Апсолутно није потребно радити тако нешто.Kažu da treba nakon većeg apdejta.
Kada ne bi AOD bio upaljen non stop taj telefon ne bih ni kupio, AOD je za mene jedna od naj važnijih funkcija na telefonu.Pa ima da se namesti AOD samo na jednom tapu, a ne da stoji sve vreme... Ne vidim ni poentu da AOD stoji sve vreme da bespotrebno troši bateriju...
Ja sam to rešio tako što sam podesio da se AOD upali samo kada imam neka obaveštenja. Takođe, u Routines sam podesio da je AOD uključen stalno dok je telefon na punjaču (kada skinem sa punjača vraća ga na ono "samo dok ima notifikacija").A vidiš meni baš odgovara da stalno gori. Tako vidim vreme i obveštenja, nije mi poenta da tapnem da bih video.
Nije na istom mestu, kad se aktivira AOD spusti se malo niže, jedva primetno ali se spusti. Inače, meni je ova zaokrugljena ikona baterije odvratna, celo jutro čačkam da nađem neku opciju da to promenim ako je moguće ikako. Ako neko zna neka napiše kako.Da li nekako može da se isključi procenat baterije na AOD?
Kada je ugašen i upaljen ekran, pilula stoji na istom mestu, dobićemo burn in.
UI 7 je dugo cekan, pa je bilo za ocekivati da ga korisnici masovno komentarisu.Kakva drama oko izgleda ikone za bateriju u temi koja se bavi određenim modelom Samsung telefona a ne operativnim sistemima i korisničkim interfejsima. Evo tačno mi dođe da se vratim na fiksni telefon.
Nema drame sve je superrr Nikad briga, nikad stres, pijte samo Kraš ExpressKakva drama oko izgleda ikone za bateriju u temi koja se bavi određenim modelom Samsung telefona a ne operativnim sistemima i korisničkim interfejsima. Evo tačno mi dođe da se vratim na fiksni telefon.
Pa ima da se izabare u Home screen grid. 4x6 i 5x6Ja imam 4 reda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari