Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Ne znam kako dobijaju signal za Arene ali svaki drugi Arena kanal sa vremena na vreme one kockice , kao da los signal, e ako to bude svaka im cast :/
znam da je 99% nemoguce ali da li ima neki nacin da se vrati stari raspored kanala, otac ima 85 godina od jutros je u transu.
haha nemas jedini taj problem, cujem jutros iz kreveta matorce, ista prica :D

Poslednja izmena:
na mobilnim mrežama, makar što se Yettel-a tiče, radi mobilna aplikacija.

Zanimljivo je da na sbb arene nemaju geoblok kao što su imali sk kanali...
Ostao je geoblok za N1 i NOVA S

Realno ljudi to je to, ocekujem na trzistu pojavu yettelovih "box"paketa, pravljenje skupljih posebih sportskih paketa jer nista nije gratis dobijeno, i dalje poskupljenje usluga.
Jedina alternativa ( konkurencija ) sledece godine moze da se pojavi u vidu A1.

I da bice um kanala za koje ocekujem da ce vremenom da se marginalizuju i na kraju izbace iz ponude.

Na browseru imam dva profila, moj lični i porodični, kad prebacim na porodični ne konta promene kanala, kad vratim da lični ima i Arene i novi raspored...

Ako saam dobro video nesto se ne slaze raspored kanala na EON Box i raspored preko CA modula (CAM)...
Nemam preko CAM kanale 13. Tanjug, 14. Newmax Balkans, 20. Bloomberg Adria, dalje nisam gledao jer sam preko CAM na tv prerasporedio samo prvih 30-ak kanala.
Mislim da su te pozicije bile prazne.
Ako su te pozicije bile prezne (a i ako nisu) da li to znaci da ce opet nesto pretumbavati raspored za CAM ?
Kad sam preskenirao kanale (prvi i jedini put) nasao je tv 250 digitalnih kanala i 65 radio kanala.
Da li su korisnici SBB EON Premium paketa "ograniceni" na 250 tv kanala?
Da li je neko brojao koliko ima kanala preko EON Box-a?

Izgleda da su im kanali stigli jos 27. 3. malo posle 16h jer u opcijama unazad za sve Telekom kanale otprilike tad krece signal...

Izgleda da su popravili grešku za neplaćeni februar.

Ne uspevam da nađem preko searcha. Postoji li ikako mogućnost na d3 mini, kao na drugim uređajima, da se izmeni redosled kanala? Blokirani su ovih par "eminentnih" novih, ali bih da ih uklonim kompletno iz rasporeda.

Ako saam dobro video nesto se ne slaze raspored kanala na EON Box i raspored preko CA modula (CAM)...
Nemam preko CAM kanale 13. Tanjug, 14. Newmax Balkans, 20. Bloomberg Adria, dalje nisam gledao jer sam preko CAM na tv prerasporedio samo prvih 30-ak kanala.
Mislim da su te pozicije bile prazne.
Ako su te pozicije bile prezne (a i ako nisu) da li to znaci da ce opet nesto pretumbavati raspored za CAM ?
Kad sam preskenirao kanale (prvi i jedini put) nasao je tv 250 digitalnih kanala i 65 radio kanala.
Da li su korisnici SBB EON Premium paketa "ograniceni" na 250 tv kanala?
Da li je neko brojao koliko ima kanala preko EON Box-a?
Svakako imaju posebne liste za EON i CAM, neki clan je poslao vec:

Znaci Arene su dobili korisnici svi korisnici osim korisnika u BiH (SLO, HR, SRB, MKD, MNE) su dobili. SK emituje i dalje u BiH, SLO i HR, cak su ugašene i nove Arene SK koje je operater Eronet dobio 1.4.
Ne znaju ni oni šta rade 😅

Znaci Arene su dobili korisnici svi korisnici osim korisnika u BiH (SLO, HR, SRB, MKD, MNE) su dobili. SK emituje i dalje u BiH, SLO i HR, cak su ugašene i nove Arene SK koje je operater Eronet dobio 1.4.
Ne znaju ni oni šta rade 😅
A tuđa kuća mi je baš bitna, već brinem kako ću spavati noćas.

Ma samo kažem kakav su cirkus od celog procesa napravili.

Realno ljudi to je to, ocekujem na trzistu pojavu yettelovih "box"paketa, pravljenje skupljih posebih sportskih paketa jer nista nije gratis dobijeno, i dalje poskupljenje usluga.
Jedina alternativa ( konkurencija ) sledece godine moze da se pojavi u vidu A1.

I da bice um kanala za koje ocekujem da ce vremenom da se marginalizuju i na kraju izbace iz ponude.
I dalje će biti jeftinije nego kad bi se plaćale dve kablovske za sav sportski sadržaj.

Код мене је Телемах/Тотал добили АС све, и у основним пакетима сви канали. Е сада да ли ће се тога држати и БХ телеком када/ако их преузме не знам. Можда СББ не уврсти уопште АС у неке посебне пакете, можда просто подигне цијену а нешто друго стави у пакет. Нисам сигуран да је другима исплативо убацати АС у остале пакете ако то не уради и Телеком.

Neke kanale na EON-u od jutros nezelim da vidim. Da bi se resio odredjenih kanala napravio sam grupu kanala gde sam izbacio one koji me ne zanimaju.
Ovo je link sa SBB sajta kako da mozete da napravite svoju grupu kanala.

znači imaćemo 2 veća igrača i jednog manjeg (a1), svi sa "boks" paketima verovatno već ove godine
videćemo kakve će biti konkurencija

Imam Arena cloud i slika preko te aplikacije je mnogo lepša i čistija nego ove Arene na SBB-u (EONu). Kao da na EONu nije HD. Jel se ovo tripujem ili ne?

Pošto su stavili futnotu da ovaj promotivni period važi do kraja juna, u slučaju da prebace sve Arene u neki paket koji se doplaćuje, da li bi to bio osnov za raskid ugovora?
Deluje mi da da

Vrh Dno