Hvala majstore!Rade PS4 igre.
Kupujemo instant!Sad kupovina PRO-a i ne deluje tako lose.![]()
Ima na enebi turske psn gift kartice. Probao sam prosle nedelje da kupim 500TL-a i radi.Uhapšen CEO Ininala tako da turci ne zalećite se... umalo da prebacim pare za Indianu. Iskoci nesto na turskom, reko aj da prevedem 😪
Ipak izadje skuplje nego preko Ininiala a i0ak jeftinije nego na us nalogu. Tacno neka sredina.Opaaa, pa ovo zapravo dosta pojednostavljuje kupovinu na turskom PSN. Jesu malo jace cene (kurs), ali je povoljnije od najjeftinije plati.market varijante.
Ne prolazi, ima par nedelja kako je puk'o. Šta više, kad uđeš na app ne vidi se ceo broj kartice.Pa Ininial je pukao uhapsili su CEO i oduzeli im bankarsku garanciju ili šta već dozvolu. Kada se uloguješ izbaci na turskom da rade na rešavanju problema i postavljanju novog CEO. Sad možda prolazi ali ne bih prebacivao pare da ostanu da vise...
Ako natrčiš javi.Ne koristim Ininal, pa ne znam. Sta ce dalje biti, videcemo.
Sto se Ukrajine tice, kao sto rekoh mozda sam pomesao, mozda je bilo za neki drugi servis, ali sam siguran da sam procitao da je bilo nekih banovanja "laznih" ukrajinskih naloga.
Pokusacu da potrazim, mozda mi iskoci negde info.
Apple pay.Ukrajina ima problem sa psn pretplatom igre navodno prolaze. E sad kome prolaze i kojom payment metodom nisam još našao. Pominje se VISA i ukrajinski brojevi telefona... od vaučera za doounu ni traga ni glasa za njihovo trzisze
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari