iza toga stoji neki SMART contract i nemoj ga ni slučajno aktivirati ! to su većinom maliciozne stvari koje se šalju u novčanike generički na random ETH i slične adrese. većinom služe za otimanje tvojih sredstava iz tvog walleta, aktiviraš nešto što ne znaš (u pozadini). Ignoriši najbolje.Jel koristi neko Glass Wallet, sta znaci ovih 38000?
f2f pa po malo uplacujes na racun.Koji je trenutno najjeftiniji način za povlačenje FIATa na račun?
Ne bih koristio swap preko Ledger-a, em je rip off em njihov 3rd party može da ti bukvalno holduje tvoj kripto koliko god oni hoće. Za ovo možeš da se uveriš preko reddita koliko horror priča je bilo sa Ledger swap-om, čista glupost.Molba za savet kako da najjednostavnije prebacim bilo koji kripto u USDT?
Dugo nisam koristio ni jednu menjačnicu a u Ledger Live app vidim da postoji swap opcija s tim što mi nudi 4 USDT opcije (Ethereum, Binance Smart Chain, Tron, Polygon).
Da li je to recimo OK sistem za konverziju i koji USDT izabrati uopšte?
Juče baš pročitao iskustvo nekog lika koji kaže da je za 600k kupio BTC tj. swapovao preko Ledgera USDT za BTC.Ne bih koristio swap preko Ledger-a, em je rip off em njihov 3rd party može da ti bukvalno holduje tvoj kripto koliko god oni hoće. Za ovo možeš da se uveriš preko reddita koliko horror priča je bilo sa Ledger swap-om, čista glupost.
Najbolje je da prebaciš na Binance, i tamo prodaš ili kupiš šta želiš pa posle pošalješ taj kripto nazad na Ledger.
Da, bukvalno bez zezanja, horror priče i dešavanja sa tim Ledger swap-om. Strašno. Znači taj 3rd party bukvalno drži kripto "hijackovan" od ljudi, prave se ludi ili guraju u nedogled pitanja i zahteve za glupi KYC. Čitao sam i ja baš nekoliko ovakvih situacija, nisam video baš to za 600k ali sam video drugi post za oko 100k USD vrednost BTC-a čoveku mesecima drže u holdu za "KYC" koji je naravno poslao sve što je bilo potrebno, bar tako je čovek napisao i pokazao delimično. Druga stvar, nema svako dokaze za kripto kako oni traže, ako je moj "source of crypto" iz praistorije sa nekog sajta za trade što više ne postoji i nisam sačuvao dokaze i neki takve "virtualne transakcije" ne prihvataju kao dokaz kad se traži "source of crypto/funds" onda si bukvalno u debelom problemu i najverovatnije neće nikad da ti pošalju taj kripto jer po njima to može da bude nabavljen iz "ilegalnih" izvora i boli ih uvo. To je isto i Bitstamp probao, ali pre toga izvadio sav kripto i kad su videli da nemaju razlog za blokadu onda batalili naravno. I od njih bih bežao, već sam o Bitstamp-u pisao ranije ove godine otprilike.Juče baš pročitao iskustvo nekog lika koji kaže da je za 600k kupio BTC tj. swapovao preko Ledgera USDT za BTC.
Prošlo je 3 meseca čini mi se i on i dalje nije dobio BTC, support se pravi lud.
Savetovali mu da uzme advokata, mada neki kažu da mu to neće pomoći i da može da se pozdravi sa 600k, hmm .... 🤷♂️
Svakako najbolje je Binance.
Proveri status uplate na Skrill-u u transakcijama, dešava se da je u "pending"-u ili jednostavno "failed" transakcija u crvenom pa nije poslato. Očajan je Skrill, ako primete da radiš u komercijalne svrhe sa baš dosta transakcija onda očekuj da ti ugase nalog. Ako nema ništa u transakcijama na nalogu onda nije ništa poslao ili je problem do dotičnog.Pozdrav, jel zna neko zasto ne prolazi uplata na skrillu? Koristio sam Binance p2p, proveren korisnik, kaze poslao je, please release, medjutim na skrillu ni traga ni glasa od uplate.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari