Obratite paznju kada placate u evrima da imate evre na racunu. Platio sam karticom u inostranstvu, a nisam imao evre i racunao je kurs 119.6. Ranije sam isto tako placao, ali se racunao Master Card kurs koji je bio blizu srednjeg kursa NBS. Sada vise ne. Upropastili su jos jednu dobru stvar.
Јел то сами раде или треба да се шаље захтев? Ја имам наменски за пољопривредно газдинство и не види се, а и за бесплатне акције.Noćas su mi u aplikaciji BPŠ pridodali i namenski račun ( otvoren za deonice).
Racun za dividendu za besplatne akcije, nasao sam potvrdu o otvaranju iz 2009. godine, poklapa se broj racuna tako da to je to.Meni se danas pojavio racun i na njemu imam 2492.26 din. Racun iz 2009 i razmisljam dal je od akcija ili cega vec…
Наравно да може зарез (не треба га помешати са тачком). На пример 1.125,74 динара.Izgleda da svi imamo taj iz 2009., mora da je to.
Prebacih pare na račun kartice.
Ne može da se piše zarez, samo pun iznos.
Како то мислиш заувек? Зар не могу да одем на шалтер банке угасим било који рачун, па и наменски, ако већ не може онлајн.Ne mogu. Jednom otvoreni namenski računi ostaju zauvek.
Pretpostavljam da zbog toga što mi ih nismo zapravo nikad lično ni otvarali, nego to je bilo po službenoj dužnosti i onda su oni otvorili to u ime i za naš račun. Kada sam nekom prilikom pitao, rekli su mi da ne može, a verovatno i s razlogom, što je za očekivati da postoji mogućnost u budućnosti da legnu uplate na njima kad god. Čak sam mislio jedan od njih da iskoristim i promenim tip računa, ali nije to izvodljivo.Како то мислиш заувек? Зар не могу да одем на шалтер банке угасим било који рачун, па и наменски, ако већ не може онлајн.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari