Da li je neko kupovao mozda u skorije vreme u dijaspora shopu ves masine?Kakvi su utisci sa njima.Pocelo je nesto da mi se cuje dok se vrti bubanj na prazno a i kad je pun vesa.To se desava od pre dva dana,moguce da je lager pa ako to ne bude moglo da se sredi kupio bih novu ves masinu.U pitanju je candy go107 stara nekih mozda 15 godina.
Dobio sam preporuku za bosch serije 6 model
WGG244Z2BY i ovaj WGG242Z6BY
ova druga je malo skuplja od ovog prvog modela bosch-a.
Odlična mašina za pranje veša sa parnim programom Iron AssistPoseduje sistem za otkrivanje pene i LED displejKapacitet pranja do 9 kgZapremina bubnja: 65 lNivo buke: 71 dB
dijaspora.shop
Kod njih je 60400 dinara plus dostava za koju ne znam koliko naplacuju.
U tehnomaniji je ta masina mislim 64 soma plus dostava 1600 dinara i ceka se od dve do tri nedelje za isporuku.
Odlična mašina za pranje veša sa parnim programom Iron Assist Poseduje sistem za otkrivanje pene i LED displej Kapacitet pranja do 9 kg a zapremina bubnja od 65 l Nivo buke iznosi 71 dB
www.tehnomanija.rs
Mislim da je ovde neko spominjao da je dijaspora shop tehnomanijina filijala,odnosno da su to iste firme ali nisam siguran.
Dosta ljudi ovde ima losa iskustva sa tehnomanijom pa razmisljam sta da radim u smislu da porucim masinu pa da me onda rade oko isporuke i da se sa njima ganjam oko novca ili eventualne reklamacije.
I ako moze neka preporuka sta je najbolje kupiti tu do nekih da kazemo plafon 70 soma od masina za pranje vesa?Ne treba mi za susenje vesa,samo za pranje.
Drugar koristi neku candy koja je dosta jeftinija i kaze da je skroz ok samo je manje zapremine.
On koristi ovu
Mašina za pranje veša kapaciteta 7 kgTaster “Time manager” za skraćivanje vremena pranja, čak i na programu 90°CQuick&Clean tehnologija pojačava efikasnost čak i kod pranja na nižim temperaturamaMogućnost dodavanja veša do 14 min nakon početka pranja
dijaspora.shop
Od njega preporuka i za ovaj model
Opis proizvoda: • Inverter motor: Dugovečnost, tihi rad i smanjena potrošnja energije. • Quick&Clean tehnologija: Efikasno pranje u kraćem vremenu uz
vesmasine.rs
Samo nisam siguran kako se ponasa candy sada sa ovim novim masinama.
Meni bi trebala neka od 8-9 kg vesa.