Šta je novo?

Akcijske ponude igara (Steam, Amazon, GMG, GamersGate, GOG,...)

Hvala za Minecraft Legends PC

Ako neko bude imao viska, da mu ne treba, Mafia III DE, bio bih zahvalan ili da je kupim, prebacicu pare na racun mu. Kad li ce biti opet nekakav Resident Evil bundle, propustio sam zadnjih par puta...

@pilauda dao, da neko ne bi slao jos. Hvala.

Ako neko bude imao viska, da mu ne treba, Mafia III DE, bio bih zahvalan ili da je kupim, prebacicu pare na racun mu. Kad li ce biti opet nekakav Resident Evil bundle, propustio sam zadnjih par puta...
Dobar RE bundle je bio pre par meseci na fanaticalu, 7 re nastavaka je bilo za 18 evra, od kojih su re2 i re3 bili remake, i za mene licno odlicna 5ica, koja moze u co-op-u na istom racunaru da se igra. Odlicna igra za evociranje uspomena igranja u co op, kao i recimo obscure serijal, steta sto ta igra nema remake (ili ga ja ne nadjoh, prastajte).
Uglavnom, prati fanatical, tu sam ja uzeo. Bice neki "easter sale" sigurno na svim platformama, pa ce dati mozda.

Nisam u Srbiji, pa mi ne pise to.

Oddworld: Abe's Oddysee®​

57HJK-D28BP-PXQQI

Oddworld: Abe's Oddysee®​

2KY50-DF3PX-HEAN6

drugari, da li neki ima Xenonauts 2 ključ za GoG ?

Ako neko naleti na ključ za MH Iceborne X box, samo ekspanziju, nije bitan region a da nije više od 20e neka šibne pm. Hvala unapred.

Jel ima jos nekome da GOG ne radi, ne mogu da uzmem na GOG-u Metro 2033?

I meni se desava isto...
Sad mi stigao mail da sam dodao 😂

I to mi se desavalo I dalje se to desava. U medjuvremenu stigao mail da je dodato.

6.8e na CDKeys-u uz kod PURPLE15, nije losa ponuda, najjeftinija ikad

7.05e na CDKeys-u uz kod PURPLE15, nije losa ponuda, najjeftinija ikad

Ako neko naleti na ključ za MH Iceborne X box, samo ekspanziju, nije bitan region a da nije više od 20e neka šibne pm. Hvala unapred.
Utorak kupio deluxe ed za punu cenu, a od juce na akciji 😭
Xbox store ima fenomenalnu spring akciju sledecih 14 dana.

Sa zakasnjenjem vam javljam da mozete uzeti neke od ovih igara ako ostavite twitch da vam gleda kanale koje tobii predlaze u donjem delu njihovog sajta

dzaba igre pa ko voli nek izvoli

igre koje potencijalno mozete da dobijete posle 30/60/100h(dakle maks 3 kljuca dobijete) gledanja su:

For Honor
Kingdom Come: Deliverance
Far Cry 5
Knee Deep
Amphora
P·O·L·L·E·N
Coffin Dodgers
SOMA
Meadow
Paws: A Shelter 2 Game
Skylar & Plux: Adventure On Clover Island
F1 2017
Solstice Chronicles: MIA
Assassin's Creed Origins
Hitman: Game of the Year Edition
Warhammer: Vermintide 2
Life is Strange: Before the Storm
Bus Simulator 18
Shadow of the Tomb Raider
Assassin's Creed Odyssey
Tom Clancy's: The Division 2
Tom Clancy's: The Division 2 - Expansion
Tom Clancy's: Ghost Recon Breakpoint
Watch Dogs: Legion

Assassin's Creed Valhalla
Far Cry 6
boldovano su 99% ubi kljucevi.
Sretno.

koja je razlika između remake i remaster
npr igrao sam crash bandicoot n sane trilogy i tu piše da je remaster, znači sve je isto osim grafike koja je poboljšana
a npr u crash team reacing nitro fueled isto piše da je remaster a dodate su nove stvari, likovi, staze a čak ni sama mehanika nije sasvim ista

REMAKE je ista tematika ali nova igra u velikom delu, znaci iz korena, pa i mehanika i sistem sam a na to naravno i nov engine pa samim tim i grafika.
REMASTERED je vise vizuelno lickanje i dotezanje bez nekog diranja samog iskustva gameplay, mehanike, sistema igre i ostalih stvari koje te secaju na tu igru.
A postoji i REBOOT serijala, gde bukvalno samo koristis ime starog serijala ali radis nesto novo skroz.
Ovako bar ja razumem. Mozda negde gresim.

koja je razlika između remake i remaster
npr igrao sam crash bandicoot n sane trilogy i tu piše da je remaster, znači sve je isto osim grafike koja je poboljšana
a npr u crash team reacing nitro fueled isto piše da je remaster a dodate su nove stvari, likovi, staze a čak ni sama mehanika nije sasvim ista

Isto kao filmska logika. Remake ti je kada praviš novu verziju starog filma, recimo Robocop iz 2014. po originalnom filmu iz 1987. Remaster ti je kada već postojeći film menjaš i praviš njegovu doteranu verziju, recimo popraviš zvuk, vratiš neke izbačene scene, promeniš scenu u kantini tako da Solo nije prvi pucao, itd.

Dakle, ako je to i dalje stara igra sa nekim promenama, onda je u pianju remaster. Ako je igra napravljena iz početka, onda je remake.

Nazad
Vrh Dno