало пре сам окачио 55WOS625d, али иза има само два отвора за вијке, а треба да је vesa 200x200.
Треба да има још два којих нема.
Да ли је неко имао сличан проблем?

Uzet 43WOS625D, izasao 18k sa kuponom na Ananasu, odusevljen sam za ove pare sta se dobije. Jedino se malo patim sa HDR sadrzajem, konkretno u EON aplikaciji je slika dosta tamna, probacu u drugim app jos.

Мало пре сам окачио 55WOS625d, али иза има само два отвора за вијке, а треба да је vesa 200x200.
Треба да има још два којих нема.
Да ли је неко имао сличан проблем?
1757532456845.png

Ovako nesto prema uputstvu?

Звао сервис, само два отвора треба да буду, ово слим телевизор. А што доњи део носача може да ландара нема везе.

Nazad
Vrh Dno