Šta je novo?

Huawei Watch GT 5 i GT 5 Pro

Jel neko naletio gde ima kaiseva za Pro verziju, ali bas oni za Pro, ne ove univerzalne varijante? Uz sat sam dobio i zelenu originalnu, ali tu univerzalne, I nije mi to to...

A posto sam hteo i metalnu, dugo merkao na Aliju i na kraju ovu izabrao, ok je, sa nekim sitnim nedostatcima, ali može proći.

Prilozi

• 20250604_150715.jpg
    20250604_150715.jpg
    193 KB · Pregleda: 116
Da li je neko uspeo da koristi sat kao okidač za kameru telefona?

To mi je nekada radilo sa kombinacijom Huawei P30 Pro i GT2, sada imam Honor Magic6 Pro i Huawei GT5 sat.
Znam za onaj OPUS, ali tada se koristi taj softver za kameru, niske rezolucije, itd. Nije prihvatljivo..

Kako ste zadovoljni sa huawei ultimate green ako ga neko koristi. Razmisljam vec danima izmedju njega i huawei gt 5 pro titanium.

Стиже данас и нека надоградња фирмвера - 5.0.0.171

Vidim da su u Huawei health aplikaciji u opciji heart ubacili HRV ali meni izgleda da ništa ne meri . Da li neko zna u čemu je problem ili treba da čekamo update za sat. GT 5 pro imam .

Vidim da su u Huawei health aplikaciji u opciji heart ubacili HRV ali meni izgleda da ništa ne meri . Da li neko zna u čemu je problem ili treba da čekamo update za sat. GT 5 pro imam .
Kolko znam to ima i za obicnu huawei narukvicu, ali za region Kine ili Honkonga. Moras da otvoriš huawei nalog na njihov region i sa njim se logujes i onda ti se pojavi opcija variranje pulsa u opciji huawei health, a mislim i na satu da se aktivira automatski nakon toga. Isto vazi i za akriviranje ECG na GT 5 pro.

Стигао је Harmony OS 5.1.0.20

Dodali su beleške tj diktafon na satu
I kod mene stigao update.. Slabo se čuje,kao da je loš zvučnik za snimanje, ne znam zašto.. A na pozivima u toku razgovora dobro čujem sagovornika i dobro me cuju..
Ne znam iz kog razloga je loš kvalitet snimka u diktafonu. Pojačana glasnoca zvucnika..

I kod mene stigao update.. Slabo se čuje,kao da je loš zvučnik za snimanje, ne znam zašto.. A na pozivima u toku razgovora dobro čujem sagovornika i dobro me cuju..
Ne znam iz kog razloga je loš kvalitet snimka u diktafonu. Pojačana glasnoca zvucnika..
Možda isprave u nekom sledećem updateu .

Posle GT3 prešla sam na GT5 41mm. Zadovoljna sam. Nadam se da će me dobro služiti kao i prethodni. :)

Ne, uzela sam crni sa gumenom narukvicom jer ne volim zlatnu boju. Narukvicu mogu da menjam.
Hvala. Za sada sam zadovoljna, ima mnogo više opcija nego prethodni model.

Ja sam presao sa gt3 pro na gt5 pro. Osim sto je dosta lepsi sat, ostalo je sve isto. Naravno softver izgleda dosta bolje, ali sa druge strane po meni ko ne juri da ima najnovije i gt3 pro je odlican sat.
Izgleda da cemo ove godine videti i gt6 pro, ipak ne preskacu pro verziju.

Evo svih noviteta koji dolaze sa novim update-om.

Prilozi

• Screenshot_20250808_142717_com_huawei_health_DeviceOtaActivity.jpg
    Screenshot_20250808_142717_com_huawei_health_DeviceOtaActivity.jpg
    83.6 KB · Pregleda: 58
Koliko vam dobro GT5 detektuje vodu, npr. da li se često sam upali ekran i klikće po ekranu dok perete ruke, dok se kupate i sl.?

Meni na Fit 2 loše detektuje vodu, često se pali ekran i klikće, a to možda i ne bi bio toliki problem da nema odmah ispod nofikacije Quick Reply, a taj feature ne može da se isključi. Mora da postoji makar jedan Quick Reply što se vidi na screenshotu ispod. I mnogo puta mi se desilo dok perem ruke da sam sat pošalje nešto iz Quick Reply.. Da li se kod GT5 dešava nekome slično?

1754915710853.png

Ima trenutno akcija , obicni GT5 mogu da se nadju za 17-19k, Ananas, A1 sam proverio) Fonly
mozda odem danas ovaj da pazarim
gt5.jpg

Da, videh i ja, zato upitah ovo gore, ako slabo detektuje vodu, onda možda bolje da preskočim..

Da li na njemu radi huawei health aplikacija u Srbiji??

Imam Venu 2 plus koji ima samo praćenje pulsa, i imam Samsung galaxy watch 8 classic koji je sofisticiraniji u pogledu zdravstvenih funkcija (ECG) i integrisan sa AI, na, ali bi probao i Huawei zbog trajanja baterije.

Meni chat GPT izbacuje da ne radi u Srbiji.

На GT5 ради Huawei Health апликација најнормалније. Ради и праћење пулса.
Оно што не ради на нашем региону јесте мерење притиска.

Kupio juce GT5 iz mog predhodnog linka u A1 na 24meseci 820 din mesecno, vidim na Fonlliy je 17k, na Anansu je u ponedeljak bio cini mi se 19k

Ovo mi je prvi pametni sat, tako da mzoda cu biti dosadan sa pitanjima :)

Нисам ни рекао да има, него да на нашем региону не ради мерење притиска.

Losa baterija mnogo na Samsung watchu...Velika mana
Dan i po lagano uz sve moguće opcije uz always on displej i trenutno ga baš jašem.

Imam još Garmin Venu 2 plus, sa uključenim always on displejom i aktivnim korišćenja4 dana, bez always on 7-8 dana.

Malo koji sat daje performanse koje se reklamiraju u specifikaciji.

ALi za Samsung mogu da kažem da je nakoppletniji a imao sam i Apple watch.

Dobra stvar zbog čega gledam Huawei je cena, GT5 legalno košta 19.900 što je džabe.
Watch 8 classic je skoro 3 puta toliko.

Nazad
Vrh Dno