Da nije zbog toga sto punjac i kabal nisu iste marke?Onda Madjari imaju "pozdrave" od mene.
EDIT: Na C1 portu ne puni laptop (Yoga 6 13 ARB8, 45W), uredno puni Macbook Air M1 (30W) i telefon.
Na C2 portu puni Yogu6 ali "sporo", takodje bez problema puni Macbook i telefon.
Sve ovo sa Toocki 100W kablom.
Nisam zadovoljan.
Cekaj, kako da ne puni sporo kad je 30W, a orig punjac 45W?Onda Madjari imaju "pozdrave" od mene.
EDIT: Na C1 portu ne puni laptop (Yoga 6 13 ARB8, 45W), uredno puni Macbook Air M1 (30W) i telefon.
Na C2 portu puni Yogu6 ali "sporo", takodje bez problema puni Macbook i telefon.
Sve ovo sa Toocki 100W kablom.
Nisam zadovoljan.
Ne propustas, C2 port jeste max 30W i zato "puni sporo".Cekaj, kako da ne puni sporo kad je 30W, a orig punjac 45W?ili ja nesto propustam?
![]()
Pa ovo sada sto sam isprobao su 100W kabl i 100W punjac, ali razliciti brend.@scylla
Moze da se dogodi da je protokol razlicit za punjac 65W i kabal 100W.
Ti protokoli su i izmisljeni za uzimanje novca, umesto da se svi "dogovore".
Stani, stani. Kako C2 max 30w?Ne propustas, C2 port jeste max 30W i zato "puni sporo"
Stici ce uskoro (na carini je) i Toocki 65W punjac, pa cu videti da li ce Toocki punjac - Toocki kabl raditi bez problema.
Stigao Toocki 65W, naplacena carina 280 dinara (Toocki placen ~6$).Kad stigne punjac, isprobacu isti brend i kabl i punjac, ali bice 65W punjac i 100W kabl.
Otvori lepo dispute sa korisnickom podrskom.Navedi da ne radi kako je deklarisano i vratice ti pare.ne nadam se da je kapacitet pravi, cenim da je oko 50-60% od navedenog. videcu jos kad ga testiram malo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari