Whatsapp је тек тад понудио аудио позиве које је Viber имао годинама пре тога и због чега је, у време пакета са мало минута за разговор, и стекао позицију коју има на српском тржишту.Nisam ni ja mlad
Elem, da ne idemo više u off, wapp je bio dostupan pre Vibera, ali se nije umasovio kao Viber koji je našao svoj put do Balkana. Wapp je generalno bio superioran sve do prelaska pod okrilje fb-a i masovno korišćen od celog zapada koji ni dan danas ne koristi Viber ekvivalentno wapp-u i iMessage-u.
Nema provod na Srpski u aplikacijama, Srpski ni ne postoji za meni telefona još uvek, samo Srpki store.Drugo pitanje, ja na samusungu imam ovo dugme, i on mi ponudi razne opcije vezane za tekst na engelskom, jel isto tako radi i na iphone-u?
Nema provod na Srpski u aplikacijama, Srpski ni ne postoji za meni telefona još uvek, samo Srpki store.
U tastaturi Swift imaš opciju da kucaš na Srb i da prebaci na Eng, ostalo oko prevođenja na Srb bi morao na Google translate (može tekst otkucan ili slike učitane ili sa kamere prevodi kada uperiš u nešto).
Има кроз Apple Intelligence, односно “Writing tools”.Možeš da vidiš spelling i predloge za reč, ali ne i sugestije da tekst drugačije formuliše, koliko znam.
Pogledajte prilog 485476
Pogledajte prilog 485477
Има кроз Apple Intelligence, односно “Writing tools”.
nemaGoogle Photos nema za srbiju?
moras da promenis store na USA
Imaš Grammarly tastaturu za iOS i za android. Prvo je isprobaj da vidiš da li ti odgovara.Ja sam se nespretno izrazio, izvini na tome. Zbog prirode posla sam stalno u komunikaciji sa ljudima iz druge zemlje, i dosta mi pomaze ovo sto samsung ima kao opciju na tastaturi da mi proveri spelling i gramaticke greske. Takodje dosta cesto i koristim opciju za stil pisanja.
Tako da sam mislio na taj deo da li postoji na njihovoj tastaturi kao sto imam ovde.
Tako je, AI koji dolazi kao podrazumevan uz tastaturu, nema potreba da instaliram nesto drugo. Ako sam dobro razumeo, to ima uz apple intelligence?Ono što je on okačio iz Samsunga je AI, tako da njemu treba AI, a ne tastatura.
Да, везано је за тастатуру. Откуцаш шта требаш, селектујеш текст па ти изађе опција “Writing Tools”.E to me zanima, kad ukljucim apple intelligance, jer je ta opcija onda vezana za tastauru? Mislim imam to ponudjeno u svakoj applikaciji?
Koliko vidim, ovo nema na whatsapp.Да, везано је за тастатуру. Откуцаш шта требаш, селектујеш текст па ти изађе опција “Writing Tools”.
Edit: Заправо, није везано само за тастатуру. Ево на пример са Гугла:
Pogledajte prilog 485575
Nema, totalna glupost. Ovo su trebali kao samsung da dodaju kao deo tastature i da imas pristup u svakoj aplikaciji. Plus imas dodatni korak gde moras da izaberes tekst, i da izaberes writing toll. Umesto da se podrazumeva da hoces ceo tekst da proveri/ispravi i da to imas dostupno na jedan klik. Btw tako je jedino uradjeno u notes aplikaciji.Koliko vidim, ovo nema na whatsapp.
Bolje da ideš na stariji pro model. Bar je za mene ne dopustivo 60hza ekran u 2025.Vredi li kupiti iPhone 16 Plus 128GB u A1?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari