Ovo je ponuda za Pancevo:@AlexRSDE
To jeste optički ormarić. Ne znam što ti onda spominju 600 Mbps kad ni jedan pravi optika paket nije 6xx Mbps download.
To mi je stiglo neki dan i u sanduce (fixno sanduce u zgradi@easyd To je varijaciju na 200 / 400 / 600 Mbps pakete koji su bili u prošlosti za "Hybrid" / WiFi "optiku".
U PA su krenuli od oktobra, i bile su iste cene za 3 paketa kao u BG, ali su brzine bile 250/450/650 i kao full optika, izgleda da su sad opet krenuli u reklamiranje...Ja par godina nisam video flajere koje dele ovde kod nas (i to kod mene u sanduče nikad nisu ništa ubacili; kad vidim vidim kod komšija). Poslednje što sam video je kad su počeli da podelom na "Gigant" vs ne-Gigant optika ( kad su paketi imali po 2 a ne 3 podverzije [Metro, City, Hybrid]).
Tako da pojma nemam šta ovde nude od postpaid paketa. Ja sam prepaid korisnik ( 500/50 paket).
Nije.odnosno manji bit-rejt nego kod Oriona,
Ljudi, pomoć, pokušavam da se ulogujem na Orionov optički Huawei Wi-Fi 6 ruter, ali ne znam šta se ukucava kao User i Pass.
Jel zna neko?
Nude po toj ceni koju imate sve pakete i kanale ali morate podneti zahtev za raskidSta nude da zadrže one koji su podneli zahtev za raskid zbog n1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari