Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Realno i nema nekog popusta, slabo sta sam nasao

Ja ne kupujem ništa zadnjih 4-5 godina. Prvo zato što sam se zasitio, a drugo zato što i nema više ničeg interesantong. Danas je teško napraviti dobru igru a da nije već napravljena. Ako i naprave nešto dobro, obično je upropaste nečim („Woke” ideoligija, gameplay, izmišljanjem tople vode na stavrima koje avršeno rade i slično).

A i svi imaju po 300+ igara na Steamu i na Epic-u. Takvima je tesko nesto prodati :)

A i svi imaju po 300+ igara na Steamu i na Epic-u. Takvima je tesko nesto prodati :)
Realno, Epic je podelio mnogo dobrih naslova dzabe, da nisu dali dzabe verovatno bih kupio, tako da hvala im.

Ja sad bolje igre imam na epicu,kad su davali one kupone po 10e plus stalno otvaram isti i vidim kad ima nesto dobro, nisam kupio AAA na steamu ne pamtim.

Epic da ulozi malo u samu platformu/aplikaciju da bude funkcionalnija po uzoru na steam, cuda bi napravio

Ja sad bolje igre imam na epicu,kad su davali one kupone po 10e plus stalno otvaram isti i vidim kad ima nesto dobro, nisam kupio AAA na steamu ne pamtim.

Epic da ulozi malo u samu platformu/aplikaciju da bude funkcionalnija po uzoru na steam, cuda bi napravio
Da, steam sa svojim achivment tabom, vremenom provedeno u igri, cloud storage, i ostalim stvarima se izdvaja u odnosu na sve, i generalno jeste bolji, kad kupujem igru uvek gledam da bude na Steam-u ako moze, prosto je bolje uradjen. Epic mora dosta da uradi po pitanju toga ako misli da zaista bude konkurentan.

Steam takođe ima i Steam Deck i igranje na Linuxu što je cimanje namestiti za druge platforme. Moderima je Steam glavna plaforma, ako hoćete da modujete pretpostavlja se da imate Steam verziju. Imam ja nekih igara koje sam dobio free na Epic pa kada su mi se igrale ipak kupio na Steamu i tamo igrao.

Epic je po meni treća plaforma po kvalitetu, iza GoG i daleko iza Steam-a koji je ubedljivo prvi. Epic nit smrdi ni miriše, uglavnom radi ok. Nije najgora platforma, to je EA App a ne zaostaje ni Battle.Net. Te dve što pre ugase, to bolje po gejmere. Takođe Ubi+ i Rockstar Social Club su grozne platforme, Ubi igre ne igram pa mi ne smeta ali Rockstar igre da i ne podnosim Social Club.

Sve istina, ali steam ne deli besplatne igre svake nedelje,od kojih mnoge znaju da bude dobre. To daleko nadmasuje sve sto steam radi

Wolfenstein: The Old Blood (XBOX):

K6VVR-P2DKP-T337Y-PKGFP-HG6YZ

bilo vec, pa kome treba evo steam key u spoiler :)

L5X92-RXNM6-C3CQJ

Ni ja nisam video da već imam Intravenous, tako da je steam key višak
053YC-HTA4A-ZBWJJ

GOG kodovi

The Town of Light
S8LPAC1906CB639F33

Deus Ex: Game of the Year Edition
QAMJA3E148BEC0D13F

Blood West
53L4466BFD150A5BFA

Koliko su pouzdani oni sajtovi, gamivo, gameseal? Eneba znam da jeste. Uzeo bih kljuc za ac shadows, ispadne 46,47 evra, ne bih da dajem 70 preko steama, preterali su ga. I ako neko nadje povoljnije, a da je pouzdan seller, bio bih zahvalan da okaci ovde.

Ja sam pre par godina uzimao preko Gamivo, 0 problema. Ali uzimao sam neku situ, 5-10e, ne bih im tad 50 pljunuo sogurno :)

Ako ti bas gori pod nogama da to igras sada, zna se koji "lekic" postoji za to.
A ako si mudriji, i zelis da zapravo realno platis Ubi-ju, sacekas kad se kristalizuje situacija, igra ispegla i sl. A opet, tu su i rasprodaje(na steamu npr.) letnje/zimske itd.

Koliko su pouzdani oni sajtovi, gamivo, gameseal? Eneba znam da jeste. Uzeo bih kljuc za ac shadows, ispadne 46,47 evra, ne bih da dajem 70 preko steama, preterali su ga. I ako neko nadje povoljnije, a da je pouzdan seller, bio bih zahvalan da okaci ovde.
Kupio sam isto tako na popustima igre do sad na gamivo i fanatical - jedno 300-400 evra vrednosti do sad i nijedan problem nije bio.

Ако неко жели Intravenous кључ за Steam, нека ми се слободно јави путем приватне поруке. Кључ се може активирати до 13. априла, so hurry up!

Prime gaming za april:
Prime-Gaming-April-2025.jpg
  • April 03: Mafia III: Definitive Edition [GOG Code]
  • April 03: Minecraft Legends [Xbox and PC via Microsoft Store Code]
  • April 03: Gravity Circuit [Amazon Games App]
  • April 03: Paleo Pines [Amazon Games App]
  • April 03: Clouds & Sheep 2 [Amazon Games App]
  • April 10: DreadOut 2 [Amazon Games App]
  • April 10: ENDLESS™ Space — Definitive Edition [Amazon Games App]
  • April 10: God’s Trigger [GOG Code]
  • April 10: New York Mysteries: Power of Art Collector’s Edition [Legacy Games Code]
  • April 10: Projection: First Light [Amazon Games App]
  • April 10: Faraway: Director’s Cut [Amazon Games App]
  • April 17: Gloomhaven [Epic Games Store]
  • April 17: The Last Spell [GOG Code]
  • April 17: Fashion Police Squad [Epic Games Store]
  • April 17: Genesis Noir [Amazon Games App]
  • April 17: Blood Omen: Legacy of Kain [GOG Code]
  • April 17: Berserk Boy [GOG Code]
  • April 17: The Last Show of Mr. Chardish [Epic Games Store]
  • April 17: Wild Country [GOG Code]
  • April 24: Thief™ Gold [GOG Code]
  • April 24: Troublemaker [Epic Games Store]