Branko Petrovic
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 02.10.2020
- Poena
- 85
Kod mene isto,ProPlus klima?
Ovo sam samo danas stavio preko noci na 23° po danu 24° u 35-40kv prosek 175w nije lose.Ako možeš objavi neku minimalnu dnevnu potrošnju (24 časa uključena), za koliki prostor, i eventualno ako se sećaš spoljne temperature.
Pisao sam im juce na help and support i prijavio problem, nemam pojma dal je zbog toga ali vidim danas proradiloSlican problem je bio i prosle godine u ovo vreme.Kontaktirao sam troicu mojih prijatelja koji imaju iste klime.Ista situacija 28.03 od 05sati ne radi dnevna potrosnja?
nemaMoze li neko da mi potvridi, da li ovaj model "X" ima problem sa neprijatnim zvizdanjem tokom grejanja?
Чује се компресор кад ради на ниском оптерећењу да као звиждуће. Ако си близу њега кроз отворен прозор на пример. Напољу се не чује колико год да си близу или унутра ако си даље од компресора. Али у ситуацији кад си близу на метар, два од њега зна да се чује унутра.Moze li neko da mi potvridi, da li ovaj model "X" ima problem sa neprijatnim zvizdanjem tokom grejanja?
Kako misliš stalno hladi?I moja stalno radi ali povremeno se isključi spoljašnja jedinica dok unutra i dalje ventilator unutrasnje radi .Pozdrav svima. Imam 2 pro x klime. Pa sam primetio da klime stalno hladi. Kao da ne mogu da meri temperaturu u sobe. Može biti problemi sa nekim senzor? Jel ima neko ko mogu da mi savetuje neki rešenje?
Pozdrav,desava li se vama da ova klima na niskoj modulaciji pri hladjenju kao da skripuce?
Bas ovako kao sa snimka?Da, normalno je na svim energy modelima je tako
Sad sam saslusao, pa ne bas ovako. Kod ostalih se cuje onako blago fućkanje nije ovako glasno i intenzivno. Ovdje nesto nije okBas ovako kao sa snimka?
Bas ovako kao sa snimka?
Od pre 2 godine snimak nakon sto sam ugradio Energy Pro Plus model. Ovo je (valjda) normalno. Radi ok i dalje.
ajde bas javi sta kazuPodneo sam za reklamaciju,cekam da dodju pa cemo videti sta ce biti. Hladi dobro,greje jos bolje,nema buke,vibracija,prenosenja zvukova. Samo ta skripa. Rekli su mi da je normalno koristim dok ne dodju iz servisa.
Javljamajde bas javi sta kazu
Ide li ti cesto u defrost?Podneo sam za reklamaciju,cekam da dodju pa cemo videti sta ce biti. Hladi dobro,greje jos bolje,nema buke,vibracija,prenosenja zvukova. Samo ta skripa. Rekli su mi da je normalno koristim dok ne dodju iz servisa.
Pa sta znam,kada je visoka vlaga ide na sat-sat i po. Po 4-5 min.Ide li ti cesto u defrost?
Dosta sam okruzen i zaklonjen komsijskim objektima oko kuce,mozda i to pomaze.To je ok, ovde se pisalo da ide na svakih 45min.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari