Ovo je ponuda za Pancevo:@AlexRSDE
To jeste optički ormarić. Ne znam što ti onda spominju 600 Mbps kad ni jedan pravi optika paket nije 6xx Mbps download.
To mi je stiglo neki dan i u sanduce (fixno sanduce u zgradi@easyd To je varijaciju na 200 / 400 / 600 Mbps pakete koji su bili u prošlosti za "Hybrid" / WiFi "optiku".
U PA su krenuli od oktobra, i bile su iste cene za 3 paketa kao u BG, ali su brzine bile 250/450/650 i kao full optika, izgleda da su sad opet krenuli u reklamiranje...Ja par godina nisam video flajere koje dele ovde kod nas (i to kod mene u sanduče nikad nisu ništa ubacili; kad vidim vidim kod komšija). Poslednje što sam video je kad su počeli da podelom na "Gigant" vs ne-Gigant optika ( kad su paketi imali po 2 a ne 3 podverzije [Metro, City, Hybrid]).
Tako da pojma nemam šta ovde nude od postpaid paketa. Ja sam prepaid korisnik ( 500/50 paket).
Nije.odnosno manji bit-rejt nego kod Oriona,
Ljudi, pomoć, pokušavam da se ulogujem na Orionov optički Huawei Wi-Fi 6 ruter, ali ne znam šta se ukucava kao User i Pass.
Jel zna neko?
Nude po toj ceni koju imate sve pakete i kanale ali morate podneti zahtev za raskidSta nude da zadrže one koji su podneli zahtev za raskid zbog n1?
zvanicno ne podrzavaju tu mogucnost, tehnicki mi deluje da samo treba prave parametre uneti ranije sam probavao i sa sip klijentima u okviru mreze (kucne i vidi taj server) ali ne radi odbija auth parametere, username ti je tvoj broj telefona a server ti pise kada se ulogujes na ruter u voice tabu, tu je i i neki password e to je ono sto ti treba a verovatno samo oni znaju i automatski ti ga podese samo na ruteru da radi.Da li je moguće koristiti Orionove SIP servere za fiksni telefon na nekom uređaju koji nije povezan direktno na ruter? Hteo bih da upišem parametre servera na Android telefon i da ga koristim kao bežični telefon ili van kućne mreže, međutim server ne prihvata korisničko ime i lozinku.
Da, doduše je server i proxy server ista adresa, port je 5060. Korisničko ime jeste telefonski broj, lozinka je šifrovana i pomoću ovog alata https://andreluis034.github.io/huawei-utility-page/ je moguće dešifrovati, ali kad tu lozinku upišem u nekoj SIP aplikaciji server odbija podatke. Ruter nema opciju da posreduje klijentima van POTS porta, tako da će teško ovo da ide. Hvala u svakom slučajuzvanicno ne podrzavaju tu mogucnost, tehnicki mi deluje da samo treba prave parametre uneti ranije sam probavao i sa sip klijentima u okviru mreze (kucne i vidi taj server) ali ne radi odbija auth parametere, username ti je tvoj broj telefona a server ti pise kada se ulogujes na ruter u voice tabu, tu je i i neki password e to je ono sto ti treba a verovatno samo oni znaju i automatski ti ga podese samo na ruteru da radi.
Pa kritika sto nekom korisnicima daju 4k set top box ove a nekim ne. Kad ih zoveš da pitaš što ne daju i meni, oni kažu proverićemo i onda kažu - ne može. Drugo, svi imaju premotavanje po frejmovima, njima je na po 30 sek. I mongr kanale nemaju koji imaju svi drugi. History 1,2, MTV. Zbog N1 su bili zanimljivi sad ni to nemaju.da primetim i da orion daje sve losije rutere korisnicima...
od huawei na pocetku pali su na sagem,
a sada daju preskromni TP link![]()
kako se broj korisnika povecava oprema sve jeftinija.
mada laki box je bolji nego ranije...
Sto se tice televizije, meni tu sve deluje dobro nemam nikakvih zamerki na njihovu TV u odnosu na move i EON
Cak je i aplikacija vrlo brza i jako lepo radi, i svi kanali koji trebaju su tu, ne znam cemu toliko kritike na racun televizije.
"mongr kanale" = "mnoge kanale".Šta su mongr kanali?
Fali im Arena 9 i 10 i 1x2,a fali im i premotavanje kod svih kanala.Sto se tice televizije, meni tu sve deluje dobro nemam nikakvih zamerki na njihovu TV u odnosu na move i EON
Cak je i aplikacija vrlo brza i jako lepo radi, i svi kanali koji trebaju su tu, ne znam cemu toliko kritike na racun televizije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari