Šta je novo?

Total TV / EON Sat

Uz Total TV, ko je koristio i Adsl imao je jako povoljno dodatak za samo 100 dinara - Ubrzaj Net.
Ako su postojali tenički uslovi prebacivali su te na VDSL 50.
E sad vidim da uz Mts sat nude internet samo od 20 mb/s.
Ne verujem da će taj dodatak ostaviti.
Ko ima uslova za VDSL po brzini od 50Mbps sigurno ima uslova i za Iris IPTV što je svakako bolja usluga od satelitske pa će im verovatno biti ponuđen BOX 3, a ako neko iz nekog razloga pored postojanja tehničkih mogućnosti za Iris ostane na m:SAT niko mu neće zabraniti da uzme odvojeno m:SAT i BOX 2 (Net+Fiksna)

Čekajte malo jel su oni prodali Eon Sat? Sad sam video promenu redosleda kanala na mobilnoj aplikaciji ! Jel' Eon Sat odvojen od Total TV? Vidim sličan redosled kanala kao na EON kablovskoj / OTT usluzi preko mobilnog ! Mislim fali TV1000 Russian Kino, Shorts Extreme sports, Cartoon Network, Cartoonito, lokalni kanali, mađari, HRT 1, 2... itd ovo pišem vezano za Eon Sat mobilnu aplikaciju! Odete na epg.sbb.rs i uporedite listu kanala sa vašom aplikacijom! Neko je rekao da će za nas ugasiti ovu aplikaciju i zameniti za mts-ovu aplikaciju!
Screenshot_2025-04-04-19-56-32-559_com.ug.eon.android.jpg

Prilozi

• Screenshot_2025-04-04-19-57-46-638_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_2025-04-04-19-57-46-638_com.ug.eon.android.jpg
    64.6 KB · Pregleda: 35
Katastrofa koliko su smanjili ton na areni na utakmici Crvene Zvezde, uopšte se nečuje navijanje kao na sport klubu

Ne znam kako da srocim pitanje mozda ce biti konfuzno al zanima me da li ima neki sajt da preko njega vidim koji je kvalitet slike na exTotalu odnosno MSATU da li je SD ili HD.

Meni deluje da je slika,na svim kanalima,izgubila na kvalitetu.

Prosta je stvar...oni kanali koje smo i do sada imali i koji su bili na istim frekvencijama (Eutelsatovi transporderi na kojima su raspoređeni) imaju isti kvalitet slike kakav je bio i do sada, problem je u ovim novim MTS kanalima koji su nabacani na neke druge transpordere Eutelsata, većina ih je naravno u SD, tek poneki u HD tako da ovo "hibridno" stanje i nije tako loše imajući u vidu da jednog dana ovo sve može da se pretvori u čisti M:SAT a svi dobro znamo šta to znači :ROFLMAO:

Ima ovde sve...

Poslednja izmena:
Sad videh da su pored Arena u EON ubačeni i preostali kanali iz MTS paketa...

Pa taj kanal nisu ubacili ni na TTV tako da ga neće ubaciti ni u EON. Pre par dana ga izbacili i iz MSAT.

NBA imam na EON SAT mobilnoj aplikaciji, videću na kompjuteru.

Prilozi

• Screenshot_2025-04-05-03-56-43-181_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_2025-04-05-03-56-43-181_com.ug.eon.android.jpg
    67.5 KB · Pregleda: 27
  • Screenshot_2025-04-05-03-56-55-803_com.ug.eon.android.jpg
    Screenshot_2025-04-05-03-56-55-803_com.ug.eon.android.jpg
    70.4 KB · Pregleda: 23
Čekajte malo jel su oni prodali Eon Sat? Sad sam video promenu redosleda kanala na mobilnoj aplikaciji ! Jel' Eon Sat odvojen od Total TV? Vidim sličan redosled kanala kao na EON kablovskoj / OTT usluzi preko mobilnog ! Mislim fali TV1000 Russian Kino, Shorts Extreme sports, Cartoon Network, Cartoonito, lokalni kanali, mađari, HRT 1, 2... itd ovo pišem vezano za Eon Sat mobilnu aplikaciju! Odete na epg.sbb.rs i uporedite listu kanala sa vašom aplikacijom! Neko je rekao da će za nas ugasiti ovu aplikaciju i zameniti za mts-ovu aplikaciju!
Trebalo bi da su EON Sat i Total TV jedno te isto (EON Sat je novi brending Total TV-a). I da, njega su prodali Telekomu.

Suština je da se neće duplirati na dva satelita i ostaće na jednom, najverovatnije na Astri.

Astra ue generalno preskupa.

msat ima oko 4x manje transpondera na satelitu od onoga što je imao Total na Eutelsat-u.

Zato ima svega desetak HD kanala, sve ostalo mutno da mutnije ne može biti.

Nemam gde da uporedim, a zanima me da li je slika na ovim kanalima što nisu HD bar malo bolja na "pravom" Mts Sat nego što je na Totalu sada?

Sve što je od Mts-a, treba izbegavati u širokom luku...Čekamo Arenu 4K, da malo popravi utisak...

Vrh Dno