Misliš da će sva ta prava biti redovno i ažurno obnavljana sada kada je formiran monopol?Zamisli onda taj pakao ako bi barem polovina njih polagala prava na neki sadržaj. Kod jednih Premijer Liga, drugi drže Formulu 1, treći Evroligu...
A posle Premium paketi moraju to sve da imaju i dalje ,tako da ...Nova programska sema dostupna. Promotvno novi kanali do 30.06. za sve a posle...
EON Programska šema - EON TV: Raspored svih kanala, Smart Box | SBB
Informiši se detaljno o programskoj šemi i rasporedu svih kanala na SBB EON platformi i paketima - Start, Hit, Plus, HBO, HBO Premium i mnogi drugi.sbb.rs
Neće ni dolaziti jer je Arena preuzela sve od SK.Mene samo zanima gde su oni kanali Arena 1 Sk koji je neko od clanova ovde izbacio i komentarisao kako nije mogao bolju rezoluciju da uhvati?![]()
Teško da će na irisu da se pojavi n1Na EON u BiH jos nista. Davno sam dobio kod za EON SMART aplikaciju pa i ne znam da li lik koristi Telemach ili EON SAT uslugu.
A na Iris isto Iris SMART jos uvek nema promena, nema N1, nista nije dodato.
Meni isto na total tv iako sam platio februarski račun.Da li još nekome nisu proknjižili februarski račun koji je plaćen karticom početkom marta, stoji mi na portalu da je račun nije plaćen?
Posle promene profila učitana je nova programska listaEON u browser-u (Safari) stara programska lista samo bez SK i naravno nema Arena.
Zvao juče povodom toga i kažu sistemska greška je u pitanju i da oni vide da su računi plaćeni. Takav sam odgovor dobio.@rdragan79 i meni piše da nije plaćen februarski a plaćeno preko e-banking sredinom marta
Biće na areni.I skinuli su SK 4K. Tu je bio F1 trke
U pravu si, ja sam pobrkao iznad, momak rekao N1 je tu ali Nove nema, ja sam mislio da proca za Iris 😆 ma ganjam bilo kakav znak promena i na EON I iris al nista josTeško da će na irisu da se pojavi n1
Jasno je da ce F1 biti na areni, poenta je da ostadosmo bez jednog 4K kanala koji je prenosio F1 u 4k. Ukinuli SK 4K nisu napravili Arena 4K.Biće na areni.
Bar ne morate bacati novce za 4k tv uređaje, ušteda, malo li je...Jasno je da ce F1 biti na areni, poenta je da ostadosmo bez jednog 4K kanala koji je prenosio F1 u 4k. Ukinuli SK 4K nisu napravili Arena 4K.
Napisa čovek gore, pa probaj taj fazon...A jel zna neko kako na EONu na kompu da dobijem novu listu kanala? Tu obično dođu promene posle 1-2 dana, ali može li to nekako ranije... Obrisao sam cached images and files ali ništa.
Nova programska šema od noćas na SBB-u https://sbb.rs/eon-tv/programska-sema/ Sitnim slovim u prvoj rečenici na zadnjoj strani- dole desmno je navedeno da je ovo promotivno za sve korisnike do 30.06.2025, sta ce biti posle videćemo. Imam stari D3 uredjaj jutros su se pojavili svi novi kanali jedino što su nazivi kanala za Arene premium umesto Arena premium 1,2,3 prikazani brojcano po broju iz programske šeme111,112 i 113 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari