Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

U promotivnoj akciji zvanoj “id & Friends” možete dobiti ukupno devet igara te 10% popusta na nadolazeći Doom: The Dark Ages. To će vas koštati ukupno 24,64 eura, što je sjajna cena ako nemate ništa iz kolekcije u kojoj se nalaze:

• Doom + Doom II remaster kolekcija
  • Doom 64 remaster
  • Doom 3
  • Doom (2016)
  • Doom Eternal + Year One Pass DLC
  • Wolfenstein: The New Order
  • Wolfenstein: The Old Blood
  • Wolfenstein II: The New Colossus

Ispao sam idijot po prvi put na G2a, ranije nikada nisam imao problem sa njima. Bacenih 10e.
Ako nekome Treba Game pass ultimate non-stackable America
Q49DR-KRJ93-G692T-XRRKW-4YYCZ
Samo javite Ako je neko uspeo da aktivira, meni na oba accounta pise ineligible, iako mi je 100-ti put da te stvari radim.

Preko Turske je 8 dolara tj. 309 lira iliti 7 eura.

kompletan XCom bandl za manje od 9€

Ako neko bude imao Evil West da da ili za prodaju (saljem pare na racun), nek se javi✌️

3 evrića

Ispao sam idijot po prvi put na G2a, ranije nikada nisam imao problem sa njima. Bacenih 10e.
Ako nekome Treba Game pass ultimate non-stackable America
Q49DR-KRJ93-G692T-XRRKW-4YYCZ
Samo javite Ako je neko uspeo da aktivira, meni na oba accounta pise ineligible, iako mi je 100-ti put da te stvari radim.
Prebacio sam konzolu i MS profil na US i aktivirao uspešno. Hvala!

Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (PC), GOG:

7M33K-PHCHJ-7K39Q-C7CPH-K2GDZ

Wolfenstein II: The New Colossus Digital Deluxe Edition (XBOX):
T34F9-TPD93-HCP6M-4YVWV-C763Z

Opet mi zeza ono age restricted za Dead Island 2, da podsetim, ako vam isto zeza idite u incognito pa pokrenite kupovinu bez logovanja pa datum stavite 1980 i onda get pa tek onda logovanje, tako prolazi.

REMAKE je ista tematika ali nova igra u velikom delu, znaci iz korena, pa i mehanika i sistem sam a na to naravno i nov engine pa samim tim i grafika.
REMASTERED je vise vizuelno lickanje i dotezanje bez nekog diranja samog iskustva gameplay, mehanike, sistema igre i ostalih stvari koje te secaju na tu igru.
A postoji i REBOOT serijala, gde bukvalno samo koristis ime starog serijala ali radis nesto novo skroz.
Ovako bar ja razumem. Mozda negde gresim.
A redux?

The Talos Principle: Gold Edition​

HPT46FE041B61D720D

Vrh Dno