Upravo to je sad problem, doduše ostane ti u turskim lirama oko 10ak dolara.Verovatno se ne razumem, ali koliko vidim Indiana košta 2300 TL na Turskoj prodavnici. Na eneba sajtu mi treba u bilo kojoj kombinaciji skoro 70 eur da bih kupio. Gde je tu ušteda?
Meni npr fifa FC25 za ps4 radi besprekorno na ps5, al stoji da je ps4 FC25. Ne moze da se igra online sa drugima koji imaju ps5 FC25. Tj može al mora da se dokupi ps5 FC25 po punoj ceni 😅 tako da ako igraš online varijante igrica za ps4 na PS5, može da se desi iznenađenje 😉Pozdrav, moram jos jednom da pitam, moram da budem siguran( da ne bacim funte u prazno... Ipak sam pre neki dan usao u playstation... Do skoro sam igrao samo rucne konzole.... Imam digital verziju( nalog mi je uk) ... Na playstation store vidim da ima igara i za ps4 i nemaju oznaku za ps5.... Da li te cistokrvne ps4 igre ako ih skinem i instaliram na ps5 rade normalno i da li uopšte rade ? Tacnije ono sto bih kupio, skinuo je Batman telltale, the world of final fantasy, resident evil zero i neku castlevania igru da se malo vratim u detinjstvo
hvala na odgovoru! Pozdrav društvo
Ma jok, igram single player uvek i sve sto mi treba sa ps4 je the world of final fantasy, castlevania simphony of the night, batman telltaleseries, resident evil 0.Meni npr fifa FC25 za ps4 radi besprekorno na ps5, al stoji da je ps4 FC25. Ne moze da se igra online sa drugima koji imaju ps5 FC25. Tj može al mora da se dokupi ps5 FC25 po punoj ceni 😅 tako da ako igraš online varijante igrica za ps4 na PS5, može da se desi iznenađenje 😉
Ma jok, igram single player uvek i sve sto mi treba sa ps4 je the world of final fantasy, castlevania simphony of the night, batman telltale,resident evil 0.Meni npr fifa FC25 za ps4 radi besprekorno na ps5, al stoji da je ps4 FC25. Ne moze da se igra online sa drugima koji imaju ps5 FC25. Tj može al mora da se dokupi ps5 FC25 po punoj ceni 😅 tako da ako igraš online varijante igrica za ps4 na PS5, može da se desi iznenađenje 😉
Sta da dokupis? Ne znam da li znas ali FC25 za PS4 ima besplatan update za PS5 konzolu.Meni npr fifa FC25 za ps4 radi besprekorno na ps5, al stoji da je ps4 FC25. Ne moze da se igra online sa drugima koji imaju ps5 FC25. Tj može al mora da se dokupi ps5 FC25 po punoj ceni 😅 tako da ako igraš online varijante igrica za ps4 na PS5, može da se desi iznenađenje 😉
Pa "update" znači da možeš da igraš fc25 koji je za ps4 na svojoj ps5 konzoli. Ako hoćeš tu updajtovanu verziju da igraš online sa drugima koji imaju fc25 na ps5 onda moraš da kupiš fc25 koji je za ps5 (drugim rečima ne radi tvoja apdejtovana verzija online).Sta da dokupis? Ne znam da li znas ali FC25 za PS4 ima besplatan update za PS5 konzolu.
PS4 ima upgrade na PS5 verziju igre, tj skidas baš ps5 verziju.Pa "update" znači da možeš da igraš fc25 koji je za ps4 na svojoj ps5 konzoli. Ako hoćeš tu updajtovanu verziju da igraš online sa drugima koji imaju fc25 na ps5 onda moraš da kupiš fc25 koji je za ps5 (drugim rečima ne radi tvoja apdejtovana verzija online).
Doduše, možda može da se igra sa drugima koji isto kao i ti imaju apdejtovan fc25, to nisam probao..
Možda postoje lokalne razlike od zemlje do zemlje, kod mene ta verzija ps5 fc25 radi samo uz doplatu od 80€. Inače ps4 fc25 radi na ps5 na samoj konzoli bez problema.PS4 ima upgrade na PS5 verziju igre, tj skidas baš ps5 verziju.
Ti imaš FC25 disk za PS4?Možda postoje lokalne razlike od zemlje do zemlje, kod mene ta verzija ps5 fc25 radi samo uz doplatu od 80€. Inače ps4 fc25 radi na ps5 na samoj konzoli bez problema.
Verujem. Ali mi opet to zvuči nemoguće.Nalog je registrovan na Norvešku (gde i živimo). Ps5 verzija je u međuvremenu kupljena 😅 nije bilo moguće imati fc25, a nemati mogućnost online igranja.
Inače sam i sam bio zatečen, onda sam googlao i nije bilo uopšte neke dileme (ovde u Norveškoj) moralo je da se doplati kao da se kupuje nova (pored mesečne doplate za ps plus za online igranje generalno).. inače imaju Uskršnju "akciju", pa je ultimate verzija fc25 bila na ponudi za 45€, tako da sam kupio nju..
PuNpanje na max 😅Pogledajte prilog 488450
Ердоган почео да пумпа!
Apple pay.
Iphone, Ipad i Mac (Safari) prilikom check-outa pri odabiru plaćanja nudi Apple Pay.Apple pay moze da se prijavi kao Payment method na US nalogu?
Iphone, Ipad i Mac (Safari) prilikom check-outa pri odabiru plaćanja nudi Apple Pay.
Za tel jeste, nisam probao drugacije.Jel' potrebna PS aplikacija na telefonu ili ...?
Hvala. Jel se zna otprilike koliko se ceka za popravku? Ako se ceka 1 mesec onda da odlucim da li da uzmem jos jedan nov dok je ovaj na popravci da ne cekam toliko Uzeo sam u games radnji.Hoce, reklamiraj...ako se prave blesavi pomeni inspekciju.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari