igysa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.05.2002
- Poena
- 695
jaooo jesam totalnoJesi malko omasio temu? 😁
jaooo jesam totalnoJesi malko omasio temu? 😁
Da, to sam i ja primetio. Pristigli USDT na bilo kom walletu je zarobljen u mrezi sa koje je pristigao. I samo sa te mreze ga mozes slati natrag na menjacnicu. Sto je skroz bez veze, ili ga mozes swapovati sa walleta ali je to skroz nepovoljno.Trezor radi po istom principu.
ja prebacujem sa polygon i transakcije kostaju nesto mizerno.
Ono sta mene nervira sto kad prebacujes sa recimo binance na bybit koji god network koristis USDT ti stigne kao USDT, a kad prebacujes na Trezor stigne ti kao USDT na networku koji koristis,
Polygon USDT u mom primeru
Pogledajte prilog 482539
Bilo bi lepse i lakse kad bi to objedinili kao na menjacnicama, no dobro, moze da se zivi sa tim.
Pa da, mozes swap recimo za posUSDT za USDT (erc20) i swap te kosta 100$, to mi stvarno ne radi posao.Da, to sam i ja primetio. Pristigli USDT na bilo kom walletu je zarobljen u mrezi sa koje je pristigao. I samo sa te mreze ga mozes slati natrag na menjacnicu. Sto je skroz bez veze, ili ga mozes swapovati sa walleta ali je to skroz nepovoljno.
Transakcije su suludo velike sa walleta to treba imati u vidu. Vise se isplati drzati na menjacnici.
Nije Trezor centralizovana menjačnica već interfejs od blockchain-a.Pa da, mozes swap recimo za posUSDT za USDT (erc20) i swap te kosta 100$, to mi stvarno ne radi posao.
Pisao sam Trezoru dal mogu malo da se uozbilje povodom te gluposti, jer je to potpuno normalna stvar na binance i bybit, videcemo sta kazu.
Pa pise ti gore da Srbija nije podrzana.Zasto Bybit.com ne prihvata Intesinu Visu, pokusavam da kupim one-click-buy USDT za 10 evra? Verifikovan mi je Bybit nalog selfi, licna karta i potvrda prebivalista.
Pogledajte prilog 492441
Pogledajte prilog 492440
iRacun - sve je besplatnoKoji je to ukratko paket koji ima dinarski i devizni racun i Visu karticu u Raiffeisen banci? Koliko kosta otvaranje, odrzavanje i zatvaranje?
Verovatno da otezaju pranje novca i jos bitnije... Ako ti daju kes prosao si bez pdv-a. Ako kupujes robu placas PDV na nju. Jel i sa fizickom karticom isto kao sa virtuelnom?Sa Bybit virtuelnom karticom na telefonu plaćam u prodavnicama, ali ne koze da se podizu pare na bankomatu, koja je tu razlika, zasto jedno moze a drugo ne? Od skoro su “otključali” i Srbiju za podnošenje zahteva za fizičku karticu.
Za fizičke su tek od skoro odobrili da može da se podnosi zahtev, i rok za dostavu je valjda 30 dana, neće skoro.
Evo da citiram moj post od 24.04.2024.Mozes preko "Trustee Plus | Wallet & Card" da prodas direktno kripto za eur. i onda saljes na bilo koju karticu Visa-Master ili bilo koju dr. s' tim sto ako saljes na dr. karticu u sr., banka ti automatski konvertuje u din. Skoro sam pisao o ovom novcaniku, pa pretrazi moje postove u ovom podforumu.
Virtuelna nista a fizička 29.99 usdt i piše da se salje DHL-omposto je izdavanje fizicke i virtuelne Bybit kartice?
Najbolje ti je da kupis u dinarima na menjacnici ovlascenoj od strane NBS.Binance, mexc, cex.io - gde je osim ovih menjačnica još moguće kupiti kripto iz Srbije?
Prijavljivao sam već bez problema sa dokazom o uplati na BinanceNajbolje ti je da kupis u dinarima na menjacnici ovlascenoj od strane NBS.
Tada imas idokaz o kupovini digitalne imovine koji ce kasnije sluziti kao pokrice porekla i kao ulaznu cenu za placanje poreza na kapitalnu dobit, ako ga imas.
Sve osim toga moze biti, a ne mora da znaci prica. Osim otvaranja investicionog racuna i kupovine preko njega gde ces naznaciti sta i kad kupujes a od strane menjacnice traziti potvrdu o kupovini, kao kad kupujes akcije na recimo ibkr.
Bar ja tako mislim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari