Šta je novo?

SBB - generalna diskusija (2025) [nije tema za EON box/aplikacije, Total TV/EON sat]

Zamisli onda taj pakao ako bi barem polovina njih polagala prava na neki sadržaj. Kod jednih Premijer Liga, drugi drže Formulu 1, treći Evroligu...
Misliš da će sva ta prava biti redovno i ažurno obnavljana sada kada je formiran monopol?

Nema tu više ekonomske računice i potrebe za time kada si objedinio i osvojio tržište.

Ovaj SK/Arena rat u prethodne dve decenije nam je i omogućio da poprilično jeftino gledamo sav moguć svetski sport. Sad kada se rat završio i to će polako krenuti da se osipa. Pa kad dođe da se obnove Premier ili NBA, da li će obnavljati najjače pakete kao što uzimaju sada ili će kupiti slabije pakete sa manje prenosa. A usput da ispadaju manje zanimljive lige.

Uživajte u par godina kako će sve biti dostupno. Posle pitanje, a možda i kraće ako se dese političke promene pa neko odluči da je ovo bacanje narodnih para.

Sinoć promenili sve na EON app za TV, kao i Iris Smart raspored, N1 je tu ali nema NovaS, na SBB kablu je sad sve zbrčkano, izmešano ali ima Nova S još uvek...imam CAM module.

Mene samo zanima gde su oni kanali Arena 1 Sk koji je neko od clanova ovde izbacio i komentarisao kako nije mogao bolju rezoluciju da uhvati?:)

Nova programska šema od noćas na SBB-u https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema/ Sitnim slovim u prvoj rečenici na zadnjoj strani- dole desmno je navedeno da je ovo promotivno za sve korisnike do 30.06.2025, sta ce biti posle videćemo. Imam stari D3 uredjaj jutros su se pojavili svi novi kanali jedino što su nazivi kanala za Arene premium umesto Arena premium 1,2,3 prikazani brojcano po broju iz programske šeme111,112 i 113 .

Na EON u BiH jos nista. Davno sam dobio kod za EON SMART aplikaciju pa i ne znam da li lik koristi Telemach ili EON SAT uslugu.

A na Iris isto Iris SMART jos uvek nema promena, nema N1, nista nije dodato.

Da li još nekome nisu proknjižili februarski račun koji je plaćen karticom početkom marta, stoji mi na portalu da je račun nije plaćen?

@rdragan79 i meni piše da nije plaćen februarski a plaćeno preko e-banking 15. marta uveče

Applikacija na iPhone sa novim kanalima, radi kao i očekivano bez problema.
EON u browser-u (Safari) stara programska lista samo bez SK i naravno nema Arena.
Posle promene profila učitana je nova programska lista (y)
Radi se o EON-TV premium van mreže.

Poslednja izmena:
A jel zna neko kako na EONu na kompu da dobijem novu listu kanala? Tu obično dođu promene posle 1-2 dana, ali može li to nekako ranije... Obrisao sam cached images and files ali ništa.

A jel zna neko kako na EONu na kompu da dobijem novu listu kanala? Tu obično dođu promene posle 1-2 dana, ali može li to nekako ranije... Obrisao sam cached images and files ali ništa.
Napisa čovek gore, pa probaj taj fazon...

Radi, hvala! Mada VOD im trenutno ne radi izgleda, mozda dodaju nesto novo...

Nova programska šema od noćas na SBB-u https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema/ Sitnim slovim u prvoj rečenici na zadnjoj strani- dole desmno je navedeno da je ovo promotivno za sve korisnike do 30.06.2025, sta ce biti posle videćemo. Imam stari D3 uredjaj jutros su se pojavili svi novi kanali jedino što su nazivi kanala za Arene premium umesto Arena premium 1,2,3 prikazani brojcano po broju iz programske šeme111,112 i 113 .

PDF verzije:

A ko da su čitali forum pa dva kanala stavili zajedno to mi najmilije, pa makar ne video više tv.

znam da je 99% nemoguce ali da li ima neki nacin da se vrati stari raspored kanala, otac ima 85 godina od jutros je u transu.

Nazad
Vrh Dno