Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Trenutno nigde nema prenosa tenisa, ni na jednoj Areni. To su izgleda zaboravili da uvedu u programsku šemu. MTS podrška nema pojma zašto nema tenisa na Arenama, a ni kada će biti uvedeno,

A gde ste procitali da je u pitanju promotivni period za Arene?
u listi kanala na sajtu SBB-a. svi kanali obeleženi zvezdicom

podsetio bih sve da se ne bavimo glasinama, ponudom kanala u drugim državama i sl.

Trenutno nigde nema prenosa tenisa, ni na jednoj Areni. To su izgleda zaboravili da uvedu u programsku šemu. MTS podrška nema pojma zašto nema tenisa na Arenama, a ni kada će biti uvedeno,
Da, ja sad gledao isto, Monte Carlo kreće u nedelju i nema nigde ali zato ima klizanja, to nam je isto 😆

Телеком ће све АС оставити у основном, да ће повећати цијене хоће. Тако мислим да би требали и остали боље им повећати укупне цијене 5е него да праве посебне пакете па тражити 10е за то.

Platicu ako treba samo da nemam N1 i Novu 🤢🤮

Zaboravljate nesto. Sad placaju neki 4 500 full paket valjda, dobro, ne znam koliko i nebitno, vec isto kaze "placam toliko i jos 1.200 za arene?". Pa ne. Neces placati tih 4.500 jer sad u to ulazi SK kojeg vise nece biti, samim tim ce cena otprilike biti isto

Imam Arena cloud i slika preko te aplikacije je mnogo lepša i čistija nego ove Arene na SBB-u (EONu). Kao da na EONu nije HD. Jel se ovo tripujem ili ne?
Mislim da ne tripuješ, EON na OTT boksu, ali u mreži, podešen CBR, najviši dostupni kvalitet i ovo definitivno ne izgleda kao HD, više izgleda kao kad klinac gleda Barbapape na Nick Jr :)

Ovo je fantastičan potez SBB-a i u čemu je problem da se podese kanali koje hoćemo da gledamo u podešavanju pa u Moji kanali i u Kategorijama TV kanala dodam, izmenim i gledam šta hoću.
Sada ima sve na Arenama a to što nekima smetaju komentatori e to je njihov problem. I šta ćete vi sada tu promeniti - ništa.

Ovo je fantastičan potez SBB-a i u čemu je problem da se podese kanali koje hoćemo da gledamo u podešavanju pa u Moji kanali i u Kategorijama TV kanala dodam, izmenim i gledam šta hoću.
Sada ima sve na Arenama a to što nekima smetaju komentatori e to je njihov problem. I šta ćete vi sada tu promeniti - ništa.
Problem nastaje kad razmisljas o ovome na makar 2 ili 3 meseca unapred :) Niko nije rekao da ovo sad ne valja, sto je i jasno jer dosta ljudi prelazi u SBB. Cak je i logicno da ce da povecaju cene, samo je pitanje koliko ce da ostane korisnika, zasigurno ce te promene kanala po paketima da budu osnov za raskid ugovora.

Inace zvucis kao bot

Da li je neko merio kvalitet strima starih i novih kanala posle dodadavanja novih kanala. Moj subjektivni utisak da je slika manje oštra na svim kanalima,pogotovo se primeti na starim stb uređajima. Sad pretpostavljam da je to što nisu ništa izbacili a dodali hrpu novih kanala da su dodatno kopresovali sve kanale može li neko to da potvrdi.

Krenula upustva o sastavljanju liste :ROFLMAO:

Screenshot 2025-04-03 173029.png

Na browseru imam dva profila, moj lični i porodični, kad prebacim na porodični ne konta promene kanala, kad vratim da lični ima i Arene i novi raspored...
Meni je proradilo nakon brisanja keša i kolačića i ponovnog prijavljivanja.

Upravo blokirali opet N1 stream na sajtu, ne znam da nije do Supernova neta?
Probajte sa drugog provajdera, sa stranom IP adresom VPN radi.

1743695124562.png

Da li je neko merio kvalitet strima starih i novih kanala posle dodadavanja novih kanala. Moj subjektivni utisak da je slika manje oštra na svim kanalima,pogotovo se primeti na starim stb uređajima. Sad pretpostavljam da je to što nisu ništa izbacili a dodali hrpu novih kanala da su dodatno kopresovali sve kanale može li neko to da potvrdi.
Na D3 je isto, na eon smart i mobile takodje, jedino web player nesto trokira danas, pusta SD kvalitet i cesto izbacuje greske u reprodukciji.

Za sad se vide neke koristi kanali posle tog promo perioda sve zavisi po kojim će šta paketima razmestiti. Eon Full je na prm imao sve SK kanale dok je Light imao sam SK 1-3. Svi pominju UM kanale da će ostatati a kakvo je stanje u budućnosti sa kanalima i video klubom koje je SBB imao u ponudi a ostali nisu tipa Cinestar kanali i njihov vod deo. Pošto yettel korisnici nemaju klasičan vod deo sa posebnim video klubom već su to na 30 dan vraćanje u nazad pojedinih kanala. Ja već vidim moguće zamene cinestar kanale i vod menja skyshowtime kanali, pickbox menja voyo.

Da li su kanali "Arena sport" u HD-u? Cini mi se da je slika malo mutna, vise lice na SD nego na HD.
Nisam ni ja zadovoljan kvalitetom arena premium 1,2,3 fali ostrina na eon smart u odnosu na yettel smart. Izgleda kao da je deinterlace-ovanjem unisteno.

Nisam ni ja zadovoljan kvalitetom arena premium 1,2,3 fali ostrina na eon smart u odnosu na yettel smart. Izgleda kao da je deinterlace-ovanjem unisteno.
Isto je kao na Move Supernova. Sačekajte malo da sve legne što se kaže šta odma dramite.

Што се тиче квалитета арена на ЕОН апликацији - није некаква разлика у односу на ИРИС бокс. Наравно, постоји разлика у кашњењу ЕОН-а у односу на ИРИС.

Posle promo perioda ima da zuje usi od cena i Arena ce mozda biti u posebnom paketu jer sigurno zele da sto pre povrate pare date za akviziciju.Kao sto mi je Supernova net poskupeo za 500rsd tako ocekujem da ce i ex Total TV sada EonSat da poskupi.A situacija je da su SK kanali zamenjeni drugim sportskim kanalima u ovom slucaju sa Arenom tako da manje vise nije povecan ukupan broj sportskih kanala mozda u zbiru za par pozicija.

Koristim SBB SAT Premium i kod mene radi sve normalno,jos sinoc oko ponoci i danas ima sve.Kad pisem ima sve mislim svi mSAT kanali su ubaceni znaci ima 3 Arena Premium pa 10 ustalih Arena kao i jos poneke Arene,dstalo je iz SBB HBO Sinestar Premiere kao i 18+...dakle kod mene to radi ko sat :) vidim popravili su pise da sam Februar platio jos nese 6og ili 7og.I trenutno stoji zaduzenje Mart,ali me nervira neda mi da skinem pdf fajl sa racunom :unsure:

Platicu ako treba samo da nemam N1 i Novu 🤢🤮

Zaboravljate nesto. Sad placaju neki 4 500 full paket valjda, dobro, ne znam koliko i nebitno, vec isto kaze "placam toliko i jos 1.200 za arene?". Pa ne. Neces placati tih 4.500 jer sad u to ulazi SK kojeg vise nece biti, samim tim ce cena otprilike biti isto
To nije tacno sad gledam na MTS sajtu recimo mSAT Plus srednji uz eracun (100d) 1900rsd a MAX 2700rsd.ja placam SBB-u Premium paket 2545rsd mesecno :)

Vrh Dno