Šta je novo?

Samsung Galaxy A55

Iako je tek jedan dan prosao od one ui 7 abdejta, kod moje majke je stanje baterije isto kao i pre. Nakon abdejta sam azurirao sve aplikacije i azurirao google servise. Nakon toga izbrisao nesto preko koda, uradio wipe cache i na kraju galaxy app booster.

Nema razlike izmedju stare i nove verzije...vrv nas više špijuniraju nego ranije...eto to je ta prednost novog ažuriranja...

Da li neko zna zasto (suprugin) A55 nema u kontaktima opciju favorites/star?
Odnosno kako drugačije namestiti da joj zvoni telefon kad je nazovem ako je na silent?

Prilozi

• Screenshot_20250525_170336_Contacts.jpg
    Screenshot_20250525_170336_Contacts.jpg
    52 KB · Pregleda: 15
Da li neko zna zasto (suprugin) A55 nema u kontaktima opciju favorites/star?
Odnosno kako drugačije namestiti da joj zvoni telefon kad je nazovem ako je na silent?
Podešavanja > Zvukovi i vibracije > Ne uznemiravaj pa nek doda tvoj kontakt
1000013854.jpg

-Obrisao sam stare kontakte posto su bili na sim i dodao ponovo u phone memory i sad ima opcija za favorites/star
-Ali i dalje nije radilo, onda sam obrisao jos par mojih brojeva u kontaktima i dalje ne radi, a meni radi na s23, misterija.
Hvala na pomoci :)

Da li vam se desilo da posle nove nadogradnje povremeno ne čujete sagovornika ? Bukvalno posle par minuta razgovora ima par sekundi pauze to jest ne čuješ sagovornika.

Ne, kod mene sve u najboljem redu, da nije procenta baterije ne bih ni primećivao da sam na UI 7.0. 🤪

Meni se to uvek dešava, nezavisno od brenda i modela telefona...vrv je nekakva moja nekoncerticacija...

Da li vam se desilo da posle nove nadogradnje povremeno ne čujete sagovornika ? Bukvalno posle par minuta razgovora ima par sekundi pauze to jest ne čuješ sagovornika.
Desava se kod moje zene mada ona je jos na OneUI 6.x. Bukvalno pricamo i odjednom prestane da me cuje dok ja nju cujem kako treba. Prekine razgovor i nazove ponovo i sve ok. Doduse, ona je uvek prekidala, nije sacekala malo, mozda bi ponovo pocela da cuje sagovornika.

Ne znam da li ima neko podesavanje (ukljucivanje/iskljucivanje VoLTE naprimer) i sl da se spreci ovakvo ponasanje telefona.

Meni na s23 isto.Ja sam mislio da je zbog toga sto sam mijenjao CSC kod...Znači do faking Samsunga je...

Moguce,ja sam u Crnoj Gori.Na One mi je uvijek ovako,a na drugoj kartici na Mtelu nikada...Sa volte podesavanjima i promjenom 5g/4g/3g nema veze to sam pokusao...

Nakon nadogradnje je prestala da mi radi vibracija prilikom javljanja sagovornika putem običnog poziva. Probao sam uključi/isključi da nije neki bag i uključene su sistemske vibracije ali i pored toga ne radi.

Nazad
Vrh Dno