marko_ns
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.02.2012
- Poena
- 505
Moja oprema
- Monitor
- LG OLED65C1
- Mobilni telefon
- S25U
- Pametni uređaji
- Xbox Series X
PS5
Uspeo sam očistim Endless Tower na expert
Ubio sam i onog ogromnog leteće side boss
Ali zato Simon me one shoot-uje, ono je za moj skill nemoguće uhvatiti raspored udaraca, tako6da ću da napravim build da ga ubijem bez da uopšte ima svoj napad.
Ono nije normalno niti mi je jasno kako ga ljudi ubiju samo sa parry...
Takođe ne mogu ubiti ni u Endless tower Chromatic Lampmaster i Duollistes
Moram da vidim kako se tačno pravi Maelle build za 100-999 miliona dmg, do sad sam udario najviše 40m.
Inače za farm Color of Lumina ima endless glitch kod Chromatic opcinog bossa u Old Lumier, sinoć sam igrao 40 min uzeo oko 800 color of Lumina 😂
Mogao sam još toliko nisam mogao više da izdržim ponavljanje, napravio Verso build da ove sa strane ubijam samo sa shoot napadima mnogo brže ide, plus Sciel da ga oživi
Ubio sam i onog ogromnog leteće side boss
Ali zato Simon me one shoot-uje, ono je za moj skill nemoguće uhvatiti raspored udaraca, tako6da ću da napravim build da ga ubijem bez da uopšte ima svoj napad.
Ono nije normalno niti mi je jasno kako ga ljudi ubiju samo sa parry...
Takođe ne mogu ubiti ni u Endless tower Chromatic Lampmaster i Duollistes
Moram da vidim kako se tačno pravi Maelle build za 100-999 miliona dmg, do sad sam udario najviše 40m.
Inače za farm Color of Lumina ima endless glitch kod Chromatic opcinog bossa u Old Lumier, sinoć sam igrao 40 min uzeo oko 800 color of Lumina 😂
Mogao sam još toliko nisam mogao više da izdržim ponavljanje, napravio Verso build da ove sa strane ubijam samo sa shoot napadima mnogo brže ide, plus Sciel da ga oživi