Za te pare uzmes posebno antenu plus max ili arenu cloud i imas sve te kanaleSvi telekomovi kanali ukljucujuci i arene ce biti u posebnom paketu od 1 jula za sbb korisnike
I naplacivace ga 1200 dinara mesecno.
u listi kanala na sajtu SBB-a. svi kanali obeleženi zvezdicomA gde ste procitali da je u pitanju promotivni period za Arene?
Da, ja sad gledao isto, Monte Carlo kreće u nedelju i nema nigde ali zato ima klizanja, to nam je isto 😆Trenutno nigde nema prenosa tenisa, ni na jednoj Areni. To su izgleda zaboravili da uvedu u programsku šemu. MTS podrška nema pojma zašto nema tenisa na Arenama, a ni kada će biti uvedeno,
Informer je označen zvezdicom, izgleda da je u okviru posebnog paketa.Samo neka Informer stave u poseban paket od 2000 din![]()
Kako ljudi nece placati? Placace, ako nece jednom provajderu, platice drugom, tj istom, samo drugog imena.jednostavno retko ko će plaćati i ćao, ima sve ovo da pukne
inače verujem da će biti neke jake cene pa će verovatno smanjiti posle nekog vremena kad vide da ljudi neće plaćati
Mislim da ne tripuješ, EON na OTT boksu, ali u mreži, podešen CBR, najviši dostupni kvalitet i ovo definitivno ne izgleda kao HD, više izgleda kao kad klinac gleda Barbapape na Nick JrImam Arena cloud i slika preko te aplikacije je mnogo lepša i čistija nego ove Arene na SBB-u (EONu). Kao da na EONu nije HD. Jel se ovo tripujem ili ne?
Problem nastaje kad razmisljas o ovome na makar 2 ili 3 meseca unapredOvo je fantastičan potez SBB-a i u čemu je problem da se podese kanali koje hoćemo da gledamo u podešavanju pa u Moji kanali i u Kategorijama TV kanala dodam, izmenim i gledam šta hoću.
Sada ima sve na Arenama a to što nekima smetaju komentatori e to je njihov problem. I šta ćete vi sada tu promeniti - ništa.
Naravno da ce ici u dodatni, dobio si novi sportski sadrzaj...mislis da ce to dati besplatno? 😂Ne vjerujem da će arene ići u dodatni paket .. to su sigurno ispregovarali da ide i osnovni jer tu su sigurne pare od korisnika a ovi ostali filmski , dokumentarni vrlo lako da će ići u dodatne pakete
Meni je proradilo nakon brisanja keša i kolačića i ponovnog prijavljivanja.Na browseru imam dva profila, moj lični i porodični, kad prebacim na porodični ne konta promene kanala, kad vratim da lični ima i Arene i novi raspored...
Na D3 je isto, na eon smart i mobile takodje, jedino web player nesto trokira danas, pusta SD kvalitet i cesto izbacuje greske u reprodukciji.Da li je neko merio kvalitet strima starih i novih kanala posle dodadavanja novih kanala. Moj subjektivni utisak da je slika manje oštra na svim kanalima,pogotovo se primeti na starim stb uređajima. Sad pretpostavljam da je to što nisu ništa izbacili a dodali hrpu novih kanala da su dodatno kopresovali sve kanale može li neko to da potvrdi.
Nisam ni ja zadovoljan kvalitetom arena premium 1,2,3 fali ostrina na eon smart u odnosu na yettel smart. Izgleda kao da je deinterlace-ovanjem unisteno.Da li su kanali "Arena sport" u HD-u? Cini mi se da je slika malo mutna, vise lice na SD nego na HD.
Na A1 jesu bar sto se ovog strima tice na njihovim sajtu, na A1 ne radi, na MTEL (BIH) radiN1 i Nova S više nisu pod geoblokom na Telekomovoj mreži.
Isto je kao na Move Supernova. Sačekajte malo da sve legne što se kaže šta odma dramite.Nisam ni ja zadovoljan kvalitetom arena premium 1,2,3 fali ostrina na eon smart u odnosu na yettel smart. Izgleda kao da je deinterlace-ovanjem unisteno.
To nije tacno sad gledam na MTS sajtu recimo mSAT Plus srednji uz eracun (100d) 1900rsd a MAX 2700rsd.ja placam SBB-u Premium paket 2545rsd mesecnoPlaticu ako treba samo da nemam N1 i Novu 🤢🤮
Zaboravljate nesto. Sad placaju neki 4 500 full paket valjda, dobro, ne znam koliko i nebitno, vec isto kaze "placam toliko i jos 1.200 za arene?". Pa ne. Neces placati tih 4.500 jer sad u to ulazi SK kojeg vise nece biti, samim tim ce cena otprilike biti isto
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari