Uh pomislio sam isto 🤣Kud postavi ovde pitanje 😀
Ne menjas nista, vec odes i kupis jos jedan zeleni karton za registraciju koja ti traje do xx.xx.2025. godine. Za registraciju koja ti traje do xx.xx.2026 vec imas!?Raspitam u smislu da mi izdaju novi zeleni karton, ovaj da zamene/promene datum, kupim drugi šta već je potrebno da nemam sa tim problema.
Zeleni karton ti je samo potvrda osiguranja koje već imaš, namenjena insotranstvu. Makedonija nije u sistemu koji je uspostavljen, navodno bi od sledeće godine trebalo da to postanu, i tada će zeleni karton biti samo relikt prošlosti.Raspitam u smislu da mi izdaju novi zeleni karton, ovaj da zamene/promene datum, kupim drugi šta već je potrebno da nemam sa tim problema.
Ako jos uvek imas taj ZK koji si vadio prosle godine on ti je validan do 02.09.Zeleni karton vadim kad idem na more, pre toga mi ne treba. Prošle godine sam izvadio pred polazak na more, početkom avgusta. Registrovao auto u septembru i do sada mi nije trebao.
Pozdrav
Pa neka proba čovek. Uvek može da ga kupi na graničnom prelazu za 100 EUR 😀
Nista, zaboravi, nisam dobro procitao.Ako jos uvek imas taj ZK koji si vadio prosle godine on ti je validan do 02.09.
Pa da, sada imam dva. Jedan do 2. septembra i drugi od 2. septembra.Znaci da si uzeo zeleni karton po toj staroj polisi i staroj registraciji.
Kada registrujes auto (ako vec nisi) dobices novu polisu od 2. Sep 2025 do 2. Sep 2026 i onda moras da uzmes i nov zeleni karton. Ako si vec registrovao auto onda samo uzmes zeleni karton za taj period a do 2. Sep nosis i koristis ovaj koji si vec kupio a posle toga taj novi.
Ima najviše veze sa kvalitetom goriva. U zadnje dve-tri godine proputovah podosta, mahom turistički, okolne zemlje. Gorivo sam sipao u Rumuniji, Hrvatskoj, Italiji, Makedoniji i Grčkoj. I tvrdim da imamo najlošije gorivo. Potrošnju nisam pratio, jer nema svrhe, kao što rekoste - dosta varijabli. Ali ono što znam - da mi se motor drugačije čuje kada sipam gorivo preko.Ovo što su pajica i PJ (za bajs i kvalitet asfalta) rekli ti je uzrok svih tih razlika pre nego kvalitet goriva.
Uvek će mi biti interesantan ego vozača koji misli da savršeno može da kontroliše sve okolne faktore na koje nema uticaj, a da je pritom perfektan vozač i tačno poznaje i oseća svoj auto i sve promene.
Sve i da su tačne te razlike u potrošnjama koje svi navode, sigurno je da za njih postoji razlog a da ti znaš tačno da je samo "kvalitet" goriva je apsolutno nemoguće.
Jedan od tih faktora kod kojih je lako utvrditi razliku, a nije tako vidljiv kao kvalitet puta ili pad/uspon je jačina vetra. Čeoni vetar koji ne mora da prelazi 20kmh podiže potrošnju od 0,5 do 1l na brzini od 130 kmh i znatno više što se brže ide (podrazumevajući da konstantno duva istom jačinom i da se krećeš istim pravcem, što je retko slučaj).
Mnogo tu varijabli ima, džabe se lupa glava kad ne mogu da se kontrolišu.
Nece te pustiti da udjes u Mkd bez zelenog kartona. Uz pasose traze i zeleni karton.Idem tek za nedelju dana, 24. na 25. Odnosno nedelja na ponedeljak, tako da ne verujem da ce biti gužve, polako se bliži kraj sezone a i kako si napisao ne volim da silazim sa auto puta.
Inače jedno pitanje koje se tiče zelenog kartona i Makedonije. Registracija na autu mi ističe 2. septembra pa sam morao da ga registrujem pre zato što bi istekla registracija dok sam u Grčkoj. Uzeo sam zeleni karton ali piše da važi tek od 2.9.2025 do 2.9.2026. Dakle zeleni karton mi ne pokriva period do 2. Septembra. Da li će Makedonci praviti problem oko toga na granici?
Moj kolega je do prosle god. sipao samo na NIS-u u Astri J dizel i motor mu nije ravnomerno radio, reko sam mu da sipa na OMV ili MOL cisto da vidi razliku, jer ja sipam iskljucivo samo kod njih, i gle cuda motor radi smirenije tako da definitivno ima i do goriva.Nikad vam nije palo na pamet da je nešto možda do vašeg vozila, a ne do goriva?
Jer recimo i ja sam svuda u okruženju sipao, ranije dizel pa posle benzin, nikad ništa primetio nisam?
Ne mislim na period od pre 30 godina, već od pre 10-15 recimo pa na ovamo.
Mnogo se lakše oseti uticaj spoljne temperature, ređeg vazduha, uzbrdice koja je okom teško vidljiva, lošeg asfalta, loših guma i sl.
Moj kolega je do prosle god. sipao samo na NIS-u u Astri J dizel i motor mu nije ravnomerno radio, reko sam mu da sipa na OMV ili MOL cisto da vidi razliku, jer ja sipam iskljucivo samo kod njih, i gle cuda motor radi smirenije tako da definitivno ima i do goriva.
Inace jednom sam uzeo od sestre Toyotu Yaris 2001 god., sipao benzin na Lukoil kod aerodroma na auto putu, i upalila mi se lampica check engine 😂 kako sam isao ka NS stao na onoj NISovoj i dosuo 10 L i lampica se ugasila.
Pa da gorivo toliko ne valja, dizne bi se menjale na malom servisu. Starost vozila u Srbiji je u proseku oko 17 godina.
Ne znam šta vozač očekuje od svog vozila završnog razreda srednje škole.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari