I ja sam u potrazi za slicnom, i mislim da je najbolji odnos cene i kvaliteta Gorenje go66e pizza, mada se cini dobar model Gorenje BPSA 6747DGWI.Doduse nisu bele. Obe mogu se naci na popustu za oko 55000. Drugi model ima i dodatak pare. Prvo smo gledali Electrolux, ali imaju mnogo modela, a svaki model ima nestosto drugi nema i obrnuto, sem onih bas, bas skupljih. Prethodno smo imali oko 15-ak godina Gorenje ORA-ITO, bili zadovoljni...Jel neko mozda naleteo na neku ugradnu rernu koja ima soft open&close, pirolizu, pizza funkciju, multifunkcijalna, senzorske kontrole, a da nije 1k eur?
Dodatno tome bi idealno bilo da je bela :/
Malo sam procackao za ovaj i deluje solid kao opcija, bar sto se tice funkcija. I ima produzenu garanciju, sto mi je isto bitno.GORENJE GO66E PIZZA350C
Nema baš sve što tražiš
Sve sto ti je @NShappy napisao.Generalno gledajući,kako se kod ugradnih rerni vrši odvod pare i mirisa.
Kada je samostoća rerna,iznad nje je aspirator,ali šta se dešava kada ugradna ploča i ugradna rerna nisu na istim pozicijama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari