Šta je novo?

PlayStation 5 - opsta tema

Pozdrav, moram jos jednom da pitam, moram da budem siguran( da ne bacim funte u prazno :) ... Ipak sam pre neki dan usao u playstation... Do skoro sam igrao samo rucne konzole.... Imam digital verziju( nalog mi je uk) ... Na playstation store vidim da ima igara i za ps4 i nemaju oznaku za ps5.... Da li te cistokrvne ps4 igre ako ih skinem i instaliram na ps5 rade normalno i da li uopšte rade ? Tacnije ono sto bih kupio, skinuo je Batman telltale, the world of final fantasy, resident evil zero i neku castlevania igru da se malo vratim u detinjstvo :) hvala na odgovoru! Pozdrav društvo

Rade PS4 igre.

Nema na čemu i uživaj u novoj konzoli. 🙋🏻‍♂️

Uhapšen CEO Ininala tako da turci ne zalećite se... umalo da prebacim pare za Indianu. Iskoci nesto na turskom, reko aj da prevedem 😪

Cim je nintendo drknuo cenu, oni brze bolje dizu da ne budu najgori... uskoro i PS plus poskupljuje, lagano koriste monopol...
I to poskupljenje odmah za sada, da slucajno neko ne kupi jeftinije.

Poskupela je (tj. od 16.04.) PS Plus pretplata u Južnoj Americi, Okeaniji i nekim državama u Aziji. Pitanje je kada će i ostatak.

Sad će oni da dodaju na poskupljenje i trgovinske tarife. Časkom nadju razlog.

Mislim da udaraju jako na tržišta gde su cene nerealno niske jer se iskorišćavaju ta tržista. Pre nekih mesec dana je Plex lifetime na Arg bio cirka 35 usd posle najave poskupljenja svi su nagrnuli na Arg i dva dana kasnije digli cene 3 puta za Arg.

Ovo je drugo poskupljenje PS5 u Evropi. Originalna cena je bila 399/499 Digital/Disc, 5 godina kasnije 499/549. o_O

Apropo poskupljenja u Juznoj Americi.

Kad bi drmnuli ovakav nivo poskupljenja na US npr, bilo bi veselo bas, tako da ne verujem da ce bas u skorije vreme dirati cene.

1744634534542.png

Evo i celog clanka, gde navode i koji su razlozi.

Opaaa, pa ovo zapravo dosta pojednostavljuje kupovinu na turskom PSN. Jesu malo jace cene (kurs), ali je povoljnije od najjeftinije plati.market varijante.

Opaaa, pa ovo zapravo dosta pojednostavljuje kupovinu na turskom PSN. Jesu malo jace cene (kurs), ali je povoljnije od najjeftinije plati.market varijante.
Ipak izadje skuplje nego preko Ininiala a i0ak jeftinije nego na us nalogu. Tacno neka sredina.

Sad gledam ukraina ima najniže cene onako na brzaka gledano.

Da, pretpostavio sam to, ali ako Ininal bude prsao (doduse, ne verujem), onda je ovo najbolja opcija za sada. Sa Ukrajinom se ne bih igrao jer mislim da sam video negde info da su ukidali ljudima naloge jer su otkrili da nisu iz Ukrajine. Jedino ako sam pomesao servise, ali mi je nesto ostalo u glavi da je bas bio PSN.

Pa Ininial je pukao uhapsili su CEO i oduzeli im bankarsku garanciju ili šta već dozvolu. Kada se uloguješ izbaci na turskom da rade na rešavanju problema i postavljanju novog CEO. Sad možda prolazi ali ne bih prebacivao pare da ostanu da vise...

Pa Ininial je pukao uhapsili su CEO i oduzeli im bankarsku garanciju ili šta već dozvolu. Kada se uloguješ izbaci na turskom da rade na rešavanju problema i postavljanju novog CEO. Sad možda prolazi ali ne bih prebacivao pare da ostanu da vise...
Ne prolazi, ima par nedelja kako je puk'o. Šta više, kad uđeš na app ne vidi se ceo broj kartice.
@nikornla jesi siguran za Ukrajinu? Brzinski sam bacio pogled nigde ne nailazim blokirane naloge.

Ne koristim Ininal, pa ne znam. Sta ce dalje biti, videcemo.

Sto se Ukrajine tice, kao sto rekoh mozda sam pomesao, mozda je bilo za neki drugi servis, ali sam siguran da sam procitao da je bilo nekih banovanja "laznih" ukrajinskih naloga.
Pokusacu da potrazim, mozda mi iskoci negde info.

Ne koristim Ininal, pa ne znam. Sta ce dalje biti, videcemo.

Sto se Ukrajine tice, kao sto rekoh mozda sam pomesao, mozda je bilo za neki drugi servis, ali sam siguran da sam procitao da je bilo nekih banovanja "laznih" ukrajinskih naloga.
Pokusacu da potrazim, mozda mi iskoci negde info.
Ako natrčiš javi.
Tnx.

Ukrajina ima problem sa psn pretplatom igre navodno prolaze. E sad kome prolaze i kojom payment metodom nisam još našao. Pominje se VISA i ukrajinski brojevi telefona... od vaučera za doounu ni traga ni glasa za njihovo trzisze

Video sam ali nisam uopste razmisljao u tom smeru posto ne koristim njihove uredjaje. Videcu zenin nalog da iskoristim.

Vrh Dno