Šta je novo?

Clair Obscur: Expedition 33

Mogu je proglasiti i za najbolju igru svih vremena ali ja je ne mogu igrati, ne leži mi nikako.
Sasvim normalna stvar. Ukusi su različiti.
Kada sam prvi put odigrao "Star Wars Knights of the Old Republic" 2003. godine, "turn-based" RPGovi sa odličnom pričom su mi postale omiljene igre. Pored RDR2 i W3. KotOR 1 i 2, obe Divinity Original Sin igre, Baldur Gate 3 i sada Expedition 33 je nešto što mogu da igram bilo kada i da mi ne bude dosadno. I ono što obožavam kod Expedition 33 je ta ludačka mešavina oružja i piktosa, skrivenih prolaza, koje tek u trećem prolasku uspevam da pronađem i opet daleko od toga da nalazim sve. Jednostavno, zahteva vremena i koncentracije da bi se iskusilo sve što nudi i nekima to ne prija.

@Sean - Obožavam prva tri Indijana filma, gledao sam ih po deset puta najmanje, znam da je igra odlična, ali ja, lično, ne podnosim igre iz prvog lica. Iako sam imao silnu želju da odigram i to i Cyberpunk 2077 nisam mogao da izdržim duže od dva sata igranja ukupno, samo zato što je iz prvog lica.

@Sean - Obožavam prva tri Indijana filma, gledao sam ih po deset puta najmanje, znam da je igra odlična, ali ja, lično, ne podnosim igre iz prvog lica. Iako sam imao silnu želju da odigram i to i Cyberpunk 2077 nisam mogao da izdržim duže od dva sata igranja ukupno, samo zato što je iz prvog lica.
Ja sam batalio kao ti dosta igara iz prvog lica, pa cak i KCD 2...Ali onda je dosao Indi i bilo je potrebno 10, 20 ili 30 mina da udjem u fazon... Uzivao sam igrajuci u prvom licu, majstorski su odradili to. Dosta znaci i prebacivanje u trece lice kada se penjete ili ste na lijani ili sl. Probacu sad nakon Indija ponovo i KCD 2, ali verujem da i dalje necu moci da ga igram... ;)

Kada sam prvi put odigrao "Star Wars Knights of the Old Republic" 2003. godine, "turn-based" RPGovi sa odličnom pričom su mi postale omiljene igre.
Probaj Arcanum :) Moras da se izboris sa ocajnim UI/UX-om, ali je igra ispod toga odlicna

Probaj Arcanum :) Moras da se izboris sa ocajnim UI/UX-om, ali je igra ispod toga odlicna
Aj da posle ovoga ne skrećemo sa teme. Sećam se Arcanuma, bio mi je previše komplikovan u ono vreme. Ali nije turn based. U to doba sam uživao u Diablo 2, Planescape Torment, Baldur`s Gate i prvom Fallout-u što se tiče izometrijskih RPGova.

Arcanum jeste turn based.

Moze da se prebaci na turn based. Po defaultu nije. Necu ni ja vise u offtopic :)

Vrh Dno