Šta je novo?

USB kablovi i punjači - Aliexpress i Temu

Cao, koji punjac sa 2-3 usb c porta preporucujete za iPhone i Apple Watch Ultra 2? Treba mi nesto da objedinim telefon i sat i da mi bude lakse za putovanja.

Stigao danas Anker 65w:

I just found this on AliExpress:
US $39.99 | Anker 735 USB C Charger (Nano II 65W) PPS 3-Port Phone Charger Fast Type C Charger Fast Charge For iphone 15/15 pro For Galaxy

Nije naplaćena carina. Plaćen 2100din, sa conis, stiglo iz Holandije. E sad da li je to tranzit nemam pojma

kako ti se pokazao ?

@vladat1
Za sada se pokazao dobro. Puni samsung telefone na max brzini (super charging 2.0), lenovo laptop takođe.
Doduše, prilično se greje, naročito ako je povezano više potrošača ali se greju i original samsung punjači.
Jako je lep i zgodan oblik i izrada odaje utisak kvaliteta.

@vlada23

Pogledaj specifikaciju na slikama pa ces videti da to nema veze sa 65W...

Kablovi su uglavnom OK.

@vlada23

Da sad ne gnjavimo - taj punjac ne moze da isporuci 65W !!!

Dovoljno je da "prelistas" AE teme i vidis sta valja i po kojim cenama se moze nabaviti.
Za oko 10$ preko coin sekcije uvek mozes uzeti dobar GaN 65-67W punjac .

Brzina punjenja zavisi od par faktora , tako da ako ti treba Turbo punjenje za npr. Xiaomi / Motorolu.... biraj original punjac

Pominjali smo skoro - Xiaomi 67W na Bazzaru za oko 1400rsd

65w za 7€? Daj linkove
Ovo npr za 6.6e kroz MKD coinse

€24.12 | Toocki GaN 65W USB Type C Charger Fast Charging QC4.0 QC3.0 PD3.0 for iPhone 16 15 14 13 12 Xiaomi 12 11 Samsung S23 S22 Laotop

Za 9e ima vec poznati Asometech 65w isto kroz MKD coins

@vlada23

Da sad ne gnjavimo - taj punjac ne moze da isporuci 65W !!!

Dovoljno je da "prelistas" AE teme i vidis sta valja i po kojim cenama se moze nabaviti.
Za oko 10$ preko coin sekcije uvek mozes uzeti dobar GaN 65-67W punjac .

Brzina punjenja zavisi od par faktora , tako da ako ti treba Turbo punjenje za npr. Xiaomi / Motorolu.... biraj original punjac

Pominjali smo skoro - Xiaomi 67W na Bazzaru za oko 1400rsd
nemam vremena da listam previše tema, učinila mi se dobra cena ! znam šta se ovde najvise spominje od brendova, šta valja ali toocki sluske su stvarno sve shit pa ih opet mnogi ovde postavljaju i kupuju jer su ono 50 dinara. Uslion mi je poznat odavno ali nisam detaljno proucavao punjac niti kolko daje po portu. Video sam da se nenormalno prodaje, da ima dobre ocene, solidna ocena prodavnice, svuda se ističe 65W, nisam ocekivao da ce Uslion da laže

MKD + coins = od 0,36$ do 0,40$

MKD + coins = 0,34$ (model 3A 60W A-C, 1,2m) za ostale se papreno placa dostava.

Stigao mi pre neki dan toocki kabl i oduševio se što je silikonski a ne onaj tkani kao što su obično sa alija. Pa ako neko hoće takav da zna.
Vidim ima ga sad i kod drugih prodavaca za smešne pare sa coins tipa 35 centi za 1m.
Inače nikako da skontam.koja je zvanična toocki prodavnica, ima ih te toocki direct official store, te toocki official store, te toocki 3c boutique store itd.:
US $3.56 | Toocki 100W USB C To Type C Cable For Xiaomi 13 12 240W PD3.1 Fast Charging Charger Cord Type -C Cable For Realme Samsung S23
Inače deluje jako kvalitetno i za sad sam zadovoljam

Na kom Honor-u i koja mu je ta max brzina(jel piše na ekranu telefona za brzina dok puni)?

Upravo mi je stigao Essager 100W punjac, probao sam na Honor modelu, i puni ga po maksimalnoj brzini.
Odlican je za punjenje vise stvari istovremeno.

Stvarno fenomenalan i moćan punjač. Testirao sam.ga u odnosu na Anker 65w i Toocki 67w.
Kad priključim dva samsung telefona da se pune istovremeno, on ih puni maksimalnim kapacitetom (oko 22w-25w). Na ovom Ankeru i na Toocki-u odmah obori na oba telefona na 15w, iako bi po specifikacijama trebalo da ih puni na max.
Znači za punjenje više uređaja istovremeno zaista pruža ono što obećava za razliku od Ankera i Toocki-a

neka preporuka za kabl za punjenje, da ima i prenos podataka naravno. ovo zadnje što vidim je na oba kraja usb c a meni treba jedan kraj za komp i punjač

Vrh Dno