Ne treba ti sem ako hoces nekom da pozajmis 🤔 ko nema pametan tv i podelis lozinku. E sad, dodatno ne znam dal je njihov tv stick ili tv box zakljucan za njihovu mrezu kao sto mts radi?? 🤔🤷♀️ Mozda neko drugi zna. I mene interesuje.Pitanje za ljude sa TVom kod yuneta - ima li smisla uzimati onaj stick/box, koliko sam video juče kad sam instalirao MOVE app, daju 3 slota za mobilne uređaje i 3 slota za TV, tako da mi efektivno stick/box ni ne treba za ovih par uređaja i par televizora? Inače aplikacija dobrano iskopirala EON interfejs uz neke stvari koje su drugačije rešene, ali može da se koristi za razliku od recimo ArenaCloud krša.![]()
Postovani,Ne treba ti sem ako hoces nekom da pozajmis 🤔 ko nema pametan tv i podelis lozinku. E sad, dodatno ne znam dal je njihov tv stick ili tv box zakljucan za njihovu mrezu kao sto mts radi?? 🤔🤷♀️ Mozda neko drugi zna. I mene interesuje.
Super. Hvala!Postovani,
usluga radi i na drugim mrezama lično probao
Isti slučaj.Iznenadio sam se da su me zvali jutros iz podrske da provere da li sada sve usluge rade posto imaju informaciju da je problem resen. Nije mi se ovo desavalo kod drugih operatera. Lepo nema sta.
Obratite se trenutnom provajderu i zatražite IDP kod. Prosledite nam dobijeni kod (prethodni provajder je obavezan da vam, na vaš zahtev, izda IDP) i on će vam garantovati jednostavan i siguran prelazak na našu mrežu bez prekida u korišćenju usluge. Od nas dobijate ruter i Stick To Go za neograničeno korišćenje Interneta.
Samo za avansno plaćanje – 3% za 3 meseca, 5% za 6 meseci i 10% za 12 meseciIma li nekih popusta na Yunet optiku prilikom prelaska sa drugog provajdera?
Pitanje je totalno na mestu.Kakva je to ozbiljnost ako je 5% na izmirivanje računa u roku, a avansno na 6 meseci isto 5%?![]()
Ako si mi rek'o... 😂Onda YuNet nije za tebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari