Mozes... To sam i uradio upravo pre par dana, cak su i sami ponudili eko popust.Da li je moguce dobiti popust na tarifu uz eko popust na telefon? mts
Mozes... To sam i uradio upravo pre par dana, cak su i sami ponudili eko popust.Da li je moguce dobiti popust na tarifu uz eko popust na telefon? mts
Znam, generalno to su nudili i kada sam prelazio u A1 Ali mi je bila bolja ova besplatna opcija.
Ostalo je pitanje: Može li i telefon na rate?
Ne pitah operatera koja me je zvala, pa pitam ovde: Da li mogu da se ogrebem i za uređaj na 24 rate - to bi mi bio pun pogodak...
Ja mislim da u mts može, svakako neka pitaNe bi moglo. Ako hoćeš telefon onda bi trebalo da ide puna cena paketa.
U mom slučaju nije moglo.Ja mislim da u mts može, svakako neka pita
Dobra idejaNajbolje da se pita da li može besplatno paket 😂
Ne vidim šta je smešno. Ja sam dobio Box3 po ceni fiksnog. Dakle besplatno.Najbolje da se pita da li može besplatno paket 😂
Može naknadno naravno,ali uz novi aneks ugovora i gubitak benefita u vidu popusta.Meni su rekli može telefon naknadno da se uzme u poslovnici kad se ugovori paket (konkretno za akciju 12 meseci po dinar prenos iz A1)
Ne vidim razlog da ti ne daju telefon, tast je januara uzeo soko lajt 50% i telefon na rate + je dao 3 stara za reciklazu i 15.000 din. popusta na odabrani tel.Znam, generalno to su nudili i kada sam prelazio u A1 Ali mi je bila bolja ova besplatna opcija.
Ostalo je pitanje: Može li i telefon na rate?
Jesi li siguran da je druge godine 1400din ili je to prosečna cena za 24m? Ako je ovako kako si napisao to je više od 50% popustaPitanjce:
U A1 sam u prepaid-u, prešao iz MTS i ogrebao se za Mega plan na godinu dana.
E sada, zivkaju me iz MTS da se vratim i nude mi 50% popusta na bilo koju tarifu. Konkretno Soko Lite 1000din godinu dana + 1400din sledeću godinu.
Ovo deluje primamljiva ponuda, prvenstveno mi treba roaming net što je ovde ok - 6 Gb.
Ne pitah operatera koja me je zvala, pa pitam ovde: Da li mogu da se ogrebem i za uređaj na 24 rate - to bi mi bio pun pogodak...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari