Ali... Na tom screenshot-u je sve u redu, ne nedostaje "h".Ааа «now I can’t unsee it»😂
Baš istu tu muku sam i sam imao sa id3, koga sam vozio par nedelja kao zamenski auto.. maltene svaki put kad sam trebao volan malo više da vrtim, neka komanda je bila dotaknuta. Volan je ionako nešto manji, nikako mi ni dan danas nije jasno da tu nešto ne menjaju. Totalna besmislica, neverovatno za tako veliku firmu da uopšte i krenu sa tim, a tek to da ne menjaju i dalje...Огромни минус по њему који га вози већ неко време су команде на волану који нису класични дугмићи већ осетљиве на додир. Велику конфузију то прави и не можеш да користиш без гледања. Хтели да ”унапреде” нешто чему није требало унапређивање, класично дугме има своје предности, можеш да напипаш и користиш без гледања...
This Hyundai Ioniq 5 Has Over 400,000 Miles. Here’s What BrokeGarancija od milion kilometara
Nije problem ako se baterija napuni na 100% i odmah krenes da vozis posle punjenja. Ne valja kada dugo stoji auto tako napunjen na 100%, pogotovo kod NCM baterija. Ja sam na sajmu video par automobila stoje napunjeni do kraja.This Hyundai Ioniq 5 Has Over 400,000 Miles. Here’s What Broke
Zamenili su bateriju posle 580.000km, radi ispitivanja, bila je na 87% performansi. Punjeno uglavnom na brzim punjačima i to do 100%.
Те брошуре и рекламе итд, праве/пишу неки графички дизајнери.
Малопре сам ишао по мој ауто у сервис па ме колега бишви одбацио у ID-Buzz-у. Фин аутић само мало много пара за то што нуди по мом мишљењу. Огромни минус по њему који га вози већ неко време су команде на волану који нису класични дугмићи већ осетљиве на додир. Велику конфузију то прави и не можеш да користиш без гледања. Хтели да ”унапреде” нешто чему није требало унапређивање, класично дугме има своје предности, можеш да напипаш и користиш без гледања...
Isti volan imam na Tiguanu R-line, a pre sam vozio Elegance Tiguan sa istim volanom samo su dugmici bili fizicki.Baš istu tu muku sam i sam imao sa id3, koga sam vozio par nedelja kao zamenski auto.. maltene svaki put kad sam trebao volan malo više da vrtim, neka komanda je bila dotaknuta. Volan je ionako nešto manji, nikako mi ni dan danas nije jasno da tu nešto ne menjaju. Totalna besmislica, neverovatno za tako veliku firmu da uopšte i krenu sa tim, a tek to da ne menjaju i dalje...
"Rok isporuke za narednu porudžbinu vozila je od 90 do 120 dana.
Чекај... Поручио је Силајон без тест вожње?Pre neki dan mi komšija kaže da je platio 02 i da je isporuka kraj aprila.
Sealion je naručio, isporuka kraj septembra.
Od juče imaju četiri vozača i četiri automobila u kući, a jedno parking mesto. Bolje da je kupovao neke garaže u blizini 🙄
Nazalost, X Trail ima manju bateriju, ja kad sam gledao bile su iste, oko 2,1kwh ali sad vidim za restajling verzije su manje oko 2 za QQ i oko 1,7 za X Trail, bas cu da pitam sto su smanjili kad budem isao na servis, moja pretpostavka je zbog hladenja...Hvala za info. X-Trail me interesuje, on verovatno ima malo više od 2.1kWh, jer je veća masa, ali opet je verovatno u tih 3km dometa, tako da benzinac ipak neprestano radi. PHEV nekako zvuči kao bolja opcija.
Jasno je da struja pokreće motor, ali me je više interesovalo iz aspekta pravilnika vožnje kroz električne zone (teorijski, ne u praksi). Ako u katalogu piše 100% na struju, a sve vreme iza tebe izlazi neki dim, taj auto ne bi mogao u ICE free zone.
Čekamo izveštaj za Seal U DMi![]()
Можеш ли да опишеш какав је Sealion7 у вожњи? И ако сам те добро разумео нећемо моћи да добијемо субвенцију док ауто не стигне типа за 5 месеци?Problem kod BYD, odnosvno naseg uvoznika TDV ( cerka firma Auto Cacka) je sto su krenuli na brzinu i totalno nespremni... Zapravo imaju 1 registrovan Sealion 7 ali nece da ga daju za test jos uvek, drze ga za f&f i ja sam imao srecu da ga provozam... Seal U DM imaju 3 registrovana ( od 9 uvezenih) i on im je perjanica za Srbiju, odnosno od njega imaju najvise ocekivanja i sigurno ce dominirati u prodaji... Sto se tice neodgovaranja prenatrpani su upitima od kojih je vecina informativno a oni su jos uvek nesnadjeni...
Ја сам добио понуду за Citroen C5X, цена спуштена са 39 000 на 30 000е. Одустао сам јер је мотор 1.3 са 3 цилиндра. То једноставно не може да ваља на дуге стазе, то је моје размишљање, знам да се сада тако праве и да они лепо иду када се возиш, али то су све нови модели и једноставно не могу то никако да сварим. Ја сам решио да пређем на елекртиоку од ове године и избор ми је био Volvo EX30 али после појаве Sealion 7 модела добро размишљам јер једноставно нуди много много више та исте паре.Otac poručio Renault Rafale, E-Tech full hybrid 200. U teoriji taj motor ne uliva povjerenje, 1.2T benzinac sa 3 cilindra i 130ks + 70ks sa dva elektromotora, teorijskih 200ks + 450nm na papiru djeluje ok ali brine ta mala baterija od 2kWh. 3 test vožnje smo imali, 4 odraslih u kola, on ide super, taman opravdava tih 200ks (testirali na usponu doduše od svega 4-5km) ali se bojim ako se duže vozi uzbrdo i teret padne na 1.2T i 130ks na šta će to da liči. U nekoj teoriji i tada bi baterija trebala da se dopunjava i da jedan mod 2 elektro-motora gura ali evo...vidjećemo.
Ako neko ima iskustva sa tim motorom neka napiše koju riječ
Чекај... Поручио је Силајон без тест вожње?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari