Da, ali nikako ne uspevam da se ulogujem tu.
Probao sam username i pass kojim se logujem na portal - neće, kao i ovo što je DGoran savetovao - isto neće.
Da, ali nikako ne uspevam da se ulogujem tu.
Racune dobijas preko meila koji si stavio na ugovor ukoliko se nisi odlucio za dostavu racuna na kucnu adresuDa li Yunet uopšte šalje papirne račune? Korisnik sam od Decembra i još uvek mi nije stigao račun.
Mozete da dobijete iDa li je neko koristio yu net tv stick 4K, odgovara mi wifi konekcija pa akpo prelazim da to trazim...
Gde se nalaze ova podešavanja na Nokii Bacon 3.1 koji daje yunet i da li će ona pomoći uredjajima samo na kablu?Namestite neki ljudski QoS na internet linku.
Valjda ruteri koje koristite imaju neki Smart Queue Management, Active Queue Management itd...
To je jedini način da rešite ovaj problem. Ne plašite se, isti problem ima i mts i yettel, a boga mi i Orion optika (kad je UL <1000Mbps).
Evo,ovde imas.Gde se nalaze ova podešavanja na Nokii Bacon 3.1 koji daje yunet i da li će ona pomoći uredjajima samo na kablu?
Koji username i pass koristiš? Meni onaj koji sam kreirao za Nokia aplikaciju ne prihvata kao ni onu koju je kreirao yunet sa gpon prefiksom?Evo,ovde imas.
NašaoKoji username i pass koristiš? Meni onaj koji sam kreirao za Nokia aplikaciju ne prihvata kao ni onu koju je kreirao yunet sa gpon prefiksom?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari