Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

osnovna igra
i sada je free:

Je li zbog regiona ili nekog drugog razloga ne vidim na steamu The last of us 2 i Until dawn? Verovatno ima jos igara ali za ove sam primetio da ne mogu ni stranicu da nadjem

Ako je Ruski nema

Je li zbog regiona ili nekog drugog razloga ne vidim na steamu The last of us 2 i Until dawn? Verovatno ima jos igara ali za ove sam primetio da ne mogu ni stranicu da nadjem
Nas su odj. za te igre. Dal sto je Sony ili sta vec, kao i helldivers 2.
Ako te zanima procitaj malo ovde

sony... ne zele moj novac, pa nece ga nikad ni dobiti....

Nas su odj. za te igre. Dal sto je Sony ili sta vec, kao i helldivers 2.
Ako te zanima procitaj malo ovde
Ako pazarim negde cd key hoce moci da se igra?

Samo ako je izricito naglaseno od strane prodavca/prodavnice da mozes da ga aktiviras u RS(jer,npr. helldivers 2 je bio jedno vreme odkljucan za nas).

Zdravo.

Gde bi mogao da kupim Diablo 2 Resurrected, Blizard drži cenu od 40eur.
Jel ima nekih sajtova da se kupi jeftinije ključ a da provereno radi?

Poslednja izmena:
Hvala, vidim da sam propustio popust od pre mesec dana, mozda bude opet uskoro.

Ja sam uzeo po te pare. Nisam hteo da se zezam sa prodavnicama kljuceva.

Lep retro brawler bundle, popriličan popust čak i u odnosu na keyshopove a da ne pominjem official prodavnice

Devil May Cry kolekcija:

• Devil May Cry,
  • Devil May Cry 2,
  • Devil May Cry 3 Special Edition

Možda nije loše za 8€

Syberia: The World Before 8JX7DDAFF37483AB9A gog

Evo da ne ispadne da i steam danas ne daje nesto :p

Poslednja izmena:
Jel Vam rade kljucevi kad uzimate za region, Europe naravno, konkretno mislim na Eneba sajt i steam kljuceve ili ipak uzimate global varijantu? Pre par dana sam uzimao prvi put za Europe i kljuc nije radio, posle provalim da sve ostalo sto sam uzimao je bilo global i to radi

Jel Vam rade kljucevi kad uzimate za region, Europe naravno, konkretno mislim na Eneba sajt i steam kljuceve ili ipak uzimate global varijantu? Pre par dana sam uzimao prvi put za Europe i kljuc nije radio, posle provalim da sve ostalo sto sam uzimao je bilo global i to radi
Nije to nego nas neki put ne racunaj kao "EU" region vec kao ru/cis ili cak samo blokiraju to za nas i tacka

Nije to nego nas neki put ne racunaj kao "EU" region vec kao ru/cis ili cak samo blokiraju to za nas i tacka
Kontao sam da je tako, moguce da neki put i misle samo na zemlje koje su u EU... a da selleri to ni ne znaju

Nazad
Vrh Dno