Totalno ti je nebitno. Kad dođe dobrodošlo. Par nekih stvarčica zanimljivih i to je to.Ma nema covjece,klikam svaki sat vremena...
To je za kad je telefon u dnd, ali ne zvoni kada je zvuk snizen na silent.Podešavanja > Zvukovi i vibracije > Ne uznemiravaj pa nek doda tvoj kontakt
Desava se kod moje zene mada ona je jos na OneUI 6.x. Bukvalno pricamo i odjednom prestane da me cuje dok ja nju cujem kako treba. Prekine razgovor i nazove ponovo i sve ok. Doduse, ona je uvek prekidala, nije sacekala malo, mozda bi ponovo pocela da cuje sagovornika.Da li vam se desilo da posle nove nadogradnje povremeno ne čujete sagovornika ? Bukvalno posle par minuta razgovora ima par sekundi pauze to jest ne čuješ sagovornika.
Znaci ne dirati nistaNakon nadogradnje je prestala da mi radi vibracija prilikom javljanja sagovornika putem običnog poziva. Probao sam uključi/isključi da nije neki bag i uključene su sistemske vibracije ali i pored toga ne radi.
Ja sam A1 . Radio je normalno pre ove nadogradnje.A možda i do mreže?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari