Šta je novo?

Clair Obscur: Expedition 33

• Začetnik teme Začetnik teme Alex
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uspeo sam očistim Endless Tower na expert
Ubio sam i onog ogromnog leteće side boss
Ali zato Simon me one shoot-uje, ono je za moj skill nemoguće uhvatiti raspored udaraca, tako6da ću da napravim build da ga ubijem bez da uopšte ima svoj napad.
Ono nije normalno niti mi je jasno kako ga ljudi ubiju samo sa parry...
Takođe ne mogu ubiti ni u Endless tower Chromatic Lampmaster i Duollistes
Moram da vidim kako se tačno pravi Maelle build za 100-999 miliona dmg, do sad sam udario najviše 40m.
Inače za farm Color of Lumina ima endless glitch kod Chromatic opcinog bossa u Old Lumier, sinoć sam igrao 40 min uzeo oko 800 color of Lumina 😂
Mogao sam još toliko nisam mogao više da izdržim ponavljanje, napravio Verso build da ove sa strane ubijam samo sa shoot napadima mnogo brže ide, plus Sciel da ga oživi

E junački! 😎
Daj Bože da ovo bude podstrek "svijema onijema" da konačno izvuku ruke iz južnog dela leđa i naprave nešto kršteno!
Nešto ovako ko zna kada ćemo dobiti.
Planiram ovih dana da upalim yt i odgledam ful story game movie. Mislim da ću da uživam 🙂

Lepa nagrada. Najviše bih voleo kada bi se mnogi ugledali na njih. Da se pojave neki potpuno novi timovi. Ono što je interesantno kod ovog tima jeste da je nekim devovima ovo prva igra.
Ima nada za svakog od nas...

Zaista šta su uradili je mini remek delo. Meni, koji ne podnosim baš potezne jrpg-ove, je ovo fenomenalno. Minimalne zamerke, ako ćemo baš da budemo zanovetala, ali je sve na vrhunskom nivou.
Obrnuce se jos jednom, kada se potrosi backlog hahahha 😎

Da li neko možda zna da li se priprema neka ekspanzija za claiobscure?

Nazad
Vrh Dno