Bad Habbit
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.07.2005
- Poena
- 390
Jel moze neko da mi pomogne sa objasnjenjem? Pre nekog vremena jedan komsija (stariji covek) me je zamolio da mu kupim btc za neku manju sumu novca (on nije tehnicki obrazovan da to uradi). Posto mene to ne interesuje, nasao sam negde da je cex,io najbolja opcija. Ukratko, kupio sam na svoje ime, odnosno preko svog naloga koji sam za tu namenu napravio. Sada je trazio da mu povucem pare. Ja sam dodao svoju visu od raiffeisen banke, uradio withdraw i sve je naizgled proslo ok. Dobio sam i mail da je zahtev procesuiran a stigao mi je i sms sa slike ispod. Medjutim, nema para na racunu. Kao da banka to nije registrovala. Prvo sam pomislio da je potrebno da taj novac legne, da prodje neko vreme, medjutim, nije mi jasno kako je onda stigao taj sms. Sto je najgore ne znam da li smem da zovem banku, jer mi nije jasno da li oni uopste priznaju te kripto menjacnice i da li ce mi praviti neke probleme. LSS imate li neki prdlog ili objasnjenje sta da radim?

I jos jedno pitanje. Posto vidim da se pominje neki porez na dobit. Jel ja sada tu imam neke obaveze ili ne? I pitanju je manja suma, od par stotina eur.

I jos jedno pitanje. Posto vidim da se pominje neki porez na dobit. Jel ja sada tu imam neke obaveze ili ne? I pitanju je manja suma, od par stotina eur.