Šta je novo?

Hisense Energy Pro X Black 12K - QH35XV3B

Aha znaci do njih je sigurno, zabagovala im aplikacija pretpostavljam, valjda ce da srede uskoro

Slican problem je bio i prosle godine u ovo vreme.Kontaktirao sam troicu mojih prijatelja koji imaju iste klime.Ista situacija 28.03 od 05sati ne radi dnevna potrosnja?

Ako možeš objavi neku minimalnu dnevnu potrošnju (24 časa uključena), za koliki prostor, i eventualno ako se sećaš spoljne temperature.
Ovo sam samo danas stavio preko noci na 23° po danu 24° u 35-40kv prosek 175w nije lose.

Prilozi

• Screenshot_20250330-235936_Tuya Smart.png
    Screenshot_20250330-235936_Tuya Smart.png
    116.4 KB · Pregleda: 41
  • Screenshot_20250330-235906_Tuya Smart.png
    Screenshot_20250330-235906_Tuya Smart.png
    112.8 KB · Pregleda: 40
Moze li neko da mi potvridi, da li ovaj model "X" ima problem sa neprijatnim zvizdanjem tokom grejanja?

Moze li neko da mi potvridi, da li ovaj model "X" ima problem sa neprijatnim zvizdanjem tokom grejanja?
Чује се компресор кад ради на ниском оптерећењу да као звиждуће. Ако си близу њега кроз отворен прозор на пример. Напољу се не чује колико год да си близу или унутра ако си даље од компресора. Али у ситуацији кад си близу на метар, два од њега зна да се чује унутра.

Evo danas je prvi put testiram na hladjenju da vidim koliko nisko moze modulirati. Koliko sam pratio najnize je oko 90w. Kakva su vasa merenja? Branko kakvo je stanje kod tebe😁

Pozdrav svima. Imam 2 pro x klime. Pa sam primetio da klime stalno hladi. Kao da ne mogu da meri temperaturu u sobe. Može biti problemi sa nekim senzor? Jel ima neko ko mogu da mi savetuje neki rešenje?

Pozdrav svima. Imam 2 pro x klime. Pa sam primetio da klime stalno hladi. Kao da ne mogu da meri temperaturu u sobe. Može biti problemi sa nekim senzor? Jel ima neko ko mogu da mi savetuje neki rešenje?
Kako misliš stalno hladi?I moja stalno radi ali povremeno se isključi spoljašnja jedinica dok unutra i dalje ventilator unutrasnje radi .

Posle 8 meseci grejanja presao na hladjenje, i imam utisak da se oseca neki neprijatan miris samo kada hladi, ne znam sta je i da li mogu sam to da ocistim, filteri su cisti a ostalo nista nisam dirao

Imaš temu o čišćenju klime, pa ako si kadar izvoli. U svakom slučaju uvek možeš da pozoveš majstora

Pozdrav,desava li se vama da ova klima na niskoj modulaciji pri hladjenju kao da skripuce?

Od pre 2 godine snimak nakon sto sam ugradio Energy Pro Plus model. Ovo je (valjda) normalno. Radi ok i dalje.

Ovako slicno se cuje kod mene, na snimku je malo glasnije, pretpostavljam da je malo telefon pojacao zvuk, tj osjetljiv mikrofon.
Kod gorana je bas kao neko skripanje

Podneo sam za reklamaciju,cekam da dodju pa cemo videti sta ce biti. Hladi dobro,greje jos bolje,nema buke,vibracija,prenosenja zvukova. Samo ta skripa. Rekli su mi da je normalno koristim dok ne dodju iz servisa.

To je ok, ovde se pisalo da ide na svakih 45min.

Vrh Dno